Četvorica poginula dok su čistili bunar

Četvorica poginula dok su čistili bunar

24 juna 2013

BunarČetiri mladića poginula su danas u barskom naselju Dobra Voda, a tragedija se dogodila tokom izvođenja radova na bunaru, saopštila je crnogorska policija. Televizija Vijesti prenose da su nastradali 29-godišnji Demir Olević (na slici levo), Vladimir Jeknić (19, na slici desno) iz Podgorice, Ejup Hodžić iz Zenice i za sada nepoznati mladić. Oni su poginuli prilikom čišćenja bunara dubokog oko osam metara, u dvorištu porodične kuće Olevića.

Bunar je čistio Hodžić, koristeći pumpu sa motornim sagorevanjem i ugušio se od izduvnih gasova. Kada su primetili da ga neko vreme neka da izađe, za njim je prvo skočio mladić čiji identitet još uvek nije poznat. Odmah potom je skočio Olević, a za njim i Jeknić. Mladići nisu uspeli da izađu iz bunara, i sva četvorica su se ugušili od izduvnih gasova.

Demir Olević je inače prošle godine završio Stomatološki fakultet i zaposlio se u stomatološkoj ordinaciji „Dr Šobić“. Komšije su imale samo reči hvale za njega. Porodica Olević ima i ćerku Daliju. Vladimir Jeknić (19) je tek završio srednju Građevinsko-geodetsku škola „Marko Radević“.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *