ЦЕО СВЕТ У ЧУДУ: Америчка војска бомбардовала сопствену базу у Сирији

ЦЕО СВЕТ У ЧУДУ: Америчка војска бомбардовала сопствену базу у Сирији

20 октобра 2019

Америчке снаге бомбардовале су и уништиле сопствену базу у провинцији Ел Хасака, након повлачења снага из северног региона Сирије, саопштила је сиријска национална агенција САНА.

Реч је о бази „Клејб“, на којој се налазила писта са које су полетали и слетали војно-транспортни авиони, прецизира сиријска агенција.База се налазила у близини града Тел Тамар, где се тренутно одвијају борбе између турских снага и курдских јединица.

САНА тврди да ће америчка војска ускоро напустити још једну базу, такође у провинцији Ел Хасака, у близини бране „Ел Сабе“.

Подсетимо — прошле седмице је америчка коалиција бомбардовала и уништила сопствено складиште муниције, након повлачења својих трупа са севера Сирије.

KOMENTARI3 коментара

  1. Popara Dorcol says:

    Kakva glupost, pa to je sasvim normalno, pre svega Ono sto nisu mogli ili hteli da nose, ostavljeno, Novi satori I drangunlija in ceka, ceo ever.tako radi.

  2. Roy says:

    Ma najbolje bi bilo da su ostavili ovim divljacima koji se sada tu tuku i ubijaju jedni druge. Sto se ne moze nositi to se na kraju unisti.

  3. теоретичар says:

    Ма остаће материјал па онда зовнеш Кинезе и они час посла све то претворе у нове производе. Кинези су прво увозили отпад из Америке, готово две деценије а онда су прекинули јер данас имају и свог отпада превише. То је уједно био и део санкција Кине америма, јер амери се даве у отпаду. Ипак, Кинези су стручњаци да све искористе. Од сваког живог створа су у стању да направе паприкаш, чак и од зубаче а од сваког отпада ће направити бар кишобран или кликере ако не нешто веће. Заиста су стручњаци и иде им од руке, брате мили. Можда имају право што неће нисаким да ратују. Најјаче оружје Кине је њено становништво. Нема трке у тој врсти наоружања јер нико не може да направи толико двоножног оружја само за једну ноћ. Цела европа и америка заједно немају такву моћ. Руси су ту ван конкуренције јер то им слабо иде од руке. Али има и ту решења. У задње време погранични кинези све више жене запаљене рускиње и селе се у русију. Е, сад, ко ће ту кога не знам, али мислим да су кинези мачји кашаљ за рускиње и да само скиче. Порашће руски наталитет ускоро, видећете. Добро, биће мало више косооких али то ће време опет исправити. Кинез који уђе у русију, не враћа се у кину ни под разно. Осим да купи џак риже када руси забране увоз јабука из пољске.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u