ЧЕДА И СУЉО УГЉАНИН У КОАЛИЦИЈИ! Решавање Санџака, Косова и улазак Србије у ЕУ и НАТО

ČEDA I SULJO UGLJANIN U KOALICIJI! Rešavanje Sandžaka, Kosova i ulazak Srbije u EU i NATO

1 februara 2017

C3lly4PXUAAlLFq

Predsednici Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka i Liberalno demokratske partije (LDP) Sulejman Ugljanin i Čedomir Jovanović dogovorili su u Novom Pazaru deset principa na osnovu kojih će te dve političke opcije delovati u budućnosti.

Među dogovorenim principima nalaze se dalja demokratizacija društva, jačanje institucija, promocija tolerancije, slobode govora, nova regionalna politika, kao i priznavanje svih presuda koje se tiču sukoba na prostoru bivše Jugoslavije.

Te dve stranke zalagaće se i za ubrzanje pristupanja Srbije Evropskoj uniji i NATO, definisanje statusa Sandžaka, konačno rešavanje statusa Kosova uz uvažavanje realnosti i princip razumevanja specifičnosti na kojima je napravljena Bosna i Hercegovina.

Lider SDA Sandžaka istakao je da po tim principima već deluje njihova poslanička grupa u Skupštini, a da sada sa tim principima i programom izlaze pred građane.

„Ove principe nudimo i predsedničkim kandidatima, pa ako je neko od njih spreman da ih uvrsti u svoj program, mi ćemo ga podržati“, rekao je Ugljanin.

Jovanović je kazao da je atmosfera u Srbiji veoma loša i da je zahtevala od njih da jasno kažu šta je ono što je potrebno da bi Srbija izašla iz problema.

KOMENTARI4 komentara

 1. Kvante says:

  Jednog dana ce Ceda Jovanovic objasniti na sudu odakle mu sve sto ima, kada je devedesetih furao jedne farmerke i patike.

  • Jovan says:

   Ceda treba kao prvo da odgovara za udruzeni zlocinacki poduhvat i genocid nad srpski narod( kao i ostali DOS i NVO), a plus za pljacku narodne imovine, naravno.

 2. Lajla says:

  A ko vise slusa sta ceda trabunja,da je drzave pitala bi ga kome je prodao zito iz rezarvi drzave Srbije.Bezace on ,ai nece imati kuda.

 3. Ivan Grozni says:

  Ne mogu da verujem da ova fukara moze toliko nisko da padne, Da priziva i pomaze srpske neprijatelje i da radi na razgradnji Srbije. Zasto ga policija ne hapsi za kriminal koje je vec poinio.Neka pretresu poreklo njegove imovine i sve ce biti jasno. Odakle poticu pare za puteve na egzoticna putovanja,gde je 6000 tona psenice iz robne rezerve, Da ne pominjem Silerovu i sve sto iz toga proizilazi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *