ЧЕГА СЕ ПАМЕТАН СТИДИ, ХИЛАРИ СЕ ПОНОСИ: Срби су бомбардовани захваљујући мени!

ČEGA SE PAMETAN STIDI, HILARI SE PONOSI: Srbi su bombardovani zahvaljujući meni!

19 februara 2016

598e9f6c_Hillary-ClintonHilari Klinton je tokom jednog intervjua za američki magazin pojasnila kako je nagovorila svog supruga, tadašnjeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Bila Klintona da bombarduje SR Jugoslaviju. Naime, ona je rekla da je prilikom telefonskog razgovora sa Bilom na sve načine pokušavala da ga nagovari na to. On se u početku mnogo protivio, bio je zabrinut jer se bojao reakcije NATO i eskalacije daljih sukoba. Međutim uspela je da ga ubedi da je to ispravno i da na kraju 20. veka SAD ne mogu da dozvole zločine i ubijanja nedužnog naroda.

„Uostalom zato i postoji NATO, da brani naše interese u svetu“, dodala je Hilari na kraju razgovora. Već sledećeg dana američki bombarderi pod zastavom NATO-a započeli su vazdušne napade na tadašnju SR Jugoslaviju, što je dovelo do stradanja nevinih ljudi ali i do razaranja infrastrukture. Kako i da li Hilari Klintom može da spava budući da je svesna pakla koji je po njenom nagovoru američka administracija priredila nedužnom srpskom narodu? Bog zna i on će da sudi.

Pogledajte kako se ova zla žena radovala kada je ubijen Gadagi:

(Gazeta, americanthinker.com / priredio Intermagazin)

KOMENTARI14 komentara

 1. M.Marko says:

  Ovim poilitickim zvijerima sam lik pokazuje da su krvoloci.Ubijaju narod za pare,a i sami imaju svoju djecu.Jos se stime i pnose.

 2. Paštrović says:

  Jeste, ova fufa je Sotona u pravom smislu te riječi, ali... mene interesuje kako je to bilo moguće da Srbi, Svetosavci, bez i jednog jedinog povišenag glasa, zvižduka, psovke ili tako nečega dočekaju ovog monstruma po sred Srbije, po sred Beograda? Da i ne napominjem da su joj Bila Crnogorci u prkno celivali. Oteg'o se bio red sve do Skadra na Bojani. Eto, toliko!

 3. Pozuri polako says:

  @Marko sine, jedini u majci, ne govori ni po babu ni po stricevima, vec po pravdi Boga istinoga.Izvini Marko malo sam se zaneo, lepo ime, pa prilici ti da znas istinu o ovim zverima u ljudskoj odori. Posto spominjes njihovu decu Marko, nije njima nista sveto.Verovatno znas da ova iscasena pirodica Klinton ima cerku Chelzi. U knjizi "Najveca tajna", novinara i publuciste Dejvida Ajka, autor citaoce upoznaje sa zastrasujucim detaliima iz zivota ovog polusveta.Opisuje detalje u vezi skaradnih aktivnosti ovih koji se okupljaju u Kaliforniji (San Francisko zaliv) i malo poznatom stecistu pod imenom Bohemijen grou, pod snaznim obezbedjenjem sigurnosnih sluzbi. U toj dobro organizovanoj i obezbedjenoj jazbini od pogleda radoznalaca, desavaju se bludncke orgije ovih nakaza.Da bi se uverio u sve to, autor je morao da se maskura u konobara, pa je tako doznao da je cerka Klintonovih, Chelsi skoro bila ritualno razdevucena, na Satanskom oltaru kako je predvidjeno njihovim obredom, od strane perverznog Z Bzezinskog i njegovih satanskih satrapa. To ti je kratka prica o slugama u sluzbi velikog Satane.

 4. DVERI says:

  Šta je predsednik - DVERI - BOŠKO OBRADOVIĆ rekao danas o NATO-u, a PINK nije preneo - VIDEO - https://www.youtube.com/watch?v=Q9Mu35cJ7Qw#t=315

 5. OBRAZ says:

  Pokret Obraz poziva slobodoljubive Srbe i sve građane Srbije da dođu na protest protiv potpisivanja sporazuma o saradnji naše zemlje sa neprijateljskim NATO paktom! Ovaj narodni protest će se održati u subotu, 20. februara, u 13 časova, ispred Predsedništva Srbije. Sporni i sramni sporazum sa NATO paktom je mnogo gori i pogubniji od onog iz zloglasnog 1941, kada je Kraljevina Jugoslavija pristupila Trojnom paktu uz uslov da za sve vreme rata Nemačka i Italija ne traže prelaz svojih trupa preko naše zemlje. Ove, 2016. godine, Vlada i Skupština Srbije su, u naše ime i na našu sramotu, NATO paktu dali neuporedivo veća ovlašćenja nego što ih imaju naša vojska i policija. Nije više u pitanju „samo“ slobodan prolaz NATO trupa našim putevima, nego i njihov ulazak u ma koju državnu ili privatnu zgradu, kuću ili druge objekte „u kojima se radi“, kad god to zažele, a uz potpuno i načelno oslobađanje od odgovornosti za ma koji prekršaj ili krivično delo. Takva prava su u našoj istoriji imali samo Turci u godinama najcrnjeg ropstva (čim je Srbija, u vreme kneza Miloša, postala vazalna zemlja — turski vojnici više nisu ni približno imali takva prava). Ukoliko ovaj sporazum bude stupio na snagu, Srbija će „de fakto“ prestati da postoji kao samostalna država, a postati najobičnija NATO kolonija i deo ratne koalicije (sa Hrvatima, Šiptarima…) koja se uveliko sprema za napad na Rusiju! Zato ovo više nije samo političko, već i moralno i životno pitanje. Zbog toga na protest protiv sporazuma o saradnji sa NATO treba da dođe doslovno svaki građanin Srbije koji oseća potrebu za makar mrvicom slobode, bez obzira na svoju pripadnost. U subotu, 20. februara, u 13 časova, okupimo se u što većem broju ispred Predsedništva Srbije, i na miran i dostojanstven način pokažimo svoje neslaganje sa porobljavanjem naše zemlje i našeg naroda. Pokažimo da nismo bestidno ravnodušni, već da nam je zaista stalo do sopstvene sudbine i života budućih pokolenja. NATO JE UBICA NAŠE DECE! KAKO MOŽETE TO DA ZABORAVITE?!

 6. Paštrović says:

  "Pozuri polako": evo i ovo, uz napomenu da ja ne znam kako da okacim tu zajednicku sliku sa svadbe. =============================================================== Guess who's married to John Kerry's daughter? Can't be true - right?? Maybe you did not know that in 2009 the daughter of Secretary of State John Kerry, Dr. Vanessa Bradford Kerry, married an Iranian physician named Dr. Brian Vale Nahed. Guess who was the best man at the wedding? Mohammad Javad Zarif. So who is Mr. Zarif? Zarif is the current minister of foreign affairs for Iran. He was Kerry’s chief counterpart in the nuclear deal negotiations just concluded. Isn't this a lovely picture?

 7. Lazanski says:

  Bolesna i frigidna zena koja je doprinijela frustracijama svoga bolesnog muza pa u nedostatku orgazma navalio na sekretaricu Lewinski.U kojoj do sada zemlji moze zena bivseg predsjednika biti predsjednik osim u degradiranom drustvu.Ameri je ne podnose..dzaba je krechila..ljiga..

 8. triglav says:

  sve dok rusi ne usvoje jevropske teritorije na obalama atlantika, pindosi će igrati značajnu ulogu u igri crnomagijskih žreca, koji posredstvom novca upravljaju svetom

 9. Blesavo says:

  Jebeš mi teču u beču, ovaj video je kilavo govno i obična američka trač priča koja prvo voda magarce naokolo a onda ništa ne kaže. Još samo što nisu na kraju rekli - e, a sad nam platite da vam kažemo najvažniji deo tajne, jer ovo je nas koštalo truda i novaca da napravimo. Tipično američki način prodavanja muda za bubrege. Tako oni prodaju naivnima lekove za mršavljenje, razna čaranja za bildovanje tela u roku od 2 dana i 5 minuta, i ima da budete ko gorila, što vam se stvarno i dogodi, i slične gluposti E, sad, to nekako i da progutam, nije mi prvi put, ali KOMENTARI??? Ljudi, razumem ja vas, ali biti toliko atesitičko-fašistički opredeljen, ne ide mi u glavu. Imal nešto sveto za vas koji pljujete NE sveto na najNEsvetiji način? Znate li, jeste li ikad čuli da smo mi Srbi pravoslavci?

 10. ANTI-NATO PROTEST says:

  DANAS VELIKI ANTI-NATO PROTEST: Srbija ustaje protiv sporazuma sa NATO alijansom,BEOGRAD – Danas ispred zgrade Predsedništva na Andrićevom vencu u Beogradu, u 13 časova, počeće veliki anti-NATO protest. - Na protest su pozvale gotovo sve opozicione snage PATRIOTSKOG BLOKA, a očekuje se prisustvo velikog broja ljudi. Podsećamo, Skupština Srbije je usvojila odluku o potpisivanju novog sporazuma sa NATO alijansom, a predsednik Srbije, Tomislav Nikolić, potpisao je Zakon o potvrđivanju sporazuma između Srbije i NATO-a. Opozicija ovaj sporazum označava kao veleizdaju, Vučić i Nikolić tvrde da sporazum nikako ne narušava interese Srbije i vojnu neutralnost Srbije.

 11. Dragan says:

  Ljudski izrod.To je zvanična Amerika!

 12. ??? says:

  I ovaj nečovek hoće da postane presdnik amerike. SAD ne može da dozvoli ubijanje nedužnog naroda, a onda bombarduje Srbiju. Njiohve bombe ne ubijaju nevine??? Skandalozno, ali za nedela odgovaraće pred Bog-om, možda već u sledećoj generaciji, to je pravilo. Kaznaće biti prema zločinu, to naš narod dobro zna i pazi šta radi.

 13. in says:

  To su sns vučićevi i drugih... veliki prijatelji, priglupi glasački srbi.

 14. Emilio says:

  Kurvi i lezbejki nikad nije dosta

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *