ЧЕДОМИР ЈОВАНОВИЋ изнео теорију која је ШОКИРАЛА СРБИЈУ!

ČEDOMIR JOVANOVIĆ izneo teoriju koja je ŠOKIRALA SRBIJU!

15 februara 2019

(foto: Youtube print screen)

Lider LDP je čest gost na režimskoj TV Hepi, a danas je na opasku voditelja Milomira Marića da iza protesta stoje Rusi, otkrio da je „Mlađan Đorđević, prijatelj i kum Dragana Đilasa, išao nedavno u ime Saveza za Srbiju u Rusiju na skupštinu Instituta za strateške studije, koji je do 2009. bio deo ruske obaveštajne službe“.– Šta se ovde kod nas dešava? Ja treba da bojkotujem Pahora jer to kažu Đilas i Jeremić koji uopšte nisu poslanici ili to traže Dveri i Obradović, koji su u tom trenutku u Kremlju sa Noćnim vukovima, ruskom ekstremnom desnicom, kojoj je zabranjane ulazak u pola Evrope i svetu? Što se tiče uloge koju oni (Rusi) ovde igraju, uvek su igrali, pa igraju i sada, kao što su radili i u Crnoj Gori. Nema razloga da pred tim guramo glavu u pesak – kazao je Jovanović i nadovezao se:

– Jel’ znaš ti (pita Marića) šta je Srpski kod? Šta je ruski Institut za strateške studije? Do 2009. to je zvanično organizaciono bio deo ruske obaveštajne službe. Onog trenutka kad su otvorili kancelariju u Beogradu, oni su se transformisali u organ predsednika ruske federacije, a ovde imaju kancelariju. Na njihovoj Skupštini u Moskvi, pre tri nedelje, govorio je predstavnik Saveza za Srbiju Mlađan Đorđević, predsednik Srpskog koda, potpredsednik Svenarodne skupštine evroazijskih naroda.

Čedomir Jovanović je nastavio da objašnjava:

– Đilasov zamenik kad je bio ministar u Koštuničinoj vladi, Đilasov zamenik kad je bio direktor Narodne kancelarije, prvi čovek na koga su bile registrovane njegove firme, njegov kum. Kada je Đilas postao gradonačelnik, on (Mlađan Đorđević) je postao Tadićev šef za Srbe van Srbije, koji je bežao iz Crne Gore preko brda spasavajući se sekund pre hapšenja.

Lider LDP je kazao i da nema potrebe da se razgovara „u rukavicama“ i da sve treba otvoreno da se kaže.

– Jedno je pitanje nezadovoljstva ljudi, ono je veliko, ali drugo je pitanje kada vi pokušavate da takvo nezadovoljstvo artikulišete na takav način da pokušavate u Srbiji da formirate antievropski blok, a da ljudi toga nisu svesni.

Jeremića izbacili iz Đinđićevog kabineta

Na pitanje voditelja Marića da li je tačno da su Milić i Zoran Janjušević svojevremeno uhapsili Vuka Jeremića, lidera NS, jer je informacije koje je pokupio u hodniku poturao jednoj stranoj ambasadi, Jovanović je kazao:

– Milić mi je rekao da je Jeremića posle jednog dana poslao kući. Eto. Ja sam njega prvi put video uz Tadića, kad je ovaj bio ministar odbrane.

Sa druge strane, Đilas tada, kako je kazao lider LDP, nije ni postojao.

(Kurir)

KOMENTARI13 komentara

 1. Zoran says:

  Srpski kod je problem a NATO nije, je li Cedo?

 2. Velika Metla says:

  Jadna Srbija na šta je spala,na šta se srozala,da joj jedan mandov uređuje državnu politiku! Jad i beda od nazovi države!

 3. Tomislav says:

  Ovaj lik iz zone sumraka, što je saučesnik i u Đinđćevom ubistvu, poznatiji kao Čeda Prašak, umesto da trune na doživotnoj robiji - on se slika po svim srpskim medijima i gostuje po svim tim smrdljivim televizijama. E, Srbi moji - dok je ovaj na slobodi, vi će te biti zatočeni u apsani. Strahota u kojoj meri je Bog, danas, napustio Srbiju! Na ovom busenu zemlje sramota je naprasno crkla - u ime svih onih koji stida nemaju... I sve dok nam američki "Skotovi" budu smrdili po Beogradu, ništa se promeniti neće. Najgori srpski šljam krojiće nam sudbinu. Otvoreno pitam, otkud Čeda Prašak u političkom životu Srbije kada njegova politička sekta nije ni prismrdila minimalnom "celzijusu", što bi rekao Šojić?!! ...E,moja Srbijo - Šojići te živu sahranjuju! Tomislav Crnojević, novinar

 4. Aleksandra says:

  Da li je moguće da ovaj čovek ne shvata da je prošlost i da je Srbiji naneo veliko zlo sa ostalim demokratima-američkim otpadom.

  • Velika Metla says:

   Aleksandra,svesno,ili ne,ti preskoči njihove,dosovske,naslednike esenesovce!

 5. Gardista says:

  Svi sve znaju, a niko nista ne zna.

 6. Baracuda says:

  Ovaj lik koga su kao maloga zvali Čeda patika, jer mu je mama radila kao čistačica u "Beograđanki", pa su kolege sa posla skupljali pare da mu se kupe patike je danas bogatiji "građanin" Srbije, kome je dodijeljeno i državno obezbijeđenje ! Naravno da se niko ne pita zašto ? Na svim snimcima u protestima protiv Miloševića, naravno uz Đinđića se vidi kako je obučen, šuplje cipele, jakna sa buvljaka ! Do sada ga niko nije pitao kako i na koji način se NAGLO obogatio ? I ne znam kome njegovo "mišljenje" uopće znači ????

 7. Nićifor says:

  Srbiju bi šokiralo na desetine članaka o Čedomiru Jovanoviću koje je objavio Tabloid. Za to nikom ko ume u Gugl pretragu ukucati tekst: Tabloid o Čedomiru Jovanoviću - ne treba nikakvo dodatno znanje. Zna to veoma dobro i Milomir Marić, koji ovog lidera stranke, čije svo članstvo može stati u jedan kombi, zove na svoju televiziju. Zna i da bogatstvo koje se meri milionima evra (ili dolara) nikako nije stekao radom, jer nikad ništa nije ni radio, već politikom (i ne samo politikom) u koju je došao šetajući u pocepanim patikama naivne građane po ulicama Beograda. Ogromna većina tih šetača danas je, zahvaljujući politici onih čiji je on bio predvodnik, puka sirotinja, jer su im na zarđalim vratima nekada respektabilnih preduzeća danas isto tako zarđali katanci, kao i na Fidelinci koja je otišla u njegove ruke Čede Jovanovića, a novac u njegov džep. Za obijanje trafike i krađu nekoliko pakovanja cigareta sitni kriminalac će završiti na dužem “službenom putu” u Sremskoj Mitrovici, a ovaj poznati i priznati političar “za svoje zasluge” može samo očekivati neku značajniju državnu funkciju, koju će mu obezbediti oni za koje radi, kako u svojim člancima navodi magazin Tabloid. Čitajte te članke bar vi koji imate internet, ako već ne kupujete marazin Tabloid na trafikama.

 8. Nićifor says:

  Izvinjenje za greške u komentaru (nepotrebna reč "njegove" i "marazin", umesto "magazin")

 9. Dani says:

  Ovakve likove treba u svakoj prilici javno ismejavati i pljuvati...videli bi koliko bi trajali ;)))

  • Velika Metla says:

   Dani,kad bi im sve to radio trajali bi,budi bez brige,podugo! Neće se njihovog obraza dotaći psovka i pljuvanje! Takvima je obraz đon!

 10. Petar says:

  Ono sto je g. Jovanovic izneo je samo vrh ledenog brega o M. Djordjevicu. Ne moze se vileti nijedna zemlja, nijedna nacija vise od sopstvene pa ni ruska. A o proevropskoj modernoj opoziciji onda nema ni reci. Hvala.

 11. Maksa says:

  Ajmo Cedo otvoreno... Ambasada SAD u Beogradu je najveci spijunski centar celog regiona, o tome i ptice vec znaju. Politika SAD je debelo protiv interesa Srbije, da imamo pare da im damo bili bi sa nama, jer tako funkcionise spoljna politika SAD. Nema prijateljstva i bratstva, sve se placa, svaka podrska svaka usluga. Sobzirom da si dosta vremena provodio u Silerovaoj (ili u posetu doticnima u CZ-u) a i dosta vremena u bas toj Americkoj ambasadi, niko ne moze da me ubedi da nisi znao sta ce se desiti Djindjicu, i da to nisu znali tvoji mentori iz Ambasade u Beogradu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *