ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ: Не верујем у Бога, лаке дроге легализовати и гејевима дати да усвајају децу! (ВИДЕО)

ČEDA JOVANOVIĆ: Ne verujem u Boga, lake droge legalizovati i gejevima dati da usvajaju decu! (VIDEO)

30 marta 2015

Capture423424Lider Liberalno demokratske partije šokirao je Srbiju svojim stavovima o legalizaciji lakih opijata, gej brakova, ali istavovima da li veruje u Boga, kao i o tome da li se plaši smrti.

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović u intervjuu za emisiju “Lični stav” koja se emituje samo na Jutjubu izneo je po prvi put niz ličnih stavova o najprovokativnijim pitanjima u srpskom društvu. Tako je jasno rekao da se zalaže za gej brakove, kao i da se takvim porodicama omogući usvajanje dece, da ne veruje u Boga, ali i da je pušio džoint!

Čedomir Jovanović je na pitanje da li smatra da je abortus neka vrsta čedomorstva, kratko odgovorio: “Ne, nije”.

Kada je reč o autanaziji i njene legalizacije lider LDP-a kaže:

– To je pitanje emancipacije društva. Ja lično jesam. Imao sam neka porodična iskustva. Moj otac je umro pre godinu dana i koliko god je to bilo teško s jedne strane ja sam razumeo one koji su mi s druge strane prišli i rekli smirio se. Ne mislim da je to odgovor ali imam razumevanja za tu temu.

Jovanović je jasno rekao da se zalaže za legalizaciju “lakih! opijata u Srbiji, a na pitanje novinara da li je i sam probao neke od njih kaže:

– Kako je to Obama parafrazirao Klintonu. Uvek se setim te priče. Klinton je rekao da je duvao ali nikada nije uvlačio, a Obama mu je odgovorio: “Yes, I did inhale” (uvlačio sam) Ja se slažem sa Obamom i na njegovoj sam strani.

Zatim je usledilo još provokativnije pitanje: “Da li je bilo nešto teže od duvanja i da li ste šmrkali?”, a Jovanović je odgovorio:

– Ne, ali ne zato što imam problem sa tim.

Lider LDP-a, kaže da Srbiji nije potrebna smrtna kazna, kao i da se protivi hemijskoj kastraciji pedofila.

On ističe da se zalaže za uvođenje GMO hrane u Srbiji i da nju i sam koristi.

Kada je reč o legalizaciji istopolnih brakova i omogućavanje takvim porodicama da usvajaju decu Jovanović kaže da se tako nešto u Srbiji ne može sprečiti!

Lider LDP-a, kaže da ne veruje u Boga i da se ne plaši smrti!

Šta je još Čedomir Jovanović rekao, pogledajte ovde:

(Telegraf)

KOMENTARI7 komentara

 1. Apis says:

  Šta lake, treba legalizovati sve droge u Srbiji. Zašto Čeda da se skriva dok udara šut u venu. Čeda je živ dokaz Srbija nema institucije reda i zakona. ČEDO NESREĆO, UDARI JEDAN ZLATNI ŠUT U VENU OBRADUJ SEBE I SRBIJU.

 2. Vujadin says:

  "gejevima dati da usvajaju decu", dati prvo da usvoje tvojih četvoro, drogirani kreten.

 3. deda mraz says:

  Ovaj cigan neka ide pod cergu,pardon rom i neka svojim ciganima ili romima ovo prodaje i rom da bude predsenik liberarne partije i to moze samo u Srbiji jer su liberali okoreli konzervativci tj. bogatasi koji gulace celi svet i nije mi jasno odakle njemu te ideje.Pa valjda ovaj glupi narod u Srbiji zna sta znaci liberal i da se to u ciganskoj mahali ne uci.A sto su ga nasminkali i izigrava plejboja na racun Srba ne znaci da mu se poreklo zaboravlja.

 4. Neša says:

  Živi dokaz u šta se čovek pretvori posle previše konzumiranja droge i GMO hrane!

 5. jastreb says:

  Ovaj je na teškim drogama!

 6. LADY GAGA / pod Javorom ovce pasu,čini mi se......ma ne čini mi se,jesu moje........ says:

  A JEL ZNATE DA JA POZNAJEM JEDNOG PERU KOHJI JE SVOJEVREMENO TUCAO ČEDU? ....NE ZNATE...... ETO,ZNAČI,ČEDA GA JE PRIMIO U BULJICU,A PERA KAŽE DA GA ČEDA FENOMENALNO DUDLA. OVO SVE KAO PRILOG POLITIČKOJ PRAKSI U SRBA. AKO ZANEMARIMO DA JE ČEDA GANCI.

 7. xy says:

  Pa neka Ceda da, od gomile svoje dece, nekom takvom braku, dete na usvajanjeNeka da primer.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *