CIA ЉУДИ И АМЕРИЧКИ ЗВАНИЧНИЦИ знају шта ће бити са УКРАЈИНОМ!

CIA LJUDI I AMERIČKI ZVANIČNICI znaju šta će biti sa UKRAJINOM!

27 marta 2023

Map of Ukraine.

PORAZ Kijeva u sukobu sa Rusijom neizbežan je zbog nestašice municije – ocenio je bivši savetnik CIA Džejms Rikards.

Svoju procenu je dodatno objasnio, rekavši:„Ukrajini nedostaju artiljerijske granate, a NATO ih nema u dovoljnim količinama, dok ruska industrija nastavlja da stabilno snabdeva svoju vojsku granatama. Ovo je i rat brojki, a one su na strani Rusije, što će se manifestovati pre ili kasnije na bojnom polju“.

Rikards smatra da poraz Ukrajine može dovesti do direktnog sukoba Zapada sa Rusijom:

„Poraz Kijeva biće geopolitička katastrofa za Sjedinjene Države, slična porazu u Vijetnamu. Taj poraz će prevazići sve spoljnopolitičke krize sa učešćem SAD uključujući rat u Avganistanu ili Iraku“.

Eks-savetnik CIA Autor dao je i prognozu kako će se držati Sjedinjene Države i njihovi sateliti u slučaju izvesnog poraza Ukrajine.

Jedna variajnta je: klasična „humanitarna“ invazija trupa NATO na zapadnu Ukrajinu pod nekom vrstom humanitarnog izgovora, a to bi moglo dovesti do direktnog vojnog sukoba sa Rusijom i ozbiljne eskalacije sukoba.

Druga varijanta je: ulazak Poljske u sukob i njena okupacija zapada Ukrajine, uz blagoslov Džoa Bajdena, a sa namerom da se onemogući prelazak te teritorije pod kontrolu Rusije.

Rikards ne isključuje eskalaciju sukoba do izbijanja nuklearnog rata.

Ranije je ambasador Poljske u Francuskoj Jan Emerik Roščiševski rekao da će Varšava ući u sukob sa Moskvom ako Ukrajina ne bude mogla da „odbrani svoju nezavisnost“.

(Fakti)

KOMENTARI6 komentara

 1. Velika Metla says:

  Američki satanisti su dobrovoljni davaoci ukrajinske krvi.

 2. 1389 says:

  Ne trebaju nam analitičari i CIA, znamo kako će se završiti, uništenjem Ukrajine, razpadom NATO pakta i građanskim ratom u Americi. Hazarski Jevreji nemaju toliko novaca koliko ima Rusija municije, pravde i prijatelja...

 3. E.Lirsch says:

  Zalosno je da "svi" znaju sta ce biti sa "Jukrejn" samo Rusija ne zna. Steta. Njih ce najvise i da potrefi.

  • 1389 says:

   Rusiju je potrefila pravda za 14000 rusa koji su ubijeni u Donbasu. Ukrajina uzaludno šalje kontraofanzive i zapadno oružje, uskoro dolazi redovna upotreba Kinđala i Cirkona. Kinezi šalju svoje specijalne jedinice na obuku u Donbas čak je i najavljeno 15000 kinezkih specijalaca u pomoč Rusiji. Iran je već donirao 150 samoubilačkih dronova a proizvodnja se seli i u Rusiju. Žalostno je da Evropljani ne vide da je zapadnoj hegemoniji došao kraj, da Amerika uz pomoč Hazarskih Jevreja nije više dominantna nego su na svetskoj sceni došli ozbiljniji i jači igrači. Nisu hteli milom, zato će silom razpada monetarne politike dolara i evra da shvate da jim štampanje ne pomaže više, od tuda i prelaz na digitalnu valutu kojoj će vladati vladari sa superkompjuterom 40 metara pod zemljom. Rusiju čekaju izvinjenja, povlačenja sankcija, dolazak na Balkan, sprečavanje nuklearnig rata Izraela i Irana, pomoč Africi, itd...

 4. Naivko says:

  Ovi likovi stalno iznose neke provokativne scenarije. I nisu jedini. Rusi treba samo da rade i da se ne osvrću na tuđe provokacije.

 5. persida says:

  Nestala je municija, a sta kaze Cija?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *