ЧЕГА СЕ ВУЧИЋ УПЛАШИО: Ово је права истина о ситуацији код Албанаца

ČEGA SE VUČIĆ UPLAŠIO: Ovo je prava istina o situaciji kod Albanaca

10 avgusta 2018

Jedan od glavnih izgovora aktuelnoj vlasti za rešavanje pitanja Kosova jeste navodna demografska nadmoć Albanaca nad Srbima. Međutim, istraživanja pokazuju da situacija ni kod njih nije sjajna i da se oni masovno iseljavaju na zapad. Da li je Vučić svesan ovog podatka kada zagovara „razgraničenje sa Albancima“.Oko 70 odsto mladih Albanaca želi da emigrira u zemlje Evropske unije zbog nezadovoljavajuće socijalne i ekonomske situacije, pokazalo je istraživanje više međunarodnih organizacija.

Mladi ljudi u Albaniji nemaju dovoljno mogućnosti da učestvuju u institucionalnom donošenju odluka i kreiranju socijalnih i ekonomskih politika, što veoma utiče na njihove živote, prenosi detalje istraživanja makedonska agencija MIA.

Najvažniji problem za mlade u Albaniji, pokazuje istraživanje, ostaje nezaposlenost.

Navodi se i da 81 odsto omladinskih organizacija nije imalo podršku vlade za promociju i osnaživanje programa za mlade.

KOMENTARI11 komentara

 1. Karital says:

  Ramush je kratak i jasan:"Granice se pomiču na bojnom polju!"

  • Velika Metla says:

   Tu ste vi usRaše i šLIHTari isti! Plačipizdite zapadu da vam pomogne,jer ste jedino uz ostalih 35 članica naci-nato saveza jaki! Vaše "vojevanje"smo videli! Ako se u vojevanje ubraja plačipizđenje onda vama i šLIHTarima premca nema! Tu ste "najjači"! Jedina je razlika između vas ta što šLIHTari imaju ipak malo obraza,morala,za razliku od vas!

  • živoder iz Oseka i Ovčare says:

   Koliko su šiptarčići zaista "veliki" pokazuje to da nemaju ni 1 milionski grad, ni u albaniji ni na KiM, da Tirana ima samo 400.000 stanovnika i još 1 grad preko 100.000 u albaniji, a na KiM Priština ima samo oko 250.000 i više ni 1 grad preko 100.000 stanovnika. Prema popisu iz 2011.albanija je pala za 10 godina sa 2,9 na 2,6 mil.stanovnika a sada je to oko 2,3 mil.stanovnika u albaniji, dok na KiM realne procene govore o 600.000-900.000 šiptara.

   • Karital says:

    Samo se ti živoderu teši da Albanaca nema, da im je pao natalitet.Na Kosovu živi oko 2.000.000 Albanaca.Ramush na raspolaganju ima mlade ljude, plus prekaljene borce iz 98/99 godine.Vama ni dragi bog neće pomoći ako pokušate na silu sa prekrajanjem granica.

  • Branko Samac says:

   I ja sam za to! Pričekati da se Rusi podignu, zatim postaviti Ruske baze po Srbiji pa posle toga zauzeti čitavu Albaniju!

   • komita says:

    A mislis da ce Rusi to za dzabe da rade? Moze, al' da im das Bor i Trepcu.

    • Meri says:

     Zapadni globalistan i ovako uzima za sebe sve vredne rudnike i firme po celoj Srbiji i po ovoj "krnjoj" tj. bez KIM, a još im pride treba i celo Kosovo i Metohija. Ne boj se nisu usrećili ni kosovske Albance te da imaju siguran posao i bolje plate, a niti planiraju to da urade.

 2. goran says:

  Vucko je miran covek, ne voli da ratuje, voli samo da gubi.

 3. Dragi says:

  VUČKo se uplašio naredbe tih koji su ga doveli, jer su mu dali poslednji rok da prizna tzv. Kosovo, kao pravnu državu i zbog toga on žuri. Za njega je to pitanje života i smrti.

  • Pera says:

   Pa slazem se. Nebi mu bilo zivota kad bi izdao cioniste, ali, uvek ima ali, kad bi usao u federaciju sa Rusijom, pa mu oni dali badigard, svima bi nam sinulo, a i on bi ostao ziv. Ne zaboravite koga su sve cionisti pobili u svetu ! Dzabe je bilo i Slobi i Sadamu sto su bili njihovi puleni ! To su se i sveti cudili, zasto djavo unistava svoje verne sluge ?

 4. Meri says:

  Zapadni globalistan i ovako uzima za sebe sve vredne rudnike i firme po celoj Srbiji i po ovoj "krnjoj" tj. bez KIM, a još im pride treba i celo Kosovo i Metohija. Ne boj se nisu usrećili ni kosovske Albance te da imaju siguran posao i bolje plate, a niti planiraju to da urade.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *