ЦЕО ЗАПАД БРУЈИ: Трамп понизио Француску и ЛУПИО ШАМАР МАКРОНУ

CEO ZAPAD BRUJI: Tramp ponizio Francusku i LUPIO ŠAMAR MAKRONU

9 avgusta 2019

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da niko nije ovlašćen da u ime SAD razgovara sa Iranom i istovremeno optužio predsednika Francuske Emanuela Makrona da šalje „pomešane signale“ Teheranu povodom mogućih razgovora.

„Znam da Emanuel misli dobro, kao i svi drugi, ali niko ne govori u ime Sjedinjenih Američkih Država osim njih samih“, naveo je Tramp u nizu tvitova.Nije sasvim jasno na šta Tramp misli, ali prema jednom izveštaju ove nedelje, Makron je pozvao iranskog predsednika Hasana Rohanija na samit G7 ovog meseca da bi se sastao s Trampom.

Jedan francuski diplomata negirao je te navode u sredu.

(Tanjug)

KOMENTARI3 komentara

  1. Miroslav says:

    A to su oni mirotvorci koji su pobili 40 miliona Indijanaca, bacili dve atomske ma civile u Japanu i što su pobili preko dva miliona Vijetnamaca. Pa tako recite. Čak su otišli na Mesec da ubodu Američku kolonijalnu zastavu. 😂😂😂😂😂😂

  2. persida says:

    Umesto da nesto rade, politicari samo tvituju. E, jadne li planete.

  3. milorad2 says:

    francuska ne postoji ta država je umrla pre 40 god.To je sad diznilend idsto kao i nemačka i italija.Švedjane su amerikanci pretvorili u svoju koloniju recimo kad su ubili ulofa palmea zato im je sad tako zanimljivo sa migrantima tamo menjaju im demografsku sliku i pretvaraju ih u zemlju TREĆEG sveta a to se spream i italiji nemačkoj i francuskoj.Španci za sada odolevaju toj priči jer imaju drugačiju kulturnu matricu ali zato im je uvaljena katalonija.Država koja se bori sa separatizmom je impotentna na medj. sceni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *