ЧИЈИ СУ ОВО ЉУДИ? – Нико за њих не би гласао, а пролазе на свим изборима и реконструкцијама владе!

ČIJI SU OVO LJUDI? – Niko za njih ne bi glasao, a prolaze na svim izborima i rekonstrukcijama vlade!

9 avgusta 2016

235364564Samo petoro ministara je kontinuirano na vlasti od kada su 2012. godine koaliciju napravile SNS, SPS i njihovi partneri.

Pored Aleksandra Vučića i Ivice Dačića, koji su se smenjivali na mestu premijera, sve rekonstrukcije i izbore preživeli su još Zorana Mihajlović, Rasim Ljajić i Aleksandar Vulin.

Svi ostali su naknadno ušli u timove Dačića i Vučića. Doduše i ovi koji su kontinuirano u vlasti više od četiri godine menjali su resore, ali ministarske fotelje ne.

Tako je buduća potpredsednica vlade i ministarka saobraćaja i infrastrukture najpre vodila Ministarstvo energetike, da bi je, nakon što je preuzeo funkciju premijera, njen šef partije prebacio u resor koji će i u buduće voditi.

Slična je sudbina i Aleksandra Vulina, koji je u prvoj vladi ove dve partije bio bez portfelja, zadužen za Kosovo i Metohiju, da bi sa dolaskom lidera naprednjaka na mesto predsednika Vlade, postao ministar za rad i socijalnu politiku.

Za razliku od njih, Rasim Ljajić je od samog početka na potpredsedničkom mestu i vodi Ministarstvo trgovine i telekomunikacija, koje je nakon 2014. godine prošireno i turizmom.

(Blic)

KOMENTARI5 komentara

 1. Lajla says:

  https://www.rt.com/op-edge/354362-slobodan-milosevic-exonerated-us-nato/ Haski sud je doneo oslobadajucu presudu za bivseg Presednika SRJ Slobodana Milosevica. Svi sorosevi mediji o tome cute,kao i u Srbiji.

 2. Dragisa says:

  Na srpskom se ne kaze "rekonstrukcija" nego OBNAVLJANJE !

 3. branko says:

  srbi neznaju nista u srbiji ko za koga glasa ovo su mirini miljenici kako ona naredi iz rusije tako se radi sve su to levi ljudi JUL sbima ne treba rat sa susedima nego sa vladom u beogradu srbin ili rop ili slusaj odaberi pobediti nikad nes sa takvom slogom imate za koga glasati bosko obradovoc je iznjo program srbin ne vidi samo bira naj vece svoje protivnike komuniste samo se prebacuju iz jul. u sps iz tadica od vucica i tako redom polak seseljovaca kod vucica pola kod seselja i tako redom srinu nemos dokazati srbi da su slozni dveri srbski obraz bi pobedijo 85. posto na izborima ali sad treba uvaziti ono sto jovan raskovic reko srbi su lud narod ja to prihfatam jer sam video proso i branijo jugoslaviju i srbiju istina je sve srbi sami sebe mrze

 4. Strašno says:

  Nauči sopstveni jezik prvo, pa se javi, sramoto! Ne znaš da se izražavaš, pišeš, pa pogledaj, nigde tačke, zareza, gramatika nula, sopstveni jezik ne znaš, sramoto, puj!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *