ЦЕЛА ЕВРОПА СЕ ТРЕСЕ ОД СТРАХА: Уједињују се у борби против Марин Ле Пен!

CELA EVROPA SE TRESE OD STRAHA: Ujedinjuju se u borbi protiv Marin Le Pen!

13 decembra 2015

Marine Le Pen 32Drugi krug regionalnih izbora održava se danas u Francuskoj, a ubedljiva pobeda ekstremne desnice u prvom krugu izazvala je tektonske poremećaje i pravu paniku u zemlji kod levog i centralnog dela glasačkog tela.

Pretnja da bi Nacionalni front koji predvodi Marin Lepen mogao i danas da pobedi, naterao je predsednika Francuske Fransou Olanda da njegovu Socijalističku stranku povuče sa izbora i pozove glasače da podrže Republikance, koje predvodi Nikolas Sarkozi.

Ova neobična koalicija bi, uz sav strah od pobede desničara, mogao da dovede do preokreta na današnjim izborima, pa da Nacionalni front ipak ostane kratkih rukava.

U drugom krugu regionalnih izbora u Francuskoj učestvuju sve stranke koje su u prvom dobile više od 10 odsto glasova.

Izborni rezultat Marin Lepen danas bi u velikoj meri mogao da odredi njenu sudbinu na predsedničkim izborima u Francuskoj, koji će se održati 2017. godine.

(Informer)

KOMENTARI3 komentara

  1. Pera komšija says:

    E što bi volo da ih baš opet pobedi, pa nek crknu od muke. Ali neće. Nije to samo "nameštanje" i navlačenje glasača, nego će tu malo sad da radi i elektronika ala amerika i Mari će da izgubi pobeđeno. Tako to ide u okupiranim državama Srbije i Francuske.

  2. miki says:

    evo prijatelja srbije mari le pen.konacno znao sam da su pogresni ljudi vodili francusku posle miterana svi predsednici francuske bili su neofasisti ova mari le pen je prijatelj srbije

  3. Nemanja Vlahović says:

    Da li ste vi zabranjeni ili ste na odmoru?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *