ЦИА ОТКРИВА: Хитлер се није убио у бункеру, побегао је на…

CIA OTKRIVA: Hitler se nije ubio u bunkeru, pobegao je na…

9 januara 2016

Hitler 346Jedan agent američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) tvrdi da novi dokazi upućuju da je Adolf Hitler lažirao sopstvenu smrt, pre nego što je pobegao na Kanarska ostrva, a zatim u Argentinu.

Bob Baer koji ima 21 godinu iskustva u kontraobaveštajnim poslovima i špijunaži, kaže da zvanična istorija o završetku Drugog svetskog rata nema uporište u realnosti.

On tvrdi da je na osnovu novoobjavljenih dokumenata Federalnog istražnog biroa (FBI) jasno da su čak i tadašnji istražitelji sumnjali u verziju događaja prema kojoj je Hitler oduzeo sebi život pucnjem u glavu. 

Prema dokumentarcu pod nazivom “Hunting Hitler” na kanalu History Channel, nije bilo očevidaca Hitlerovog samoubistva, niti dokaza da je iko pronašao njegovo telo u bunkeru.


Baerov tim je prateći deliće dokaza otkrio da je moguće da je Hitler pobegao preko Templhof aerodroma na dan kad je poslednji put viđen u javnosti. Jedna od letelica koja je napustila Nemačku tokom masovnog egzodusa nacista, verovatno je nosila njegov prtljag.

“Ono što nam vlada govori je laž. FBI dokumenti su dovoljni da se pokrene istraga. Ono što mi sada radimo je preispitivanje istorije, istorije za koju smo mislili da je jasna i da je Hitler umro u bunkeru, ali što dublje idemo, jasno mi je da za to nemamo dokaze”, rekao je Baer u dokumentarcu.

Jedan od dokumenata koji su postali javni izražava zabrinutost zato što Hitlerovo telo nije pronađeno i što ne postoje dokazi o njegovoj smrti.

Baer smatra da je Hitler pobegao na Kanarska ostrva, odakle je podmornicom otišao u Argentinu.

KOMENTARI8 komentara

 1. namćor says:

  Odavno postoji knjiga "Sivi vuk", kao i dokumentarni film, ne sećam se tačnog naziva, gde je više nego očigledno, svedocima, dokazano da je Hitler živeo, posle Drugog svetskog rata, u Argentini i tamo i umro. Ništa novo nam nisu "otkrili".

 2. M says:

  Ako je tako,zasto nije pobjegao u njemacke baze ispod leda Antarktika,sto spada u iste hipoteze?!?Dobro,u Argentini je imao Sunce,livade i dobru govedinu,ali ispod Antarktike bi imao UFO -e i putovao Svemirom!Vjerojatno jos i danas!Evo,daklen,nove hipoteze.Hitler je ziv i silazi s Neba,obrijanih brkova,i svijet treba biti oprezan da ga ne pobrka s Mesijom!Oprez!

 3. Milutin says:

  kako mafijaska cia pusta, i iskrivljene, informacije - nakon sto postane ocigledno da je javnost dobro upoznata. tako pustaju u vezi Srebrenice, Markala, ali obavezno iskrivljeno. tako su nedavno za Tita objavili da je bio Rus, samo kako bi u Srba podstakli i rusofobiju. ps. jeste, govorio je ruski odlicno, ali nije bio Rus. Time je mnoge obmanuo. Draza M. ga zbog toga nije dao likvidirati, prilikom prvog susreta. Bio je sin bogatog Hazara iz Odese

 4. Leka says:

  Hitler je pseudonim koji je izmislila Anglosaxonska elita,iza njega je stojao Kermit Ruzvelt,sin Teodora 26 Americkog presjednika.Posto su Anglosaxonsci finansirali Treci Rajh morali su da kontrolisu taj proces od pocetka do kraja.Njemacka je izabrana da bude topovsko meso i da ona predvodi Evropsku koaliciju za konacni obracun protiv Rusje civilizacije kojoj pripadamo i mi!Njegov licni fotograf zvao se Hajnrih Hofman i bio je Amerikanac,kao uostalom svi Hitlerovi najbliz saradnici,svi su pripadali porodici Ruzvelt ili njihovom klanu i bili su profesionalni glumci.Eskluzivna prava za distribuciju i prikazivanje filmova o Hitleru imala je Disney Company i to je kljucni detalj koji objasnjava sve.Posto je Kermit Ruzvet vec stvorio lik Walt Disnija kojeg je on licno igrao,morao da igra i Hitlera.Vec je osnovao Centralnu Banku Angertine koja je i dan danas u njihovom vlasniatvu,to jest njegove porodice.Umro je 2006 pod imenom....?Prica o njegovom bjegu u Argentinu i tome slicno se eksploatise vec 60 godina i donosi milijarde profita izmisjenim piscima iza kojih stoji opet Disney i Holivudd..Biometriska analiza zuba i usiju Kermita,Adolfa i Disnija dokazuje sve gore navedeno..Zivjeli!

 5. Milutin says:

  14 octubre, 2015 Svetski rat je bio jedini spas za Ruzveltovu Ameriku i - Hitler je dobio nalog da krene www.fakti.org/globotpor/svetski-rat-je-bio-jedini-spas-za-ruzveltovu-ameriku-i-hitler-je-dobio-nalog-da-krene

 6. Leka says:

  Kermit Ruzvelt je takodje bio Prvi Direktor CIA-je,Mosada a 1941 je preuzeo kontrolu i nad Britanskom obavjestajnom sluzbom uz pomoc brata Jozefa Kenedija(takodje pseudonim,inace se radi o Kventinu Ruzveltu toboze poginulom u I svjetskom ratu) koji je u to vrijeme bio Americki ambasador u Englesku,.Njihova mladja sestra toboze oboljela od lobotonije je kasnije postala "Gvozdena Lejdi"!

 7. pozuri polako says:

  Polako ali sigurno neosporne cinjenice koje su nekada pripadale eyoterijskom okultizmu,nalaze svoje pravo mestu.Plasim se samo za postojecu *elitu* teoreticara zavere jer ce izgubiti svoj smisao za vikanje i omalovazavanje ostalih,narocito u korpusu NVO i korisnika rayno-raznih fondacija. Mnogo toga je i dalje sakriveno i nedostupno javnosti,ali je publicista Dejvid Ajk u svojim delima,Dzon Kolman,Dzon Loftus,Justis Malins,otkrili dobar deo misterija. Ajk je otkrio da je Hitler bio bioloski produkt familije Rotshild (preko svoje babe) i njegovih agenata - bank.Kun i Leb,Varburg,Morgan),kao i da on nije tvorac cuvenog Majnkampfa vec Klaus Haushoffer (rektor minhenskog univerz.jer je bio lisen takvog int.kvalit.) i mnogo toga sto je istorijski bilo sasvim uvrnuto. Drugi s.rat je produkt bankarskih barona i pljackasa sa Volstrita medju kojima familija zauzuima navisi nivo,pa je i najveca pomoc Hitleru dosla od njih.Plima istorijskih dogadjaja poazuje da je rat bio projekcija Hazara koji je Nemacka trebalo da vodi u porobljavanju SSSR i ostvarivanju reinkarnacije svetog Rimskog carstva sa Nemackom kao vodjom.Nazalost,to se ostvaruju danas preko pprojekta EU u kojima dominiraju malo prepoznatljivi simboli,kao sto je recimo interesntno, u Betovenovoj muzici i pesmi koja je pevana 20.aprila 1938g.na Hitlerov rodjendan (Ode an die Freunde),preko koje se i mi danas uclacimo u ceo ovaj projekt.

 8. namćor says:

  Leka, možemo se sprdati sa nekom pričom, koliko god želimo, ali činjenice imaju nezgodnu osobinu da opstaju. Možemo sve živo nazivati "teorijama zavere", ali, kroz istoriju, potvrdjuje se da su u pitanju STVARNE zavere. Kao što znamo da su neke najapsurdnije "teorije" plasirane upravo iz laboratorije onih koji bi da od šume ne vidimo drvo, tj. da od mora glupih teorija (koje oni smišljaju) ne vidimo stvarne i realne stvari. Na žalost, ima ljudi koji tome podležu. Koji čim čuju pojam "teorija zavere" počinju da se smeju. Nebitno uz šta je taj posprdni termin privezan. Zar godinama ne pričaju o "srpskoj paranoji" i "srpskim teorijama zavere", a sve što je u tim "paranojama" i "teorijama" se, stepen po stepen ispunjava...Misliš li da je jedina istina u onome što piše CNN ili BBC? Nije. Veruj mi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *