ЦАНЕ ИЗ ПАРТИБРЕЈКЕРСА: Модерни човек је заборавио љубав

CANE IZ PARTIBREJKERSA: Moderni čovek je zaboravio ljubav

14 juna 2016

Cane Parti Brejkers  foto ALeksandar AndjicZnamo li gde idemo?

– Ne, ali nas nešto vuče. Čovek je u modernom vremenu zaboravio šta su intuicija, emocije, ljubav i srce. To su za njega suviše luksuzna osećanja i stanja koja su toliko iracionalna da štete sticanju profita. A profit je ništa drugo nego nagomilani strah. Sav taj višak koji si dobio i koji hoćeš u strahu da sačuvaš, pa zbog profita potkupljuješ vojsku, političare, samoga sebe, voljene i nevoljene. Zato – muzika i samo muzika! To je najlepša stvar. Frekvencije su bitne. Živimo u svetu frekventne demencije, zaboravljanja šta je bilo, jer ono što je bilo opterećuje ono što će biti. Kao vaspitavanje dece. Oni nemaju pojma, ovo je njihovo vreme, a mi ih opterećujemo nekim stvarima. Mi smo prošlost puna neprolaznih tema.

Sve su generacije u Srbiji bile opterećene prošlošću?

– Jesu, šta ćeš. Kad čovek pametnija posla nema, a on svetsku istoriju sprema. Teško je da uradiš nešto u lokalu, pa se onda petljaš u globalu. Mali čovek koji sebe hoće da vidi u velikom formatu.

Šta da činimo kao pojedinci da nam bude bolje?

– Živeti što normalnije. Slati vibracije. Bilo šta da radiš, da si iznad svih, iznad tog spuštanja. Svako ko leti visoko, drugome pada u oko. Samo, ćao, kako si, i mnogo ljubavi. A ostalo… Tamo gde idemo novac nam neće trebati. Trebaće nam samo odgovori.

Zašto vam novinari uvek postavljaju teška pitanja?

– Nemam pojma. Težak je život ovde, svakodnevno preti sreći. Pitanja postoje, a postoje i odgovori. Svi su odlepili, a nisu ni primetili. A i ako su slučajno primetili, onda gledaju da se to ne primeti.

Jesmo li nešto važno propustili da kažemo?

– „Škrtice“ su završile ploču, koja je divna, kako tvrde ljudi, a i mi. Verovatno će do kraja godine izaći, a već spremamo drugi album.

(Večernje novosti)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *