ЧЕДА ХАЛУЦИНИРА: Ја сам највећа опозиција Вучићу, нормалан сам!

ČEDA HALUCINIRA: Ja sam najveća opozicija Vučiću, normalan sam!

24 decembra 2015

CEDOMIR JOVANOVICLider LDP Čedomir Jovanović izjavio je da od njega nema veće opozicije Vučiću.

Upitan da li je njegov savez sa Borisom Tadićem prava opozicija Vučiću, kaže da misli da jesu.

„Ko je veća opozicija od mene Aleksandru Vučiću poslednjih 20 godina“, pita Jovanović.

Na konstataciju da pojedini analitičari kažu da može da se desi da u nekoj narednoj vladi savez koji je napravio sa Tadićem uđe u koaliciju sa SNS-om, umesto SPS-a, kaže da to nije moguće.

„Nema normalne države bez ravnoteže u političkom životu zemlje… Nije moguće partnerstvo Aleksandra Vučića i mene u Vladi“, kaže Jovanović, dodajući da nikad ne bi pristao na tako nešto zbog toga što ga, kako navodi, žulja pozicija na kojoj se nalazi.

„Najveća opozicija Vučiću danas je biti normalan“, dodaje lider LDP.

Upitan da li očekuje izbore na proleće, kaže da se on za njih bori.

„Mislim da je ovakva situacija neodrživa, da je vlast dostigla svoj maksimum, mislim da je očigledno da Vučić 90 odsto svoje energije troši na saniranje problema koje sam stvara, odnosno sam sa svojom Vladom“, rekao je Čeda.

Dodaje da želi da se bori protiv Vučića: “I ne mislim da se povlačim iz izborne kampanje zbog nekoliko tabloida pod njegovom kontrolom”.

Na pitanje da prokomentariše ogromnu podršku koju, prema istraživanjima javnog mnenja, SNS i Vučić imaju, Jovanović kaže da u tih 50 odsto ne vidi snagu za onu politiku o kojoj premijer Srbije govori.

KOMENTARI6 komentara

 1. u cara Vucica pickasta usta says:

  E samo nam ti trebas da nas dokusuris.Nema bre razlike medju pomenutima. Dok ste vi vukli ka zapadu i rasprodaji drzave i odricali se javno Kosova,ovaj bedni izgovor za premijera, sa teskom govornom manom, je kupio poene pricajuci sve najgore o istom.Na kraju ispao najludji igrac od svih vas u toj disciplini.Jasno je nama kako se smenjuje vlast i kako se biraju sledeci kandidati.Svi ste vi deo iste predstave, istog cirkusa. a te fazone za zaglupljene, kako ste protivnici, pricaj nekom drugom.Dok se ne desi neko cudo koje ce da promeni kurs ove drzave bez kompasa, za 180 stepeni i okrene nas onome sto Bog zapoveda i sto nam je prirodna orjentacija a vas sve do jednog pohapsi i posalje na dozivotne,nakon sto se dokaze koliki ste izdajnici, NIKOME VISE NE VERUJEMO!!!

 2. miroslav says:

  Nema normalnog politicara.Svi ste poslusnici bankara.Oni vas samo pitaju ko daje vise!Pa onaj ko da najvise stave ga da kao vlada.Ovaj ludak koji sada vlada je prevazisao sve vas zajedno.I bankari se cude sto toliko,kad toliko nisu ni trazili?Boje se nestace narod?Ko ce da vraca dugove?

 3. Apis says:

  ČEDO SINE BOSNE PONOSNE, HAJDE UDARI ZLATNI ŠUT. USREĆI SEBE I SRBIJU!

 4. sjajko says:

  Ovi risajklovani političari ostali bez para pa bi opet da se popnu na leđa narodu ! Još nam ti fališ ???

 5. milan says:

  jadan covek misli da je neko a u stvari je nista

 6. Dux says:

  Čedo, ajd uzmi malo praška i legni!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *