ЦНН, ЗАПАДНИ И ДРУГОСРБИЈАНСКИ МЕДИЈИ нас убеђују да је у реду убити амбасадора – „ТО ЈЕ ЗА АЛЕП!“

CNN, ZAPADNI I DRUGOSRBIJANSKI MEDIJI nas ubeđuju da je u redu ubiti ambasadora – „TO JE ZA ALEP!“

20 decembra 2016

46z678k79

Tokom izveštavanja o ubistvu ruskog ambasadora u Turskoj, u direktnom programu CNN je konstantno ponavljana mantra – ubica je rekao da je „to osveta za Alep“.

Dopisnici, analitičari i prezenteri američke televizije su ubistvo Andreja Karlova iskoristili za skretanje pažnje na ponašanje ruske vojske u Siriji.

Argument za to su reči koje je ubica ambasadora, turski policajac Mevlut Altntaš izgovorio nakon što je ispalio smrtonosne hice: “Ovo je za Alep!”

U direktnom programu CNN se iz minuta u minut ponavlja da se u Alepu gađaju škole, bolnice, civili i za to se okrivljuje Rusija, a između redova i režim sirijskog predsednika Bašara el Asada.

Iste natpise i naslove možete pročitati na portalima i medijima u Srbiji. Očigledno da se pokušava stvoriti atmosfera da je sasvim u redu ubiti ruskog ambasadora jer je „TO ZA ALEP!“.

(priredio Intermagazin)

KOMENTARI15 komentara

 1. mirqu says:

  Vest me zanemela .

  • punca says:

   19.12.2016 BERLIN dvoje mrtvih na sejmu ..., ANKARA ta dan je izplaniran.. ta ATENTAT je unaprijed izplaniran.. do od ...?!!! Vatikana ?!?! MORAMO KORISTITI BIBLJSKI KRITERIJUM DA RAZUMEMO BIBLJSKI SISTEM BIBLIJSKE DEFINICIJE NARODE NACIJE GDE SEDI ???KURVA???TA ZVER?! DANAS JE SVETI NIKOLA, POLA SLAVI, POLA IDE U GOSTE: Ovo NIKAKO ne radite na NIKOLJDAN..., vernici pripremaju isključivo ribu i drugu posnu hranu. jednog od najvećih hrišćanskih svetitelja koji važi za zaštitnika putnika, moreplovaca, ribara i splavara.Slava Sveti Nikola .Kako Sveti Nikola pada u vreme (tačno na polovini) """""velikog božićnog posta,""""

 2. dusko says:

  IZA OVOG UBISTVA STOJI ZAPAD !!! PUTINOVO SAOPSTENJE O UBISTVU BILO JE VEOMA KRATKO; STO ZNACI DA CE IH SRAVNITI SA ZEMLJOM ! OSVETA CE BITI STRAVICNA !!!

 3. kuka says:

  Dakle, zapad priznaje da je on organizator ovog atentata? Slične podlosti sam očekivao, ali me iznenadjuje ovolika drskost ili bezumlje, mada smo nešto slično već videli kad je obaroren ruski avion iznad sirijske teritorije. I Turska je verovatno do guše umešana. Turci su sebi dozvolili još jednu svinjariju, jer veruju da su Rusiji neophodni za okončanje rata u Siriji. Samo što sad imaju zaokružen plan da Asada i njegov režim izvedu pred neki medjunarodni sud zbog navodnih ratnih zločina, pa će im ovo biti povod za veliku buku u medijima. Strašni i odvratni ljudi. Saučešće porodici ambasadora, njegovim prijateljima i saradnicima, kao i ruskim gradjanima.

 4. Batina says:

  Pa mi smo onda trebali pobiti vlade i administracije 19 zlocinackih zemalja sto su nas bombardovali.

 5. Batina says:

  CNN zlocinacka televizija, ima da odgovara za sve lazi protiv Srba.

 6. Kulak says:

  Nenad Čanak se raduje ubistvu.

 7. Kulak says:

  Sonja Biserko se raduje ubistvu.

 8. Kulak says:

  Jelena Milić se raduje ubistvu.

 9. Kulak says:

  Nataša Kandić se raduje ubistvu.

 10. Romanija says:

  Neka bude što biti ne može, nek ad' proždre pokosi satana - na groblju će iznići cvijeće za daleko neko pokoljenje. Čašu meda još niko ne popi što je čašom žuči ne zagrči, čaša žuči ište čašu meda - smiješane najlakše se piju. Udri prvi brate Vladimire, trijebi gubu iz torine!

 11. sotir says:

  Ma napasti gadove podhitno svim sredstvima,okupirati državu i pokrstiti da ne postoje uopšte,šta i koga bre oni džaraju celog veka,dosta je!Turske kukavice!

 12. Dražen Jovan Petrović says:

  NATO mediji unisono izveštavaju kakve je parole uzvikivao terorist nakon što je ubio ambasadora.To se inače ne radi,da se ne bi medijski promovisao terorizam.To je najbolji i najčvršći dokaz da iza ovog terorističkog akta stoji NATO pakt.

 13. Pero Joksimovic says:

  Jedino rešenje za Srbiju bi bilo da se ugase svi mediji, raspusti prodata novinarska i urednička stoka i formirati nove informativne kuće od ljudi vernih (ljudskom) rodu.

 14. dusko says:

  NAJOBICNIJA LJUDSKA DJUBRAD I ZAPADNI MEDIJI I PROZAPADNI MEDIJI U SRBIJI !!! ZA OVE NASE SRAMOTA PRODALI BI SVE ZA PARE ! ZA TO SNOSI KRIVICU VLAST JER IMA SVOJA REGULATORNA TELA ZA PISANJE U MEDIJIMA !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *