ЧЕСИ САД КУКАЈУ: Нисмо очекивали овако снажну реакцију Русије

ČESI SAD KUKAJU: Nismo očekivali ovako snažnu reakciju Rusije

20 aprila 2021

Reakcija Rusije na proterivanje 18 službenika ambasade Rusije je bila snažnija, nego što smo očekivali uzimajući u obzir postojeću praksu u takvim slučajevima, saopštio je novinarima potpredsednik Vlade i ministar policija Češke Jan Gamaček koji trenutno obavlja funkciju i šefa diplomatije zemlje.

„Reakcija ruske strane (na proterivanje diplomata) je bila snažnija nego što smo očekivali, jer je najviši deportovani zvaničnik – zamenik ambasadora. Proterano je više (čeških) diplomata. Pripremio sam za premijera (Češke Andreja) Babiša predlog o našim daljim akcijama. Prvo ću njega obavestiti o tome“, rekao je Gamaček.

On je izrazio negodovanje što je proteran i zamenik ambasadora.

Podsetimo, Ministarstvo spoljnih poslova Rusije objavilo je sinoć 20 službenika ambasade Češke personama non grata, dan nakon što je češki premijer Andrej Babiš saopštio da Prag sumnjiči ruske obaveštajne službe da su odgovorne za eksploziju u skladištu municije u selu Vrbjetice 2014. godine. Istog dana, češki ministar spoljnih poslova Jan Hamaček izjavio je da njegova zemlja proteruje 18 ruskih diplomata.

KOMENTARI8 komentara

 1. milanm says:

  Amerikenjci naredili Česima da moraju itd. itd. pa sada jedu govna. Tako i pod pritiskom, dali ili su jedva dočekali, da ispred veleposlanstva Rusije u Pragu promijene ime trga u ime nekoga koji je pomagan odstrane CIA, FBI, pa završio kako je završio.

 2. padre says:

  Budite zahvalni, da nisu primenili princip 10za jednog!

 3. Rista says:

  Česi su vaginice, kao i Slovenci. Znaju da nisu najdobrodošli Nemcima, kao i uvek, ali tako preživljavaju. Kurvaju se na malo višem nivou od muslimana i Albanaca. Njihove države se smanjuju i ograničavaju. Drže ih u EU kao kerove za dresiranje. Za njih su hrvati iskren narod. Nisu ni prineti sirovim Hrvatima čija država sve veća i sve lepša, najlepša maltene na svetu i sa kojima uvek znaš na čemu si. Nema nepredvidljivosti. To što Česi i Slovenci rade je kurvanje a to što Hrvati rade je profesionalna i nemilosrdna prostitucija , veoma uspešna i veoma plaćena u Evropi. Ne znam da li je još bilo koji narod na svetu toliko zaradio od Nemaca i ostalih Zapadnih naroda kao Hrvati. Dobro, ne daju im pare ali im daju u naturi. Nisu ni Slovaci mnogo bolji, ali su naterani na nešto što nisu ni želeli. Jedino srpski Slovaci su najlepše i najpoštenije vaginice. Milina ih gledati. Nažalost, sve te državice su podmetači u kupatilu da se Zapad ne bi okliznuo na putu rasturanja Slovenaca i te podmetače će Nemci , Britanci i Francuzi posle upotrebe najverovatnije baciti u otpad kao i Srbiju. Svi ti narodi to osećaju. I Srbi osećaju ali nema mozga da ih povede gde treba. Nema Staljina više.

  • Ivana says:

   Ne fali usraše usrašo!

 4. Ivana says:

  Plan Germana Glupe Slavene na Slavene nek se kolju dok oni uživaju i uvek im ide po planu. Onda Rusi oslobode nemačku izginu u milionima i sve oproste nemcima bem ti glupe Ruse i glupe Srbe koji su sve oprostili rvatima u III rata nikad k pameti.

  • ostrogorski says:

   Rusi i Srbi pojam, Hrišćanskog praštanja, shvataju kao mazohizam.

   • says says:

    ....i to je vrsta bolesti! Sa neprijateljima mora se ici do kraja ili oni ili mi. Amin!

 5. Archelay says:

  A zasto ste zaobikolili tog Bugarina koji je glavni bos tog arsenala?Naljutit ce se Amerikanci?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *