ЦИА и МИ-6 ЧЕКАЈУ: Знамо шта садржи ваш план о рушењу Ђукановића

CIA i MI-6 ČEKAJU: Znamo šta sadrži vaš plan o rušenju Đukanovića

22 marta 2018

Milo Đukanović ulazi u kampanju protivno volji SAD i Velike Britanije.

Gotov je, istakao je lider PzP-a i funcioner DF-a Nebojša Medojević.

Komentarišući kandidaturu Đukanovića, objavljenu nakon višemesečnih unutarpartijskih neslaganja u DPS-u, Medojević je na svojoj fejsbuk stranici naglasio:

„Kako CIA i MI-6 mogu najefikasnije da sruše Đukanovića? Pa da likvidiraju nekog od lidera Demokratskog fronta. Svi bi za to optužili Đukanovića i on bi bio politički mrtav.

Samo da znate, da i mi znamo!!!“

(IN4S)

KOMENTARI3 komentara

 1. Željko says:

  Znam da vas "žulja" jer niste više "dva oka u glavi" ali shvatite da je Srba u Crnoj Gori oko 30%, a Crnogoraca, Albanaca, Hrvata i Bošnjaka oko 70% i da će oni svi dati glas Milu!

  • Velika Metla says:

   Željko,opet ti nama došao bivši srPine,a? Neka te neka! To što se krstiš kao s lopatom ne znači da si i gene i srbsku krv promenio! Nešto te nije bilo s komentarlukom da komentarišeš izjavu šiptogorskog premijera "i pored toga što 85% građana Crne Gore je protiv učlanjenja u nato mi smo odlučili da to i uradimo"! Je li to zapadnjačka demokratija,a iznad svega volja naroda,kojom se zapad i njegovi satrapi ponose? Kad pojedinci donose odluke koje su zapadu od koristi onda se volja naroda može slobodno gaziti,ali ako pojedinac donese odluku koja nije u interesu zapada onda se taj pojedinac od toga istoga zapada satanizuje i nazivaju ga samovoljni diktator! Vaše zapadnjačko licemerje i neviđena bahatost če vam glave i doći! A za vas rvate neće ovoga puta biti spasa,jer nema ćopavog i srPijanskih komunjara da vam promene epolete na naci-uniformama!

 2. goran says:

  Samo neka daju, ko im brani. To je drzavica koja nema nikakvog smisla ni uticaja na bilo sta. Mene brine sto Milogorci nisu proterani iz Srbije, to je problem. Sve ih treba u vozove, pa napolje. Isto i sa Hrvatima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *