ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ вређа Србе и Србију!

ČEDA JOVANOVIĆ vređa Srbe i Srbiju!

23 oktobra 2016

ceda-jovanovic 3454

Liberalno-demokratska partija (LDP) je danas pozvala vlast u Srbiji da ubrza proces promena u društvu i ojača težnju za čvršćim vezama sa zapadnim svetom što će za rezultat imati članstvo Srbije u EU, regionalnu stabilnost i mir, poštovanje različitosti i povećanje sveukupnih sloboda.

Time će se „konačno poraziti politika zločina čije se žrtve još prebrojavaju“, ukazala je LDP.
U saopštenju pod naslovom „Zločinačko udruženje opet pokušava da destabilizuje Srbiju i region“, LDP navodi: „Poslednjih meseci smo svedoci zajedničkih napora nacionalističkih krugova u Srbiji da političkim delovanjem pošalju jasnu poruku celom društvu, ali i državi, da su spremni da u svakom trenutku Srbiju ponovo uzmu za taoce svoje pogubne politike“.

„Tabloidni novinari, advokati zločinačkog udruženja, dopisni članovi i zaštitnici haških bratstava, zemunskog i svih drugih klanova, opet su na istom zadatku i imaju samo jedan cilj – da Srbiju odvuku sa evropskog koloseka, jer samo tako oni mogu politički preživeti i uticati na društvo kao prethodne tri decenije“, piše LDP.

LDP navodi u saopštenju da su izbori u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori poslužili kao „tačka okupljanja svih članova zločinačkog udruženja, i pokazali njihovu želju da se svim vrstama uticaja naruši regionalna stabilnost i uspori proces pristupanja Srbije Evropskoj uniji“.

Kraj kampanje u Crnoj Gori, rezultati izbora i većinska podrška ideji da ta država ide u NATO i EU, bili su „signal da iz tih krugova krene lavina uvreda i pretnji koji imaju isti rukopis i potpis“, piše LDP i pominje „naručene tekstove, izmišljene događaje, pravne zastupnike osuđivanih članova kriminalnih grupa (koji) dobijaju prostor u medijima“, piše u saopštenju.

LDP piše da su oni „ohrabreni očigledno podrškom i signalima koje dobijaju iz Moskve koja je Srbiju odabrala kao sredstvo u obračunu sa Evropom“.

To „nije samo obična politička platforma, ona je težnja da ideja moderne Srbije konačno nestane, kako bi oni zauvek opstali. Zbog toga smo i danas njihove mete i tema njihovih napada i plaćenih oglasa u medijima“, piše LDP.

KOMENTARI8 komentara

 1. loncar says:

  da postoji Srbija i da imaju srbski agenti bijo bi ti uhicen cedo i ko te placa srbija nesme nista stranim placenicima to nije srbija nego kolonija

  • garavi Srbin says:

   Cigane, ... ti mamu ! Doći će vreme da te uhvatim ispod brade i da te z.davim !!!

 2. milovan says:

  Tolstoj nisi sam,po pitanju komentara.Sto se C.Jovanovica tice,smrknuo covek malo vise beloga,a sav njegov posao svodi se na olajavanje Srba.

 3. električar says:

  "LDP i Čeda izdali saopštenje" ... Njih niko više i ne sluša, osim slepih "zaljubljenjika", zato mogu samo da pišu "svoja saopštenja" ... To su poslednji trzaji ... Mada bi jedna "metla" dobro došla, vreme je ...

 4. cika dule says:

  Svaki student prava mogao bi da u zatvor posalje Cedu, Mihailovica, Bebu Popovica, Dinkica... Nisu potrebni nekakvi strucnjaci za to. Vucko prica o kaznjavanju tajkuna i kriminalaca, a ove likove ne sme da dirne. Da bog da se svi raspali od nepoznate bolesti, sto bi rekla moja baba.

 5. Bratanac says:

  Čeda je jedan retko pošten Srbin i zato je u Srbiji za njega lebac gorak. Divim se da nije otišao i da svoju decu i dalje odgaja u Srbiji koja svakim danom sve tone.

 6. Derim says:

  Čeda je kao i Milić i Biserko i sav beogradski olos na istom zadatku kao i Vučić i cela takozvana vlada. Svi su na zadatku agresora da uniste srpsku drzavu. Ali narodu daj pivu i sendvić jbes drzavu.

 7. Miki says:

  Uklonite tog antisrba odmah sa foruma

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *