ЧЕСИ САД КУКАЈУ: Нисмо очекивали овако снажну реакцију Русије

ЧЕСИ САД КУКАЈУ: Нисмо очекивали овако снажну реакцију Русије

20 априла 2021

Реакција Русије на протеривање 18 службеника амбасаде Русије је била снажнија, него што смо очекивали узимајући у обзир постојећу праксу у таквим случајевима, саопштио је новинарима потпредседник Владе и министар полиција Чешке Јан Гамачек који тренутно обавља функцију и шефа дипломатије земље.

„Реакција руске стране (на протеривање дипломата) је била снажнија него што смо очекивали, јер је највиши депортовани званичник – заменик амбасадора. Протерано је више (чешких) дипломата. Припремио сам за премијера (Чешке Андреја) Бабиша предлог о нашим даљим акцијама. Прво ћу њега обавестити о томе“, рекао је Гамачек.

Он је изразио негодовање што је протеран и заменик амбасадора.

Подсетимо, Министарство спољних послова Русије објавило је синоћ 20 службеника амбасаде Чешке персонама нон грата, дан након што је чешки премијер Андреј Бабиш саопштио да Праг сумњичи руске обавештајне службе да су одговорне за експлозију у складишту муниције у селу Врбјетице 2014. године. Истог дана, чешки министар спољних послова Јан Хамачек изјавио је да његова земља протерује 18 руских дипломата.

KOMENTARI8 коментара

 1. milanm says:

  Amerikenjci naredili Česima da moraju itd. itd. pa sada jedu govna. Tako i pod pritiskom, dali ili su jedva dočekali, da ispred veleposlanstva Rusije u Pragu promijene ime trga u ime nekoga koji je pomagan odstrane CIA, FBI, pa završio kako je završio.

 2. padre says:

  Budite zahvalni, da nisu primenili princip 10za jednog!

 3. Риста says:

  Чеси су вагинице, као и Словенци. Знају да нису најдобродошли Немцима, као и увек, али тако преживљавају. Курвају се на мало вишем нивоу од муслимана и Албанаца. Њихове државе се смањују и ограничавају. Држе их у ЕУ као керове за дресирање. За њих су хрвати искрен народ. Нису ни принети сировим Хрватима чија држава све већа и све лепша, најлепша малтене на свету и са којима увек знаш на чему си. Нема непредвидљивости. То што Чеси и Словенци раде је курвање а то што Хрвати раде је професионална и немилосрдна проституција , веома успешна и веома плаћена у Европи. Не знам да ли је још било који народ на свету толико зарадио од Немаца и осталих Западних народа као Хрвати. Добро, не дају им паре али им дају у натури. Нису ни Словаци много бољи, али су натерани на нешто што нису ни желели. Једино српски Словаци су најлепше и најпоштеније вагинице. Милина их гледати. Нажалост, све те државице су подметачи у купатилу да се Запад не би оклизнуо на путу растурања Словенаца и те подметаче ће Немци , Британци и Французи после употребе највероватније бацити у отпад као и Србију. Сви ти народи то осећају. И Срби осећају али нема мозга да их поведе где треба. Нема Стаљина више.

 4. Ivana says:

  Plan Germana Glupe Slavene na Slavene nek se kolju dok oni uživaju i uvek im ide po planu. Onda Rusi oslobode nemačku izginu u milionima i sve oproste nemcima bem ti glupe Ruse i glupe Srbe koji su sve oprostili rvatima u III rata nikad k pameti.

  • острогорски says:

   Руси и Срби појам, Хришћанског праштања, схватају као мазохизам.

   • says says:

    ....i to je vrsta bolesti! Sa neprijateljima mora se ici do kraja ili oni ili mi. Amin!

 5. Archelay says:

  A zasto ste zaobikolili tog Bugarina koji je glavni bos tog arsenala?Naljutit ce se Amerikanci?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u