ЧЕДА ПОДИГАО БУКУ: Парламентарни избори би гурнули Србију под окриље Русије

ČEDA PODIGAO BUKU: Parlamentarni izbori bi gurnuli Srbiju pod okrilje Rusije

11 novembra 2017

Predsednik LDP Čedomir Jovanović izjavio je da bi raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, u ovakvoj atmosferi, samo gurnulo Srbiju pod okrilje Rusije.

Kako je rekao, izbori ne bi doprineli rešavanju nijednog problema.

– Politički prioriteti ove zemlje nisu prepakivanje republičke vlasti ili dodvoravanje Moskvi, već stabilizacija odnosa u regionu kroz rešavanje otvorenih pitanja između Beograda i Prištine, na osnovama političkog sporazuma, koji treba da donesemo u narednih nekoliko meseci –  istakao je lider LDP u saopštenju.

Time bi se, ističe, otvorila perspektiva normalizacije i istovremeno rešavanje političkih prilika u Bosni i Hercegovini kroz stvaranje preduslova za normalno održavanje bosanskohercegovačkih izbora.

– Umesto otvaranja ovih tema, imamo kukavičluk koji prati ćutanje političke scene Srbije o ključnim problemima ovog društva. Zbog toga smatramo da će ti izbori, ukoliko budu raspisani, biti samo još jedan u nizu poraza demokratskih snaga i jasna Vučićeva poruka da u ovoj zemlji ne vidi potencijal za sprovođenjenje evropske politike – rekao je Jovanović.

Na taj način, Vučić bi, smatra Jovanović, pokazao da je prinuđen na kompromise, čime bi se Srbija povukla sa evropskog kursa pod okriljem Rusije i Putina.

KOMENTARI9 komentara

 1. Batina says:

  Pa idiote jedan sta ima lose u tome?

  • Batinas says:

   Fukara se boji da ce da odgovara za nedela.

   • Konj says:

    I odgovarat ce a i ostace bez napljackanog i vratit ce se korenima, da prosi na ulici !!!

 2. Trifun says:

  Tako prica Cedomir kasapin, i ostala ceda zapadnih genocidnih hijena po svijetu. Ugojio se nesto. Osjeca pritisak? Obruc se zatvara? Nema nazad.

 3. vindfaker says:

  zasto drzava Srbija ne hapsi ovakve jazavce?

 4. Lazar says:

  Srbi su mentalno i emotivno odavno pod ruskim uticajem, na silnu žalost evroatlanskih uzurpatora. Zato Čedice, uzmi dop i iskuliraj. Srbija NIKADA neće biti u zločinačkoj nato alijansi!

 5. ilija krneta says:

  hapsi ce putin kad ude u srbiju zna ceda sto ga ceka on gubi srbiju i imanje koje je stekao na kradu u srbiji a evropa ne voli kriminsalce ni izdajnike cedo treba si braniti svoju srbiju de su te primili kao sirotinju i skolovali i dali zivot cedo laz i izdaja ubijaju coveka ti si na redu

 6. doktrina soka says:

  Treba ga pitati gde je nase zito.Kako mu radi firma?Boji se jajara za svoje dupe,jer svaka rit dode na sekret,kad tad.

 7. Banjica says:

  Bolje i Rusije nego satanističko iluminatske gubernije čiji si ti igrač. Mrš!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *