ЦИА АГЕНТ ШОКИРАО ЗАПАД! Смешно је оно што је Зеленски замислио

CIA AGENT ŠOKIRAO ZAPAD! Smešno je ono što je Zelenski zamislio

19 aprila 2024

Predsednik Rusije Vladimir Putin je jasno stavio do znanja da Rusija nikada nije odbila da pregovara o okončanju sukoba u Ukrajini, rekao je bivši analitičar CIA Rej Mekgavern u intervjuu za Jutjub kanal „Dialogue works“.

Prema rečima analitičara, Vladimir Putin je više puta izjavljivao spremnost za pregovore.– Svakog drugog dana govore da su spremni da pregovaraju, ali ne na osnovu smešne formule koju je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski predložio pre više od godinu dana – dodao je Mekgovern.

Moskva je više puta isticala da je spremna za pregovore, ali je Kijev uveo zabranu na njih na zakonodavnom nivou. Kako je primetio Vladimir Putin, ako Ukrajina želi pregovarački proces, onda se ovaj dekret mora poništiti. Rusija, prema njegovim rečima, nikada nije bila protiv rešavanja konflikta mirnim putem, ali uz garancije svoje bezbednosti.

(Informer)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Xavier Mass trubaduro says:

    Svaka zemlja će da ima 200-metarski spomenik Pobedniku Zelenskom, najmudrijem vojskovođi i ocu države ikada, jhwh bog israelov koji je ocat našeg gospodina isusa hristosa će da omogući pobede nad krivovernicima, a on je dokazao svoju nepobedivost kada je pobedio moloha, bala, kemiša, tarzana, blek stenu i alana forda 😁

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *