ЦЕО СВЕТ ТРЕБА ДА ЗНА: Кип слободе нема никакве везе са слободом, ОВО ЈЕ ПРАВА ИСТИНА!

CEO SVET TREBA DA ZNA: Kip slobode nema nikakve veze sa slobodom, OVO JE PRAVA ISTINA!

27 novembra 2015

things-to-do-in-new-york-city-Statue-of-Liberty 45Kip na obali Sene u Parizu, kao i Kip slobode u Njujorku, predstavlja boginju Semiramidu s vencem od sunca i bakljom koja ne simbolizuje nikakvu slobodu već ropstvo koje uspostavlja “prosvetljena” sotonistička elita.

Statua je simbol babilonskog bratstva. Sunčevi zraci su simbol sunca iz babilonskih vremena. Današnji “kipovi slobode” su prezentacija drevne kraljice Semiramide sa suncem iznad glave.

Semiramida je, sa svojim suprugom Nimrodom, osnivač Babilona. Nimrod je okrutno vladao teritorijom Sumera, Akada, Babilona i Asirije. Oni su od antičkih vremena do danas glavna božanstva masonima i ostalim tajnim, elitističkim društvima. Semiramida je često zvana i “kraljica Raja” (Rea), devica-majka, My Lady (latinski Mea Domina-Madona).

Nimrod je predstavljan kao Bog, Otac, Drakon, Đavo. Autor “kipa slobode” je francuski mason Frederik-Auguste Bartoldi. Kip je posvećen 28. oktobra 1886. godine.

Ceremonijom je predsedavao Grover Klivilend, jedan od retkih američkih predsednika koji nije bio mason, a verski obred vodio mason Henri Poter, episkopalni biskup njujorški. Prigodnim govorom, skupu se obratio mason Čonsi M. Depju, američki senator.

Kip slobode u Njujorku poklon je francuskih masona.

Večni plamen, kojeg često srećemo na grobovima poznatih, predstavlja elitistički simbol. Kada su ubili Kenedija, zapalili su plamen koji i danas gori na groblju u Arlingtonu.

Dve male “statue slobode” drže večnu vatru ispred tunela Pont de L’Alma, na mestu gde je princeza Djana “doživjela saobraćajnu nesreću”, a zapravo je ubijena.

(priredio Intermagazin)

KOMENTARI3 komentara

  1. Milutin says:

    Statua je simbol babilonskog bratstva. Sunčevi zraci su simbol sunca iz babilonskih vremena. Današnji “kipovi slobode” su prezentacija drevne kraljice Semiramide sa suncem iznad glave. ///// Pogledajte i rimskog Appisa. Isti je, samo manji. Tzv. Kip Slobode je simbol satanizma, paganizma,....sve samo ne to za sta ga mnogi smatraju

  2. Milutin says:

    odn. ATTIS, a ne Apis (Bik) https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/32/Statue_of_a_reclining_Attis_at_the_Shrine_of_Attis_2.jpg

  3. mirjana says:

    "...a verski obred vodio mason Henri Poter, episkopalni biskup njujorški." Henri Poter i Hari Poter...mala ili namerna razlika u samo 1 slovu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *