ЦЕО СВЕТ СЕ ПИТА: Шта се десило са Лукашенком?

CEO SVET SE PITA: Šta se desilo sa Lukašenkom?

31 jula 2018

Portparol predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka Natalija Ejsmont negirala je glasine da je beloruski lider navodno doživeo moždani udar.

Šef države je po nekim informacijama prošlog petka trebao da poseti Gomelj, ali nije bilo zvanične potvrde plana o putovanju. Jedan broj ukrajinskih medija, pozivajući se na beloruske novinare, objavio je da je Lukašenko vanredno hospitalizovan sa dijagnozom moždanog udara. Informativna agencija je pisala da se beloruski lider od 28. jula nije pojavljivao u javnosti.

Ejsmontova je nazvala ovu informaciju „glupošću“, dodavši da je jedino što ona može da odgovori ukrajinskim medijima: „Nećete to dočekati“.

Predsednik Belorusije je i sâm negirao medijske glasine kada je došao na sastanak sa predsednikom Minskog oblasnog komiteta Anatokijem Isačenkom.

KOMENTARI2 komentara

  1. Miroslav says:

    Sad će mediji da po običaju optuže Putina da bi istovremeno skrenuli pažnju od pravih problema tipa invazije muslimana na Evropu preobučeni kao vukovi u ovce.

  2. milorad says:

    možda je na odmoru, recimo?Spinovanje, spinovanje, "diktatori","režimi", "streljanje generala protivavionskim topovima!!??" vrlo su zabavni CNN i njima slični pacovi:)Važno je da čovek shvati da čim zinu LAŽU:)Toliko je to tamo daleko otišlo na zapadu da mogu samo da se smejem i ZATO ih i čitma, uvek me dobro nasmeju:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *