ЦЕО СВЕТ НА НОГАМА! Убијен руски амбасадор у Турској! (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

CEO SVET NA NOGAMA! Ubijen ruski ambasador u Turskoj! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

19 decembra 2016

atentator-turska-1482166606-1061523

Turska televizija NTV je saopštila da je ruski ambasador u Ankari Andrej Karlov teško ranjen tokom oružanog napada. Portal „Sputnjik“ navodi da je ambasador preminuo.

Prema saopštenju turske televizije, oružani napad na ruskog ambasadora je izvršen za vreme otvaranja izložbe fotografija „Rusija u očima Turaka2. Očevici su saopštili da se radi o atentatu.

Naoružani čovek je Karlovu pucao sa leđa, dok je on završavao govor na otvaranju izložbe. Nakon pucnjave, ambasador je pao. Karlov je hospitalizovan sa teškim ranama.

AFP prenosi, pozivajući se na očevica, da je napadač uzviknuo „Osveta za Alepo“, dok fotoreporter agencije AP tvrdi da je muškarac u odelu i kravati uzviknuo „Alahu Akbar“ pre nego što je ispalio najmanje osam metaka.

Američka agencija dodaje da je napadač rekao i nekoliko reči na ruskom i oborio nekoliko izloženih fotografija. Rojters navodi da je napadač u glaeriju ušao pokazavši policijsku propusnicu.

Fotografije koje je objavio turski dnevnik „Hurijet“ pokazuju najmanje dva muškaraca u odelima kako leže na podu, a pored njih je drugi muškarac koji maše pištoljem. Napad se dogodio u poznatoj galeriji „Čagdas Sanatlar Merkezi“ u četvrti Čankaja gde se nalazi većina stranih ambasada, uključujući rusku.

Napad je izveden posle višednevnih protesta u Tuskoj zbog uloge Rusije u Siriji, ističe AFP.

Tuske vlasti pojačale su mere bezbednosti oko ruske ambasade u Ankari nakon atentata na ambasadora.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da je ruski predsednik Vladimir Putin upoznat sa atentatom na ruskog ambasadora u Ankari.

KOMENTARI15 komentara

 1. milovan says:

  Ovo bi mogao biti odgovor,a ujedno i napad na novo saveznistvo Rusije i Turske.Jako nisko i providno.

  • Boks boki says:

   Jao Milovane, tačno! Osveta za Alep! Biće svašta!

   • Batina says:

    Onih 14 ce prvi da plate cijenu, a vi vatikanoidi stante u red doci cemo i do vas.

 2. Beli Orao says:

  Neko će to skupo platiti ,desetinama terorista je već zapečaćena sudbina. !!!

 3. Mlax says:

  100% Americki pokusaj mesanja u Rusko-Turske odnose, vrlo providno I naivno....

  • punca says:

   19.12.2016 ta dan je izplaniran.. ta ATENTAT je unaprijed izplaniran.. do od ..., SAD ?!!! Vatikan ?!?! Do napada je došlo na izložbi pod nazivom "Rusija očima Turaka"i na taj pravoslavni dan ... MORAMO KORISTITI BIBLJSKI KRITERIJUM DA RAZUMEMO BIBLJSKI SISTEM BIBLIJSKE DEFINICIJE NARODE NACIJE GDE SEDI ???KURVA???TA ZVER?! DANAS JE SVETI NIKOLA, POLA SLAVI, POLA IDE U GOSTE: Ovo NIKAKO ne radite na NIKOLJDAN..., vernici pripremaju isključivo ribu i drugu posnu hranu. jednog od najvećih hrišćanskih svetitelja koji važi za zaštitnika putnika, moreplovaca, ribara i splavara.Slava Sveti Nikola .Kako Sveti Nikola pada u vreme (tačno na polovini) """""velikog božićnog posta,"""" ?!?!

  • Boks boki says:

   Ti ne znaš da Turci mrze Asada??? Oduvek. Asad je Sija a Turci i ljudi iz Alepa su Suniti. To moraš da znaš pre nego sto lupnes. I Muslimani u Srbiji su Suniti, zato oprezno sa ljubavlju prema Asadu. Zašto Srbi vole Ruse, jer su pravoslavci. Tako je i medju Muslimanima. To sta oni imaju neki dijalog sa Rusima, nece da bude i da se vole. Sirijci iz Alepa dolaze u Tursku. A verovatno i u Srbiju.

   • Batina says:

    Gluperdo, ko je tamo ratovao, teroristi pokupljeni iz cijelog svijeta, a ko ih je trenirao, onih 14 ni jedan iz Sirija pogotovu ne iz Alepa. Mars ustaso vatikanoidu.

 4. Rusofil says:

  Slava mu Amin

 5. punca says:

  19.12.2016 ta dan je izplaniran.. ta ATENTAT je unaprijed izplaniran.. Do napada je došlo na izložbi pod nazivom "Rusija očima Turaka",

 6. bata surda says:

  Putin zna ko je iza toga, ali nece nista smeti, kao ni do sada protiv Izraela.

 7. Vladek says:

  Još treba da se opismenjuješ.

 8. Vesko says:

  Asad sada ima odresene ruke da izvede sve te zapadne teroriste i uhvacene Turke aka 'specijalce' na sud za ratne zlocine i terorizam.

  • Batina says:

   Tek ce sad da nahebu.

 9. Batina says:

  Pohapsiti ove sto su ubili teroristu jer im je naredjeno da ga ubiju, pa ih natjerati da propjevaju. Ode obama, hitleri i kompanija na vjesala.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *