CANE „PARTIBREJKERS“: Ja sam najbliži potomak Gavrila Principa

CANE „PARTIBREJKERS“: Ja sam najbliži potomak Gavrila Principa

25 јула 2014

Cane Parti Brejkers foto ALeksandar AndjicPevač čuvene rok grupe ”Partibrejkers”, Zoran Kostić Cane, ostao je buntovan i angažovan. Nekada je sa kamionske prikolice sa svojim prijateljima Giletom i Čavketom iz ”Električnog Orgazma”, Milanom Mladenovićem iz ”EKV-a” probao da zaustavi rat, a proteklih dana i nedelja je ustao protiv smeštanja splavova na jezero u Zrenjaninu.

Cane i Gavrilo Princip su bili porodični partibrejkeri

Nekada je branio mlade od mobilizacije a danas od deratizacije “masnih šipki na kojima se uvijaju plesačice, droge i zalutalih metaka”.

“Ja sam potomak Gavrila Principa. Mi smo porodično partibrejkeri. Svašta se pisalo o Gavrilu. Gavrilo Princip je sa svojih nepunih 19 godina dao život da bismo svi mi živeli zajedno.”

O svojim legendarnim izjavama ima da kaže samo da su nekada ispravno, a češće loše interpretirane.

“Ja sam kao Era sa onoga sveta ili Nusredin hodža. Postao sam kao neki lik iz narodne mitologije. I ja čujem sve to, te moje izjave. Onda me ljudi često modifikuju i ne znaju da ispričaju moje prave reči. Mnoge stvari su izmišljene. Ali ja o tome šta sam rekao ne mogu da pričam bez prisustva svog advokata”.

Naravno, dotakao se i pitanja cenzure odnosno autocenzure o kojoj se sve više govori, ali onako, iza kulisa, autocenzurisano.

“Čoveka u ovo vreme oblikuje strah. Autocenzura. Ovde nikada nisi imao situaciju da je nešto bilo baš skroz zabranjeno. Ali zabrane su išle od uha do uha”.

(Nedeljnik)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. АРТИЉЕРАЦ says:

    СВИ СМО МИ ГАВРИЛО!!!!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u