ЧЕДА УБЕЂУЈЕ СРБИЈУ да воли своје убице!

ČEDA UBEĐUJE SRBIJU da voli svoje ubice!

27 oktobra 2016

1452868001_slika-2-ceda-jovanovic-5

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović pozvao je na prekid stvaranja antizapadnog raspoloženja u Srbiji u kojoj je, kako je naveo, atmosfera pogoršana neodgovornim izjavama pojedinaca.

„Neodgovornost pojedinaca iz vrha vlasti, koji svoju političku platformu grade na jačanju antizapadnog raspoloženja u Srbiji, polako prerasta u otvorenu kampanju koja svoj rezultat treba da da na predsedničkim izborima proleća sledeće godine“, naveo je Jovanović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Jovanović je ukazao da sve pozitivne pomake u pristupanju Srbije Evropskoj uniji ne treba da zamene neodmereni politički postupci.

„Politika sedenja na dve stolice ulazi u svoj neizvesni finiš, gde se više ni ne skriva činjenica da Rusija u Srbiji ubrzano gradi svoje pozicije kroz otvorenu pomoć pojedincima koji su spremni da žrtvuju budućnost svoje zemlje zbog sopstvene perspektive koja postoji samo ako se stalno govori o izmišljenim ultimatumima i uslovima“, naveo je lider LDP-a.

On je primetio da očigledno jačaju pritisci da se Srbija otvoreno stavi u službu ruske politike i interesa i da ovo društvo, slomljeno trodecenijskim lutanjem, sada postane i sredstvo u borbi Rusije i Zapada, gde smo mi neizbežne žrtve.

„Predsednički izbori i kampanja koja je već počela kroz upozorenja koja su nam poslata preko slučaja Crne Gore, pokazuju da su spremna sredstva i logistika koji od nas treba da naprave saveznika ruske političke strategije i na taj način sami sebi oduzmemo pravo da samostalno odlučujemo o svojoj budućnosti“, istakao je Jovanović.

KOMENTARI6 komentara

 1. kuruz strave says:

  TATA OVOG CIGANA SE ZVAO T A R Z A N :-))))))))))))))))))))))))))))))))

 2. rade says:

  9mm

 3. UROS says:

  Lažu svi i svuda,LAZU POSLANICI U SKUPSTINI samo da bi zadovoljili ludaka na vlasti, i da će ovu kolektivnu sramotu sutra pravdati novim lažima ,da nikad nisu bili uz VUCICA , da su bili njegovi protivnici, da su stradali od njega.

 4. evan says:

  Čeda droga. LSD. Taj bi izdao i sopstvenu senku na zidu za šaku dolara.

 5. ***** says:

  goFnojed,pljuc...

  • Nikica says:

   Jadničak, ponestalo belog praha pa mu se priviđaju beli miševi. Ako se Srbija stvarno okrene Rusiji, što je sa njegovom vlašću nemoguća misija, ovom "biznismenu" će biti najkraći put za spasenje Kosovo i Metohija, odakle je i do sad snabdevan potrebnim "medikamentima", a on njih žitom iz robnih rezervi Srbije, uz bezrezervnu podršku za nezavisnost. Da je malo racionalnije rasporedio ogroman novac zarađen na izdaji Srbije mogao je malo mirnije spavati. Prodaj onaj džip od 60.000 evra i ne kukumavči više. Koliko si radio nisi zaradio ni cipele, umesto onih patika koje si vukao beogradskim asfaltom, dok su ti naivni davali podršku lupanjem u šerpe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *