„ЦЕО СВЕТ СЕ ПЛАШИ РУСИЈЕ!“ Жириновски о моћи Москве – Овде се доносе одлуке о томе како се управља светом

„ЦЕО СВЕТ СЕ ПЛАШИ РУСИЈЕ!“ Жириновски о моћи Москве – Овде се доносе одлуке о томе како се управља светом

3 децембра 2021

ЛИДЕР ЛДПР Владимир Жириновски тврди да је Украјина у стварности „осиромашена квази држава која нема ни јасне границе”.

– Украјина се показала као просјак, тражећи милијарду и двеста милиона евра, сиромашна земља. Они могу да говоре шта хоће, али на крају опет траже новац – рекао је Жириновски.Ипак, до великог рата неће доћи, сигуран је лидер ЛДПР.

– Добростојећа Америка и добро ухрањена Европа су већ стотину пута изјавиле да им не треба рат, да не желе да гину на пољима Украјине. НАТО неће дозволити ни једном војнику да брани Украјину. Већ је око 70 хиљада војника украјинске војске демобилисано, они не желе да гину за кијевску власт – тврди Жириновски.

Лидер ЛДПР јетакође напоменуо да Украјина никада неће бити примљена у НАТО.

– И дочекаћемо 2022. са великим задовољством: цео свет се плаши Русије, сви се плаше. И с правом, јер се у Москви доносе одлуке о томе како се управља светом, Америка одавно није ни за шта задужена. Коначно, сви ће разумети: престаните да блебетате у правцу Русије – закључио је Владимир Жириновски.

KOMENTARI3 коментара

  1. Milan says:

    Da se zna ko kosi a ko vodu nosi.

  2. milorad5 says:

    hm ovja je izgubio kontakt sa stvarnošću očigledno,zapad se mračno nameračio na ruisiju i ne plaše se uopšte,glupi ili ne ali nisu uplašeni.Možda će se plašiti kasnije,ako uopšte budu imali neki osećaj ili emociju.Nisam čuo da posle nukelarnog doživljaja iko oseća ili misli bilo šta, ali ko zna.Žirinvski je uplašen zbog toga štio zna da je rat neminovan,ali mi nije jasno ZAŠTO.Ili rusija blefira ili su rusi generalno pič.e i žele da žive po svaku cenu,čak i pod NATO jarmom,što bi bila zaista tužna stvar.Realno, da mi srbi imamo ruske potencijale ,ovi bi se već pušili u atomskom dimu:)i to solo.Izgleda da rusi uopšte ne razumeju ZAŠTO imaju nuklearno orudje.KAKVA ŠTETA I GLUPOST.

  3. Gagi says:

    "LIDER LDPR Vladimir Žirinovski tvrdi da je Ukrajina u stvarnosti „osiromašena kvazi država koja nema ni jasne granice”. – Ukrajina se pokazala kao prosjak, tražeći milijardu i dvesta miliona evra, siromašna zemlja. Oni mogu da govore šta hoće, ali na kraju opet traže novac – rekao je Žirinovski". Ova recenica me izuzetno podseca na nesto i nekoga. Valjda to tako ide sa pojedinim drzavama i njihovim "drzavnicima", cija je osnovna zivotna sustina da se zivi lepo i bez napora. Danas uopste nije vazno ko za koju kompaniju radi jer svi zivimo u globalnom selu, bitno je da "kompanija" redovno izmiruje prinadleznosti a vreme je takvo da u poslu nema emocija. Dogodi se poslovna situacija kao u Ukrajini da je "kompanija" u nekoj krizi pa zaboravi ili nema mogucnost daljeg izdrzavanja njihovih pouzdanih uposlenika. Obicno se u takvim "drzavama" prodaje "crno ispod nokta" da ta bulumenta nastavi sa neradnickim lagodnim zivotom. Jalova retorika je osnovni alat za zivot tih narodnih krpelja, idu toliko daleko da zbog njihovog duhovnog i politickog fijaska optuzuju sopstveni narod koji ni u cemu nije ucestvovao. STALNO PONAVLJAM da bi o svakome u nekoj zajednici, vrednosni sud trebalo doneti po ostvarenim rezultatima a NE po kabadahijskoj retorici i laznim nerealnim obecanjima. Danas su narodi na svetu taoci svojih birokratskih neradnickih struktura, oni su prisvojili i narodima oteli drzave zajedno sa njihovim zivotima. Uvek je ista istorijska prica, kada dodje do nekog svetskog politickog poremecaja, ovi "svemocni" neradnicki mudrolozi i otimaci svega cega se dohvate, podmecu neduzan narod i odvode ih u stradanje. Nazalost, politicko delovanje je planski relativizovano i svedeno na navijacku strast da se navija za jednog ili drugog. Srece nam nema ni od koga jer su u stvari isti, edukovani su za zivot hijena i krpelja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u