ЧАНАК НАПАО СПЦ: Непријатељи Црне Горе имају припремљено оружје по манастирима

ČANAK NAPAO SPC: Neprijatelji Crne Gore imaju pripremljeno oružje po manastirima

9 novembra 2023

(foto: Youtube printscreen)

Danas poslanik u Skupštini Vojvodine, nekada lider Lige socijaledemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da “neprijatelji Crne Gore imaju pripremljeno oružje po manastirima Crkve Srbije” u Crnoj Gori.

“Oni imaju po manastirima Crkve Srbije podijeljeno oružje i spremno da bude upotrijebljeno protiv Crnogoraca. Oni imaju kompletnu podršku iz severoistočne Bosne i Hercegovine i sigurno iz Srbije. Crnogorci to nemaju”, rekao je Čanak za portal Glas Crne Gore.On je dodao da su za građanski rat ovoga trenutka spremni oni koji su neprijatelji Crne Gore i poručio da bi bojkot popisa stanovništva zapravo išao na ruku neprijateljima Crne Gore, jer bi tenzije u društvu dodatno porasle.

Čanak je rekao da crnogorske snage treba da obezbede međunarodnu podršku da se popis stanovništva odloži ili da bude urađen pod pokroviteljstvom međunarodne zajednice koja će garantovati da će proces biti sproveden na fer način.

Prema njegovim rečima, “posrnulo” se u priči da se sruši Milo Đukanović tako što nije srušen on, već je srušeno sve ono sto je do sada urađeno.

“I ako se to ubrzo ne promeni, Crna Gora će s jedne strane otići u dužničko ropstvo zbog kredita koji se neštedemice uzimaju, pa će morati da prodaju svoju imovinu ili da je predaju strancima. Doći ćete u situaciju da se vežete za Srbiju, dok je Srbija vezana za Rusiju, a Rusija je ovog trenutka na pogrešnoj strani istorije”, rekao je Čanak.

Izvor: IN4S

KOMENTARI15 komentara

 1. Paštrik & Košare says:

  Još jedan dokaz da svinjska afrička kuga uzima danak i među svinjama Srbije.

 2. Dragan says:

  koja ovo BUDALA, treba ga zatvoriti za ovakve laži..

 3. Beli Orao says:

  Zar nema nikog da ovu svinju prukolje?

 4. Protokoli hrvackih ludaka says:

  Tako je, imaju nuklearne bombe u svim manastirima 🤣🤣🤣. Da je spc iole narodna a ne američka ne bi priznala makedonsku, ne bi cutala na stvaranje ukro-fašističke crkve, ne bi cutala na svakodnevno terorisanje Srba na KiM, ne bi SUDELOVALA u covid depolupulacijskoj agendi cutanjem na zlo i kojekakve druge svinjarije. Ali lakovernici spc-a u ovakvim napadima profasistickih plaćenika u svojim priprostim mozgicima dobiju "dokaz" kako je spc narodna crkva, ne shvatajuci da: "NE NAPADAJU ONI NAROD ZBOG MILOSEVICA NEGO MILOSEVICA KAO POVOD DA NAPADNU NAROD", ili u prevodu, da im olaksam shvatanje, jer nemaju čime da shvate- ne napadaju oni Srbe zbog spc-a nego napadaju spc da bi ih kao povod iskoristio da zapravo napadnu narod, Srbe. Inače spc je njihova, masonska, judaisticka organizacija koja se ponekad i potrudila da odglumi da je narodu korisna, ponekad je i bio nkakav patrijarh koji je sam po sebi i bio nekakav covek i lakovernici spc-a su to shvatili multiplikovano vredno. A realno, oni su paraziti.

  • 1389 says:

   Reči mu smrde na laž

  • Cp6a says:

   "Tokom 2020. godine u jeku pandemije korona virusa (Čanak) optužio je SPC da čini akt bioterorizma i podriva stabilnost njegove zemlje. Crkva mu je odgovorila da su to dva paradoksa: biti antiteista zainteresovan za delovanje Crkve i biti secesionista, zabrinut za stabilnost svoje zemlje."

 5. Paja says:

  Smradina antisrbska !

 6. Mi says:

  Nadam se da narod iz C.Gore nije lakoveran, te da će odmahnuti rukom"Pas laje vetar nosi"...Ovaj čovek je zlo biće..... Pokušava da uzburka javnost u susednoj republici da bi u gužvi krenuo sa bolesnim idejama u Vojvodini.... Nesrećnik ne shvata da ako izazove pozar biće žrtva i on istog.....

 7. Ficko says:

  Ovaj mandov ne zna ništa drugo nego da truća. Ne sećam se kad je nešto ametno i suvislo rekao.

 8. Kulak says:

  Jedina je nevolja šta je ovo odvratno ustaško čudovište živo.

 9. Pozdrav sa Čankale says:

  Hm, Evropejac s turskim prezimenom!

 10. civilizovani Konan varvarin says:

  De si lepi 🤣

 11. Gagi says:

  Svima su poznate izjave ovog skota i smrada, nista novo. Problem je, KO to ovom narodnom neprijatelju daje prostor u medijima i zbog cega nije medijski sankcionisan. TO je veci problem od njega samog, znaci, u ovoj drzavi ima puno njegovih istomisljenika i saradnika.

 12. Milan says:

  Baš si bolestan. Pa koji je tvoj problem,priznaj,možda se može pomoći.

 13. Peki says:

  Kako se ne nadje niko da ga prevaspita na ulici

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *