ЧЕПУРИН ОТКРИО: Ово је истина о ордену који добија Вучић (ВИДЕО)

ČEPURIN OTKRIO: Ovo je istina o ordenu koji dobija Vučić (VIDEO)

9 januara 2019

Ruski ambasador Aleksandar Čepurin rekao je danas da su apsolutno neprihvatljivi pokušaji da se kroz izmišljotine i laži umanji značaj nagrade ordena Aleksandra Nevskog, koju će ruski predsednik Vladimir Putin uručiti predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Čepurin je naveo kako se time želi da se prevrnu očigledne stvari.

– To je znak posebne pažnje prema Srbiji i srpskom narodu. Apsolutno su neprihvatljivi pokušaji da se kroz izmišljotine i laži umanji značaj nagrade, te da se prevrnu očigledne stvari – napisao je ruski ambasador na svom nalogu na Tviteru.

KOMENTARI14 komentara

 1. Velika Metla says:

  Čepurine nemoj jesti ono šta ljudi ne jedu! Pa UPRAVO zbog srbskog naroda ovom defetisti,kapitulantu,bedi i ljigi nije Putin smeo da da nikakav orden! Je li moguće da ti koji si u Srbiji ne poznaješ političke prilike u toj istoj Srbiji,ili ne želiš da ih znaš(to ti valjda znaš)??? Pa ti znaš da,ili ne želiš da znaš,na izbore,koji su čista farsa,ne izlazi preko 50% Srba,znajući da su prevara,i da naci-amerika postavlja sve vlasti od 5.oktobra,pa do dan danas! Ako je ovo stav zvanične Moskve,a ne tvoj privatni,onda smo ga ugasili naskroz!

  • E.Lirsch says:

   "car" cera "mudru politiku"... Sve dade da bi samo gas prodavao.

 2. Rale says:

  Čepurin je jedini Rus koji obožava Vučića. Ili je dobro unovčio tu ljubav ,ili nije normalan.....sve miriše na ono prvo...

  • Deda Micko says:

   Ako je išta očigledno, onda je to da je Vučić izdao srpski narod i poklonio srpsku teritoriju kokainskoj mafiji. Na šta, crni Čepurine, onda misliš kad se pozivaš na "očigledne stvari". Jasno je da Rusi sa Amerima imaju dalekosežniji biznis i da će Putin ići onim putem kojim je išao i Jeljcin. Ako su u ponečemu različiti, u odnosu prema Srbiji oni su ISTI.

  • Milica says:

   "The Manchurian Candidate" je američki igrani film snimljen 2004. Predstavlja drugu po redu filmsku adaptaciju istoimenog romana Richarda Condona. Radnja je smeštena u blisku budućnost, a protagonist američki oficir (Denzel Washington) i veteran Zalivskog rata pokušava otkriti da li je jedan od njegovih potčinjenih (Liev Schreiber), koji se kao ratni heroj takmiči za mesto potpredsednika SAD, bio izložen pranju mozga. Uglavnom postoje reči i postupci kojima se klikne takvom kadidatu, i on onda poslušno služi misiji za koju je programiran. Takva "krtica" ili agent spavač ubačen je u organizaciju ili zajednicu sa ciljem špijuniranja, sabotaže i neke druge subverzivne aktivnosti koje on sam uopšte nije svestan, odnosno za koju je "programiran" pranjem mozga, hipnozom i na slične načine. ... Hm, velika veština je takvog nekako i nečim deprogramirati. ...

 3. Pravedni Ljesnik says:

  Rusima nas izdali i to ozvanicili. Nije im prvi put u istoriji.

 4. Slobodanka says:

  Predsednik Rusije, ko god da bude, neka uspešno utvrdi državne granice oko Tulske oblasti i preda je nekoj stranoj državi sve sa Kulikovim poljem na kome se 8 septembra 1380 godine održala znamenita i važna bitka za ruski narod, e tada ćemo mi tom predsedniku Rusije dati naš orden Miloša Obilića. To će biti naš znak posebne pažnje prema Rusiji i ruskom narodu, a veliki knez Dmitrij Ivanovič Donski i njegovi saborci neka se okreću u grobu.

  • Deda Micko says:

   Aliluja, Slobodanka se budi.

   • Slobodanka says:

    Prevario si se. Ovo je bila samo retorikal Dobro sam ga bocnula gde treba. Baš šteta što mi neće uputiti odgovor. S obzirom ko su izvođači nekako suviše je lako čitljivo da bi bilo istinito. Ovo je malte ne kao kad uhvatiš decu da krišom puše, itd. Moguće je da je nešto drugo u pitanju. Sve što bi rekli javno nama običnom narodu to bi čuli i oni moćnici koji to ne treba da čuju. Šta ako su se nešto već načelno dogovorili pa zasad ćute.

   • Slobodanka says:

    Pomisli na naš narod u enklavama i na kriminalnog Hardija; pa MI6 i ostale "dobrotvorne" organizacije te vrste, prolazak ovih nepoznatih izbeglica i ko sve može da bude među njima, cela Evropa je puna terorista spavača i na to dodati eventualni terorizam po našoj Stradiji, itd, itd. Tačno je da imamo ozbiljnih problema, ali nije ni vreme za preterano popričkavanje.

 5. Zoran says:

  Juce vest kako nas Amerika hvali pred Bosnom jer dobro sa radjujemo sa NATO-om, pa bi trebalo i Bosna tako. Verovatno mu zato dajete porden? A mozda i sto kaze da je Krim ukrajinski, ne ruski. Izgelda sve to vama ide u korist. Ja predlazem da date orden i Hrvatima sto spasavali Jevreje u 2. svetskom ratu. Boze, pogubljenog li naroda...Rusi...

 6. ostrogorski says:

  Bože daj da grešim! Ali, sve mi se čini da će dodela ove nagrade Aleksandru Vučiću umanjiti značaj samog Ordena Aleksandra Nevskog. Tešim se činjenicom da svojim skromnim umom ne mogu doseći gigantski um Vladimira Vladimiroviča. Hvala Bogu što je svetu dao takvog čoveka i državnika kao što je Vladimir Vladimirovič.

 7. Miraš says:

  „Zemaljsko je za malena carstvo, a Nebesko uvek i doveka“ – Sveti i čestiti knez Lazar Hrebeljanović. ... "Bog je ne u sili, nego u pravdi" - Sveti i veliki knez Aleksandar Nevski. Današnji ruski vladar ima silu, ali izgleda da ne interesuje ga o čemu su pomenuta dvojica govorili. Kosovo je grdno sudilište, ne odnose se ove reči samo na Srbe i njihova sagrešenja nego i na mnoge druge narode i njihove vođe. Kosovo - Grdno sudilište, takvo je ostalo do današnjih dana i takvo će biti i ubuduće.

 8. Dragi says:

  Neka Njegova ekselencija pročita na ruskom internetu, jer maternji jezik mora da čita bez problema, o tom ordenu i koji je njegov rang i za čega se dobijao. To je orden koji su dobijali većinom vojna lica za svoju hrabrost, a jedna osoba je mogla postati i višestruki dobitnok tog odlikovanja, Naravno mogu ga dobiti i strani državnici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *