Чеда Јовановић у болници, има упалу плућа

Čeda Jovanović u bolnici, ima upalu pluća

30 juna 2020

(foto: Youtube printscreen)

Lider LDP Čedomir Jovanović hospitalizovan je u bolnici na Bežanijskoj kosi, potvrđeno je „Blicu“.

Kako navodi naš izvor, njemu je konstatovana upala pluća.

Da li je ona nastala kao posledica infekcije korona virusom, još nije poznato, kao ni da li je Jovanović pozitivan na kovid 19.

KOMENTARI6 komentara

 1. Aleks says:

  Ide grom u koprive

 2. test01 says:

  Kriminalcima je mesto u zatvoru, imaju i posebna esta za lecenje ! Zasto uopste stavljate ovakve clanke o kriminalcima koji su zasluzili prezir cele Srbije?

 3. Cp6a says:

  Koliko smo kulturan i plemenit narod. Nema ružnih reči o džukeli dok je u bolnici.

 4. Crna smrča says:

  Mnogo je snifovao koke pa otišlo u pluća. Kamo sreće da ima i da je ikad bilo kakve koristi od takvih zlikovaca, taj je otero slobu u hag, taj je izdao srpsku vojsku na košarama, pokrao društvene investicije da napravi privatnu firmu, verovatno je i direktno odgovoran za ubistvo đinđića, prvi je na lgbt paradi i prvi je protiv srbije ako to donosi bilo kakve novce.

 5. Rista says:

  Radim terenski posao koji zahteva od jednog do 3 meseca na terenu a između sam kodkuće nedenju dve. Bukvalno, kad odem na posao onda sam Sam sa Bogom! I tako tamo pre nekih dvaes godina dobijem "koronu" a imam samo elementarne lekove. Aspirin i zavoje, jod...Prva pomoć. Iako sam u civilizaciji, ipak sam malo više udaljen od naselja i ne postoji šansa za civilizovan kontakt a nije mi ni dozvoljen. I tako ja padnem u krevet tamo gde i Bog rekao Laku noć pa tako 7 dana. Ma umiro sam načisto a pošto sam ja kukavica, nadao sam se da ću zaspati i odapeti a da to i ne osetim jer vrlo teško podnosim patnju. Ko da nisam Srbin. E ali ne umire se tek tako. Ne jedu vuci meso po porudžbini. Ima da se patiš do kraja. Da sam umro, pojeli bi me lešinari, pa sam za svaki slučaj držao zaključan moj putujući dom jer ja više volim da me pojedu crvi nego lešinari. Mislim, to je onako po običaju i normalno. Imao sam i jedan paket pomorandži od pešes kila i to mi je bila osnovna hrana uz poneku supu koja se lako pripremi i ne traži neko veliko hodanje. A ko za inat, sunce prži svo to vreme. Osmi dan sam uspeo da se prošetam oko "kuće" još uvek sav nikakav. Deveti dan sam počeo pomalo sa radom a deseti sam već radio i jeo ko stoka jer sam bio iscrpljen na smrt od nejela. Pekao sam roštilj bez milosti sledećih sedam dana, sve se zveri okupljale naokolo privučene mirisom pečenog mesa i posle sedam dana sam zaboravio na "koronu". Čak nisam ni otišao kod lekara kad sam se vrno kući, ali sledeće godine odem radi nekih bivših zuba i lekar me usput pregleda i zevne "pa ti si imao zapaljenje pluća!" Ja kažem sav pametna "Ma nisam! Bio sam prehlađen, ali..." Jeste, kaže "Nestorović", ali to bila upala pluća! Da se to danas dogodi, garant bi me proglasili i nagradili kao koronistu. A ovaj Čeda ima svu moguću pomoć da preživi koronu: mislim da je on to namerno uradio sa Konom u dogovoru da bi nekako skrenuo pažnju na sebe mučenika. Do kraja će ga proglasiti prvim korona svecem. Danas je popularno imati koronu. Oma novine pišu o tebi i postaješ još poznatiji političar. Da sam političar, danas bih servirao narodu da sam pre dvaes godina imao koronu samostalno, moj "Nestorović" bi potvrdio i garant bih bio izabran za precednika. Nečega, nije važno čega, važno biti precednik. Neće Čedi niki onaj faliti ali reklama je reklama. I Tatko je preležao koronu pre mesec dana bez uzbuđenja. Lečio se votkom i već stigao da maršira kroz Moskvu i ljubi se sa Putinom. Normalno da morate biti u dobroj kondiciji da bi kao Tatko, ja i Čeda preležali koronu na nogama. Od nas tri, ja ipak ne pijem votku jer nemam prava. Nisam političar.

 6. zaliv.net says:

  zelim mu fizicko zdravlje i politicku smrt, mada je politicki odavno na aparatima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *