ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ напустио ЛДП и придружио се другом скупштинском клубу

ČEDA JOVANOVIĆ napustio LDP i pridružio se drugom skupštinskom klubu

8 februara 2017

ceda-jovanovic 456

Predsednik Liberalno demokatske partije (LDP) Čedomir Jovanović napustio je poslanički klub LDP-SDA i pristupio klubu Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV), objavljeno je danas na sajtu Skupštine Srbije.

Jovanović je pristupio poslaničkom klubu LSV-Zelena stranka kako bi taj klub i dalje postajao.

Posle odlaska Marinike Tepić iz LSV ta stranka sa četiri poslanika ne bi mogla da ima svoj klub u Skupštini Srbije jer je za to potrebno pet poslanika.

U poslaničkom klubu LSV-Zelena stranka sada su osim Jovanovića, Nenad Čanak (LSV), Goran Čabradi (Zelena stranka), Nada Lazić (LSV) i Olena Papuga (LSV), a u LDP-SDA Bajro Gegić, Enis Imamović, Žarko Korać, Nenad Milić i Nataša Mićić.

KOMENTARI2 komentara

  1. slobo says:

    Zeleni su korov svake drzave .Sreca sto samo budale glasajunza njih njer ni u jednoj drzavi oni nemaju plan I program samo msu placeni zato sto sjede u parlamentu I obicno dobijaju oko 8% glasova .koji su to paraziti svugdje u svijetu.

  2. deda mraz says:

    U prevodu sljam komunisticki se pomaze a Cedica kao bivsi saradnik Udbe dok je bio student dobro zna kako se u hodu treba prestrojavati a ovo je direktno direktiva dosla saDedinjai Senjaka jer tamo je celi komunisticki sljam koji jos uvek vlada Srbijom.Samo su sinjelezamenili za Bosova odela i to ti je to.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *