ЦИА ПРИПРЕМА УБИСТВА ПО СРБИЈИ!

CIA PRIPREMA UBISTVA PO SRBIJI!

10 marta 2018

CIA užurbano priprema teren za izazivanje nemira u Srbiji i Republici Srpskoj, a kao deo krvavog scenarija razrađuju se i politička ubistva na teritoriji naše zemlje. Cilj je pravljenje haosa i svrgavanje vlasti, a najugroženiji je predsednik Aleksandar Vučić.

Ova dramatična upozorenja stigla su do srpskih obaveštajnih službi od kolega iz drugih, prijateljskih zemalja, a da se nešto zloslutno sprema, pokazuju i informacije sagovornika našeg lista iz bezbednosnih struktura.

Naši izvori posebno apostrofiraju dva momenta: prvi je ubistvo Olivera Ivanovića, koje je praktično bilo pokazna vežba za buduće atentate, a drugi oktobarski izbori u BiH, jer će jedan od pravaca udara na Vučića biti i preko Republike Srpske.

OGROMAN NOVAC

Prema rečima stručnjaka za bezbednost profesora Milana Pašanskog, bitka za balkanski region počela je školskim primerom destabilizacije Makedonije, gde su SAD preuzele potpunu kontrolu nad celom zemljom. Kako on kaže, Amerikanci svake godine potroše čak 60 milijardi dolara na obaveštajne i podrivačke aktivnosti širom sveta i jedan deo tog novca završi na Balkanu.

Potpukovnik KOS u penziji Ljuban Karan kaže za Srpski telegraf da CIA pojačava gas u Srbiji.

– Posle likvidacije Olivera Ivanovića, dalji planovi CIA su na vreme razotkriveni, što svakako ne znači da se ne planiraju nova smaknuća političara u Srbiji, a najugroženiji je svakako Aleksandar Vučić – objašnjava Karan.

Publicista Dejan Lučić kaže za naš list da CIA angažuje ljude koji bez milosti ubijaju za pare.

– CIA svoje poslove poverava privatnim organizacijama koje vode njeni bivši operativci, a za politička ubistva u poslednje vreme koriste se Albanci koji su završili specijalne vojne kurseve. Atentati su indirektne poruke političarima da moraju biti poslušni. Ubistvom Olivera Ivanovića poručeno je da moraju da budu dobri da ne bi prošli kao on. Računalo se da će ovim ubistvom izazvati po režim nepovoljan eho efekat. Prema mojim izvorima, meta atentata u Srbiji može da bude neko ko je na visokoj funkciji. Imali smo takva ubistva u istoriji, koja, naravno, nikad nisu rasvetljena – ističe Lučić.

SPECIJALNE OPERACIJE

Stručnjak za bezbednost iz BiH Dževad Galijašević slaže se da su specijalne operacije koje izvode strane službe usmerene ka rušenju ustavnog poretka i dodatnoj destabilizaciji regiona.

– Likvidacija Olivera Ivanovića na Kosovu, a posebno pritisak na Makedoniju da izmeni svoj identitet očigledni su primeri opasne destabilizacije koja je izvedena spolja – poručuje Galijašević.

Bivši obaveštajac Boža Spasić tvrdi da država treba ozbiljno da preduzme sve obaveštajne aktivnosti kako bi sprečila planove Amerikanaca.

– Ne samo CIA već i druge zapadne službe besne su posle hapšenja naoružanog pripadnika „Foka“ Danijela Korbeta, koji je, bez svake sumnje, ovde bio poslat da nekog ubije. Samo to je dovoljno da Srbija upali crveni alarm.

(Republika)

KOMENTARI5 komentara

 1. Joca says:

  Galijašević,Lučić i Karan tri karte za Holywood

  • ~Zika~ says:

   ~~Ti li bese onaj "JOCA AMSTERDAM"?.Po Bogu Joco,o'ladi malo,ako znas za Boga.~~

 2. raguza says:

  Joca ne znam ko si ali ti si za ludnicu ili zatvor jer si placenik za dezinformacije.

 3. Milutin says:

  Od 2000 godine kad su uz pomoć veleizdajnika dosovaca izvršili državni udar fašističke ubice SRBA I SRBSKE DECE iz trule amerike nikad nisu ni prestajale da UBIJAJU SRBE ali je ova vlast na čelu sa vučićm donela zakon o imunitetu za te ubice SRBA I SRBSKE DECE IZ TRULE AMERIKE I EVROPE. Pa mu je i to bilo malo pa ih sad dovodi da ponovo vređa SRBE I GAZI PO ŽRTVAMA KOJE SU TE UBICE UBILE 1999 godine. Što ih ne dovede pre beogradskih izbora.

 4. Trifun says:

  Nikakve prijetnje atentatima zapadne genocidne hijene i njihovi vazali nece uspjeti da nas zastrase i ucjenjuju! Pozivam Vladu i odgovorne da razmotre pozivanje Rusije i njene armade na nase teritorije u slucaju bilo kakvih nemira i agresije od strane zapadnih genocidhnih hijene i njihovih vazala. Usude li se ti monstrumi da krenu na nas opet samo ce ubrzati dolazak ruske armade. Nema nazad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *