Часна сестра лечи оно што доктори не могу: Открила спасоносни рецепт!

Časna sestra leči ono što doktori ne mogu: Otkrila spasonosni recept!

22 septembra 2016

608180_monastery-1130244-960-720_f-34

Ako je verovati onima koji su probali biljnu mešavinu, časna sestra iz Posušja, Ljubica Kovač, otkrila je spasonosni lek za smrtonosnu bakteriju Ešerihiju koli.

Ešerihija koli predstavlja deo crevne flore i neophodna je za proces varenja i sinteze nekih supstaci, na primer vitamina K i razgradnju laktoze. Ova bakterija je jedan od najčešćih uzroka bakterijskih infekcija čoveka.

Može izazvati infekcije gastrointestinalnog, urogenitalnog trakta, sepsu, meningitis (kod novorođenčeta), zapaljenje pluća i tako dalje.

Za revolucionarni proizvod, za kojeg se sastojci mogu naći gotovo u svakoj prodavnici, navodno se već odavno znau nekim delovima Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Bivša pacijentkinja Ana tvrdi kako joj je časna sestra spasila život nakon što se tokom trudnoće zarazila Ešerihijom koli. Nisu joj pomogla, kaže, niti dva različita antibiotika, već čudotvorna kombinacija časne sestre iz Posušja.

S nadom da nikom neće trebati, otkrila je javnosti spasonosni recept:

„Koren peršuna treba oprati, pa samleti mašinom, a isto tako i limun. Sve zajedno izmešati, u to staviti 200 g meda i 2 dl maslinovog ulja. Sipati u čistu staklenu teglu.

Uzimati jednu veliku kašiku pre doručka, jednu pre večere, i tako dok se sve ne potroši. Nakon što potrošite ovu količinu, uradite nalaze. Ako ima još bakterija, ponovite sa još jednom dozom“, otkriva Ana.

Potrebni sastojci: 250 g korena peršuna, 250 g limuna s korom, 200 g meda i 2 dl maslinovog ulja.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *