ЦЕО НАТО ПРЕВАРЕН: Швеђани урадили незамисливо!

CEO NATO PREVAREN: Šveđani uradili nezamislivo!

17 januara 2020

PONOVO se potvrdilo da i na Zapadu postoje prevaranti koji su u stanju da svoje `lopte` proture između nogu ne samo svojim državama.

Uticajni dnevni list iz Stokholma Dagens Nyheter objavio je da je Švedsku u središtu NATO u Briselu godinama predstavljao lažni oficir.Lažni major.

Njegovo ime nije navedeno, ali jeste – da je imao samo falsifikovanu diplomu od završenoj Visokoj oficirskoj školi.

Sa tom „diplomom“ imao je pravo da bude na funkcijama u švedskom Ministarstvu odbrane i da ima pristup tajnim podacima i informacijama.

Dagens Nyheter je naveo da „diploma“ tog oficira nosi datum 17. juni 1999-te, a poslednji ispisni dan na pomenutoj švedskoj vojnoj akademiji bio je 16. juni. Osim toga, „diplomu“ je potpisao „rektor“ koji nikada nije bio rektor te akademije.

Uprkos tome, u ševedskom ministarstuv je bezmalo deset godina na visokim položajima. Čak je imao pristup „kripto-ključevima“.

KOMENTARI7 komentara

 1. Magda says:

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂👌👌👌👌👌👌Eeeee, bas mi je drago da i Svedjani"konja za trku imaju "... a ne samo Balkan 😂😂😂😂😂😂😂👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

 2. Suri Cat says:

  Mesec dana stara vest!

 3. petrovgrad says:

  Pobiše pola sveta i umesto da odgovaraju za zločine, oni se zanose diplomama. Čim je uspeo da im uvali lažnu diplomu, znači da ima funkcionalnu intelegenciju. NATO je zločinačka organizacija o tome treba pisati.

 4. Nikoletina says:

  Možda je to "završio" na Kosovu

 5. Gardista says:

  Znaci nije Srbija jedina.

 6. M says:

  Ništa,imenovati ga odmah za šefa švedske CIA-e,čovjek je dokazano sposoban!

 7. Eto meni crne ptice, zlosutnice says:

  E pa i šveđani su nebeski narod ko i srbi svrbi. Samo što naše diplome sa kragujevačkog menadžmenta koliko god prave ili filsifikovane ne vrede ni približno koliko i najgori falsifikat švedsle. Švedsku volim samo zbog grupe ABBA. Voleus - Voo, aha!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *