ЦЕО НАТО ПРЕВАРЕН: Швеђани урадили незамисливо!

ЦЕО НАТО ПРЕВАРЕН: Швеђани урадили незамисливо!

17 јануара 2020

ПОНОВО се потврдило да и на Западу постоје преваранти који су у стању да своје `лопте` протуре између ногу не само својим државама.

Утицајни дневни лист из Стокхолма Dagens Nyheter објавио је да је Шведску у средишту НАТО у Бриселу годинама представљао лажни официр.Лажни мајор.

Његово име није наведено, али јесте – да је имао само фалсификовану диплому од завршеној Високој официрској школи.

Са том „дипломом“ имао је право да буде на функцијама у шведском Министарству одбране и да има приступ тајним подацима и информацијама.

Dagens Nyheter је навео да „диплома“ тог официра носи датум 17. јуни 1999-те, а последњи исписни дан на поменутој шведској војној академији био је 16. јуни. Осим тога, „диплому“ је потписао „ректор“ који никада није био ректор те академије.

Упркос томе, у шеведском министарстув је безмало десет година на високим положајима. Чак је имао приступ „крипто-кључевима“.

KOMENTARI7 коментара

 1. Magda says:

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂👌👌👌👌👌👌Eeeee, bas mi je drago da i Svedjani"konja za trku imaju "... a ne samo Balkan 😂😂😂😂😂😂😂👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

 2. petrovgrad says:

  Pobiše pola sveta i umesto da odgovaraju za zločine, oni se zanose diplomama. Čim je uspeo da im uvali lažnu diplomu, znači da ima funkcionalnu intelegenciju. NATO je zločinačka organizacija o tome treba pisati.

 3. Nikoletina says:

  Možda je to "završio" na Kosovu

 4. M says:

  Ništa,imenovati ga odmah za šefa švedske CIA-e,čovjek je dokazano sposoban!

 5. Eto meni crne ptice, zlosutnice says:

  E pa i šveđani su nebeski narod ko i srbi svrbi. Samo što naše diplome sa kragujevačkog menadžmenta koliko god prave ili filsifikovane ne vrede ni približno koliko i najgori falsifikat švedsle. Švedsku volim samo zbog grupe ABBA. Voleus - Voo, aha!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u