ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ напустио ЛДП и придружио се другом скупштинском клубу

ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ напустио ЛДП и придружио се другом скупштинском клубу

8 фебруара 2017

ceda-jovanovic 456

Председник Либерално демокатске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић напустио је посланички клуб ЛДП-СДА и приступио клубу Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ), објављено је данас на сајту Скупштине Србије.

Јовановић је приступио посланичком клубу ЛСВ-Зелена странка како би тај клуб и даље постајао.

После одласка Маринике Тепић из ЛСВ та странка са четири посланика не би могла да има свој клуб у Скупштини Србије јер је за то потребно пет посланика.

У посланичком клубу ЛСВ-Зелена странка сада су осим Јовановића, Ненад Чанак (ЛСВ), Горан Чабради (Зелена странка), Нада Лазић (ЛСВ) и Олена Папуга (ЛСВ), а у ЛДП-СДА Бајро Гегић, Енис Имамовић, Жарко Кораћ, Ненад Милић и Наташа Мићић.

KOMENTARI2 коментара

  1. slobo says:

    Zeleni su korov svake drzave .Sreca sto samo budale glasajunza njih njer ni u jednoj drzavi oni nemaju plan I program samo msu placeni zato sto sjede u parlamentu I obicno dobijaju oko 8% glasova .koji su to paraziti svugdje u svijetu.

  2. deda mraz says:

    U prevodu sljam komunisticki se pomaze a Cedica kao bivsi saradnik Udbe dok je bio student dobro zna kako se u hodu treba prestrojavati a ovo je direktno direktiva dosla saDedinjai Senjaka jer tamo je celi komunisticki sljam koji jos uvek vlada Srbijom.Samo su sinjelezamenili za Bosova odela i to ti je to.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u