ЦЕО ЗАПАД БРУЈИ: НИKО НИЈЕ ХТЕО ДА СЕ РУKУЈЕ СА ПОМПЕОМ! Дански политички врх ПРИРЕДИО НЕПРИЈАТНУ СЦЕНУ ДРЖАВНОМ СЕKРЕТАРУ САД! (ВИДЕО)

CEO ZAPAD BRUJI: NIKO NIJE HTEO DA SE RUKUJE SA POMPEOM! Danski politički vrh PRIREDIO NEPRIJATNU SCENU DRŽAVNOM SEKRETARU SAD! (VIDEO)

24 jula 2020

Američki državni sekretar Majk Pompeo je u poseti Danskoj kako bi diskutovao o Kini i aktivnostima na Arktiku.

Međutim, ono što je najviše upalo u oči jeste da su brojni zvaničnici odbili da se rukuju sa njim u jeku pandemije koronavirusa.Nasmejani Pompeo je prvo prišao danskom ministru spoljnih poslova Jepeu Kofodu koji je ignorisao njegovu pruženu ruku i potapšao ga po ramenu.

Zatim, ministar Jenis av Rana takođe nije želeo da se rukuje, nudeći da se pozdrave laktom. Na kraju je Pompeo morao tako da se pozdravi i sa ministrom sa Grenlanda.

Vašington post je ceo incident okarakterisao kao „čudan diplomatski ples“, a mnogi tviteraši su naveli da je sve izgledalo krajnje neprijatno.

Inače, Danska je zabeležila više od 13.400 slučajeva zaraze koronom i imala je oko 613 smrtnih slučajeva.

KOMENTARI3 komentara

 1. test01 says:

  Pompeo radi za duboku drzavu a ne Trumpa. Nisu hteli da se rukuju zbog "korone" ali su se zati tapsali po ramenima...

 2. Zaliv says:

  Pomalo besmisleno jer ne nose ni maske te mu to dodje isto sto i rukovanje...ipak je nekulturno (bez obzira na panedemiju) odbiti rukovanje. Malo alkohola u sprej boci posle rukovanja i to je to... Inace ovom lajavcu niko normalan ne bi ni pruzio ruku, taj na sva zvona serucka proticv Kine Rusije i svih onih koji mu nisu po volji...

  • Kosovac says:

   @ Zaliv, …..Zaista besmisleno, gde su tu maske? (gde je tu pečat?). ……………Ali, očigledno da su ovi preležali koronu, pa eto vidimo da im maske nisu potrebne.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *