ЦЕО СВЕТ СЕ ТРЕСЕ! БРИТАНСКИ РАЗАРАЧ УШАО У РУСКЕ ВОДЕ! РУСКА ФЛОТА И БОРБЕНИ АВИОН ИСПАЛИЛИ ХИТАЦ УПОЗОРЕЊА

CEO SVET SE TRESE! BRITANSKI RAZARAČ UŠAO U RUSKE VODE! RUSKA FLOTA I BORBENI AVION ISPALILI HITAC UPOZORENJA

23 juna 2021

CRNOMORSKA flota Rusije je zajedno sa Pograničnom službom FSB ispalila hitac upozorenja kako bi sprečila britanski razarač da naruši rusku državnu granicu.

Prethodno je britanski razarač dobio upozorenje da će biti upotrebljeno naoružanje ukoliko povredi granice Ruske Federacije, međutim, vojni brod na to upozorenje nije reagovao, navodi Ministarstvo odbrane Rusije.

– Razarač URO ‘Difender’ britanske mornarice je 23. juna u 11:52, krećući se severozapadnim delom Crnog mora, prešao državnu granicu Ruske Federacije i ušao tri kilometara u teritorijalno more u oblasti rta Fiolent – piše u saopštenju.

Nakon toga, kako navodi Ministarstvo, pogranični brod ruske flote je ispalio dva hica upozorenja u 12.06 i 12.08, nakon čega je, u 12.19, avion Su-24M izveo upozoravajuće bombardovanje u pravu kretanja britanskog razarača.

KOMENTARI16 komentara

 1. Rafmanjinov says:

  Kakav hitac upozorenja, ispalite dva tri POSEJDONA, na pogano ostrvo i potopite ga, bez tog poganog ostrva svet će biti mnogo lepši.

 2. miki says:

  i? Znači 20 minuta su bili u teritorijalnim vodama Rusije. Rusija pokazala odlučnost! Britanci bi njih potopili nakon minut.

  • persida says:

   Vec sam rekla da su Putin, Lavrov i Sojgu izdajnici Rusije. Nista me vise ne cudi od te masonske trojke.

 3. Kaganovich says:

  Gube govna i provociraju. Pa provociraj. To znate dobro.I bas je lijepo što to radite. Pokazujete da ste hrabri, nego kada se malo pripuca nekako ste se brzo povukli. Pa sto bogati. Zar je dotle došlo da se povlači imperija? Ajte molim vas. Pokazite da ste hrabri da ratujete sa pravim a ne da bombardujete narode koji ne mogu da se suprotstave. Sram vas bilo.

  • Sančo Pansa says:

   Britanci evo sve do sada se ne skidaju s wecw šolje, traže novu zalihu pampersa...:)))

  • Beli Orao says:

   dragi prijatelju....pišeš ,, sram vas bilo ,, ! oni su rođeni bez obraza pa tako i bez srama , jedino što razumiju pjegavi, je opali ga po glavi i onda bježi i poštuje te ali za kratko vrijeme jer brzo zaboravljaju !!!

 4. petrovgrad says:

  Šteta što nema više Jelcinovih generala. Oni posle pola litre votke nebi nikoga upozoravali. Ovaj brod bi pretvorili u podmornicu. Neka udju u vodama Koreje,lakoje sa Putinom praviti sprdnju.

 5. Radojko says:

  rusi su postupili u skladu sa medj pravom. sledeci put ce ih potopiti, zivi bili i videli..

 6. Rocky says:

  Sitna provokacija britanskih pacovčića i ništa više,jer za pravu tarapanu pirgavi nemaju coyones.

 7. Rista says:

  Mic po mic. Test uspeo. Znak da Rusi neće odmah pucati ako ratni brodovi napadnedu. Sledeći put će ući dva broda, pa onda tri broda i na kraju će ući brodovi koji će napasti a napašće nakon što Rusi ispale 50 upozoravajućih metaka i isprazne cevi. Rusija se ustručava da se brani. Boje se rata. Aj sad, to nekako i normalno. Nije to u La Manšu, nego ispred Moskve. Slično bilo i sa nama. Kažem slično, mada daleko od istog scenarija. Mi smo znali da će nas napasti, nismo čak bili ni uplašeni, jer nismo shvatali ali smo bili duboko ubeđeni da neće smeti. A kad jesu, zaprepašćenje! Kako su se samo usudili. Stvarno smo braća. Svi znamo da je Srbija, između ostalog, bila i test za Rusiju. Rusija se brani u Srbiji. E, ali nije se branila. Eto, ne brani se ni ispred Moskve. To ih švabe uče da se privikavaju pa kad to postane normalno, onda se jednog momenta, okrene u nenormalno. Švabe danas bare naivnu i uplašenu rusku žabu. Naivnost je majka gluposti.

  • Suzuki Vitara says:

   I naciusrase su probale, pa se usrale. Zato ih sada zovu usrase. Ostalo im je jos da pokusavaju da brabonjanjaju o Rusima

 8. petkovicnenad67@yahoo.com says:

  Ta pegava macija je uzročnik svih ratova i nevolja na balkanu. Njihovo vreme je prošlo, zamisli jednim brodom idu na Rusiju, Sar4latani i nleferi , da im nisu Ameri punedve godine (42-44) spavali sa ženama i sada bi esesovci šetali Londonom sa tim istim njihovim ženama.

 9. Gagi says:

  Tako svaka nesreca nastaje, prvo se polako "pipka" protivnik i provocira. Zatim to provociranje postaje grublje i ozbiljnije, sve isto kao na pocetku box meca. Prvi ozbiljan udarac sa bilo koje strane oznacava pocetak ozbiljne borbe. Nije dobro, vec su usli u ring, jedino fali da se oglasi zvono za pocetak borbe.

 10. marko says:

  ne bih ja upozoroavao banda fasista nato-a zna gde je granica vec kinzalom digao avion brzine 10 maha pogodio brod krstareco m raketo m koja okomito pogadja I NEMA SANSE DA JE MOZES PRESRESTI ICIM NATO ZA TO NEMA PVO I JACINA UDARCA SAM O JEDNA POTAPA bROD SIGURNO ZA T O I MAS PRAVO.kad je iran udari o ta j mocn i nato i njihove pro start 3 2 pobegla je stoka kao misevi jer OCITO NEMAJU ZA TO PRESETACE ni thaad n i patriot ni ostale osi m makretinskih laganja o mocnoj nato skalameriji odavn o je njihova moc NESTALA VEC 20 GODINA

 11. marko says:

  RISTA NE SERI NE TRAZE USRANI SRBI ODKB U SRBIJI TEST UPOZORENJA JE TEST SERES SAM OT AKVA GOVNA BROD JE LAKA META I KIZNALI OD 10 MAHA I AVABAGARD BRZINE 31 MAHA A JACOM VOLFRAMOM GLAVOM I MASE 30 TONA UNISTIO BIH 10 000 BRODOVA KAO OD SALE BUDI SIGURNA DA RUSI IMAJU 100 0000 RAKETA I 157 MILJADI TONA UGLJA S TIME MOZES RATOVATI 2000 GODINA A STO IMA EVROPA I AMERIKA OD RESURA MAKRETING AMERIKA J E POTROSILA REZERVE UGLJA JER GODISNJE 1 MILJARDU TONA TROSI NA STRUJU UGLJA NEMACKA I MA NESTO MALO UGLJA VAZNA SIROVINA ZA RAT.AKO NISI ZNAO JEDAN RUDNI K URUSIJI IMA 770 MILIONA TONA NIKLA A CENA M U JE SAD 30 000 $ PO TONI PA IZRACUNAJ KOLIKO SAM O VREDI TAJ RUDNIK 10 BILJADRI DOLARAOD KOGA CELA RUSIJA MOZE ZIVETI 14 GODINA DA NISTA DRUGO NE IZVOZI

  • Rista says:

   Kinžal "UNISTIO BIH". Malecki, ne jedi...Taj tvoj nepismeni zadah se javlja na mnogo mesta. Stalno menjaš ime pa nemam pojma s kojim idiotom razgovaram. Ti si ovde jedan jedini nepismen čovek "on bih" vrste i nije te teško prepoznati, mada imaš sto imena i neprekidno ih menjaš. Šta be? Sramota te od svoje nepismenosti pa se dovijaš? I dovijanje ti nepismeno. Znaš ono "ako koza laže..."! Aj budi čovek iako si krajnje nepismen pa zadrži jedno ime i javi mi se. Neću ti ništa, ali mogu da te dovoljno podučim da se ne brukaš više. Ti BIH to volo, jelda?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *