ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ честитао МИЛОГОРЦИМА и увредио Србе у Црној Гори!

ČEDA JOVANOVIĆ čestitao MILOGORCIMA i uvredio Srbe u Crnoj Gori!

17 oktobra 2016

ceda-milo-dukanovic-34f

Liberalno demokratska partija čestitala je večeras Demokratskoj partiji socijalista (DPS) crnogorskog premijera Mila Đukanovića „ubedljivu pobedu“ na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori.

„Uspeh DPS-a je posebno važan zbog potvrde evroatlantske orijentacije Crne Gore. Uprkos do sada nezabeleženim pritiscima crnogorskih i srpskih nacionalista plaćenih ruskim parama, građani Crne Gore nisu dozvolili da se u devedesete vrate i Crna Gora i čitav region“, naveo je u čestitki lider LDP-a Čedomir Jovanović.

Jovanović je naveo da su rezultati današnjih izbora potvrda da je „pobedila slobodarska Crna Gora, a da su poraženi vikend teroristi i njihovi domaći plaćenici“.

„Pobedom Mila Đukanovića na današnjim izborima u Crnoj Gori ojačan je sistem vrednosti koji će nas sve približiti modernim evropskim društvima. Ovaj uspeh je dodatni podsticaj svima, a posebno Srbiji, koja još odlučnije treba da nastavi putem evroatlantskih integracija, bez kojih nema reformi i razvoja“, naveo je Jovanović.

Birališta u Crnoj Gori su zatvorena! Prema više od 90% obrađenih glasova, DPS Mila Đukanovića ima 41%, dok Demokratski front ima 20,4 procenta osvojenih glasova. Parlament Crne Gore ima 81 poslaničko mesto, a za formiranje vlade neophodan je 41 mandat.

Demokratski front ima 20,1 odsto ili 18 mandata, a Velika koalicija Ključ 10,8 odsto glasova i devet mandata. Demokrate Alekse Bečića imaju 9,8 odsto i osam mandata, dok je SDP osvojio 5,1 odsto glasova i četiri mandata. Bošnjačka stranka i Socijaldemokre Ivana Brajovića dobili su po dva mandata, a manjinske stranke Albanaca i Hrvata osvojile po jedan mandat.

KOMENTARI9 komentara

 1. G.D says:

  Ziveo Milo dozivotni predsednik Crne Gore! Dobrodosli kao nova clanica velike NATO family! A sad hajmo skupa na prljave cigane vlaske pod stitom svemocnog NATO-a da ih smirimo forever! :D

 2. Monster haubica says:

  Ćestitke cjelokupnog Hrvatskog Naroda , ne ""braći"" ( jer HRVAT se ni sa kim ne bratimi nikada) već našim saveznicima ponosnom i slobodoljubivom Narodu Neovisne CRNE GORE , na ispravnoj odluci. ....., ali samo bez opuštanja , jer svrbo čhetnićke zvijeri vam još uvijek , itekako dišu za vratom. Samo hrabro i bez milosti prema srbijanskim i pro srbijanskim zlotvorima koji bi vas rado vratili u prošlost , odnosno u ne postojanje ..........................CRNA GORA je BISER..., baš kao i HRVATSKA i svrbijanci ih žele kao nakit oko vrata. ............Prijatelji i saveznici CRNOGORCI.....ne bacajte svoje biserje pred svinje............................

 3. Kulak says:

  Mafija

 4. G.D says:

  Hrvati se ne bratime ni sa kime,nikada! Mi smo gospodari arijevci a vi ostali ste samo nase sluge!

 5. rema says:

  Šta ovaj cigan lupeta?

  • G.D says:

   @rema ti bi to trebao najbolje znati. To je vas brat ciganin vlaski. Hahaha

 6. Željko says:

  Hrvati su na ovom prostoru oplemenili Crnu Goru. Dali smo preko 70 posto kulturnog blaga Crne Gore , da nije nas što bi ( osim par iznimki ) turisti vidjeli u Crnoj Gori !!Zaljev hrvatskih kraljeva ili Boka kotorska , pa sve do rijeke Željeznice gdje utječe u Jadran u Baru ( Šušanj ) je sve skoro naše , katoličko !

  • Bečki konjušar says:

   Očigledno da dobro poznaješ povijest. A sad nam objasni ko su i gdje su nestali srbi katolici? Ko vas je branio od turaka? Koliko su franjevci naroda pokatolicili? Tko je osnovao NK Hajduk? Kome ste bili sluge do 1918 god? I još mnogo toga. Hajd sad polako pa nas prosvijetli.

 7. Paštrović says:

  Je li taj Čeda zivi u Srbiji? Da! E, onda je on bruka ne sopstvena, nego cijelog srbskog naroda. Ne krivimo onda Čedu i slične za sopstvene usrane gaćice, koje su se već ukrutile od smrada i prljavštine. I veliko hvala svim mogućim "srbskim" sajtovima i portalima što se vrlo uspješno trudite da nam sjebete dan, kad procitamo ovakva imena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *