CNN ОТКРИВА СКАНДАЛ: Трамп је Меркеловој рекао да је „ГЛУПА“, а Мејовој да је „БУДАЛА“

CNN OTKRIVA SKANDAL: Tramp je Merkelovoj rekao da je „GLUPA“, a Mejovoj da je „BUDALA“

1 jula 2020

DONALD Tramp je za vreme telefonskih razgovora vređao i ponižavao nemačku kancelarku Angelu Merkel i bivšu britansku premijerku Terezu Mej – objavio je antitrampovski CNN, pozivajući se na informisane izvore.

Naveo je da je Tramp je Merkelovu nazivao „glupom“ i optužio je da je bila pod uticajem Kremlja, a da je Mej govorio da je „budala“.Prema jednom od izvora iste televizije, optužujući ton američkog lidera bio „gotovo sadistički“.

Još je naveo: „Neke stvari koje je rekao Angeli Merkel naprosto su neverovatne: optužio ju je da se nalazi u džepu Rusa… On pokazuje najviše rigidnosti (u telefonskim pozivima) onima na koje gleda sa visine, anajslabiji je pred onima s kojima bi trebalo da bude tvrd“.

Jedan nemački zvaničnik je navodno potvrdio da su Trampovi pozivi bili „toliko neobični“ da su u Berlinu preduzeli posebne mere da se sve zadrži u tajnosti.

CNN tvrdi da su predsednici Rusije i Turske – Vladimir Putin i Tajip Erdogan – tokom tajnih telefonskih razgovora često bili toliko „nadmoćni“ da su brojni visoki američki zvaničnici bili uvereni da Tramp predstavlja pretnju nacionalnoj bezbednosti zemlje.

Merkel je odbila da učestvuje u junskom samitu lidera G7 u Vašingtonu.

KOMENTARI3 komentara

  1. Kosovac says:

    Glupi sorošoidni novinar nije svestan da Donald Tramp dobija na popularnosti ukoliko ga optužuju za njegov „sadistički“ ton prema osobama koje su omražene u celom svetu.

  2. persida says:

    Tramp je jedini iskreni politicar danas. Ovo sto je rekao umisljenim damama je ziva istina. Napred Generale.

  3. Penzioner says:

    Evo dočekaš da i Persida bar u nečem bude u pravu. Čestiiiiiitam!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *