ЧОВЕК КОГА ЈЕ ЛУКАШЕНКО УХАПСИО, „порпеваће“ и открити како земље НАТО спремају преврате у Белорусији и Русији

ČOVEK KOGA JE LUKAŠENKO UHAPSIO, „porpevaće“ i otkriti kako zemlje NATO spremaju prevrate u Belorusiji i Rusiji

26 maja 2021

Autor: Sergej MARKOV

„ROMAN Protasevič se već pojavio pred kamerama u Belorusiji i rekao da aktivno sarađuje sa istragom, da je sve u redu sa njegovim zdravljem i da je spreman da sve ispriča.On će to i učiniti. Otkriće:

1. Kako su poljske specijalne službe organizovale pokušaj državnog udara u Belorusiji.

2. Ko sve unutar vlasti Belorusije sarađuje sa tajnim službama zemalja NATO.

3. Ko u ruskoj vlasti sarađuje sa političkim centrima zemalja NATO.

4. Kako se finansiraju politički resursi koji rade na izvođenju državnih udara u Rusiji i Belorusiji.

5. Kako su neonacisti iz Ukrajine povezani sa opozicijom u Rusiji i Belorusiji i kako se pripremaju za prebacivanje neonacističkih militanata u Moskvu i Minsk radi izazivanja nasilja.

6. Kakva je zajednička strategija tajnih službi zemalja NATO u pripremi državnih udara u Rusiji i Belorusiji.

A da on sve ovo ne bi otkrio, iz zemalja NATO šalju mu pisma podrške. Sve mu obećavaju. Traže samo jedno – da ćuti. Ali, on će ih ofirati. Izdaće ih.

Razlog je jednostavan: oni su za svoje operacije birali samo izdajnike.

P.S. Lukašenko govoriti na televiziji i reći sve o avionu. Hmm. Svi svetski lideri će to moći da gledaju uživo. Biće to dan njegove svetske slave.

KOMENTARI9 komentara

 1. persida says:

  Propevace ko vakserka Karleusa, osusena gusa.

 2. Rista says:

  Malecki golobradi je isti kao ja oduvek. Ja bih i mamu svoju i sve ostale mame koje bi mi podmetnuli izdao kada bi me tukli i za uši vukli. Zato sam uvek i bio po strani od ološa i vucibatina. Vi ne bi? Hehe...aj se kladimo? Pa na kraju krajeva, ovaj klinac na slici je toliko balav da su njemu davali samo malo informacija jer on nije kalibar ni pod razno. Lako su ga vrbovali a on to čak nije ni znao. To što on kaže da će izdati je čista izmišljotina ali će mu KGB prikrpiti ono što KGB zna a zna sigurno i gotovo sve. Taj dečkić ne zna ništa važno i ako neko misli da su organizatori toliko naivni pa njemu rekli sve te podatke koje će on kao sada izdati, onda se vara. Ko što rekoh, nešto od tih podataka zna samo KGB a ostalo je ipak nepoznato, mada to i nije toliko važno. Važno da su im zaseli na vrat i da više neće moći da se probijaju kroz demonstracije tek tako. To jeste korist od ovog hapšenja, a to da mališa nešto izda...Pa ne može jer on nema pojma o tome o čemu priča. I to su mu rekli KGBovci pa dečkić potresen sve deklamuje ko pesmicu. Mora da su ga već nekoliko puta kupali špricevima u toku saslušanja jer je naprečac dobijao veliku nuždu od straha. Takvi kao on nisu u stanju da dignu revoluciju niti da organizuju štrajk. To bre tek izmilelo i ne zna još ni sa koje strane vetar duva. On je već rekao sve što je znao a to je stalo u manje rečenica nego moji najkraći komentari. Ono šire dodaje KGB. I Rista. Pustiće ga vrlo brzo, ali ne zbog Merkelovkinih čupanja sedih, otrcanih kosa nego zato što je taj mali potpuno nevažna figura.

 3. ANA says:

  I treba! Dosta je više bilo podmuklog zapadnjačkog diktata.

 4. E.Lirsch says:

  Tako se radi to radi. Lukasenko nije VVP.

 5. Dragi says:

  Pa ako se njemu i njegovoj prijateljici ne sedi 15 godina u zatvorima, još i te kako će sve da propevaju. Ne treba ih ni tući ni prisiljavati, samo im predočiti na koji rok mogu biti osuđeni ako ne kažu sve što znaju.

 6. test01 says:

  Siguran sam da je propevao cim se nasao u svojoj drzavi i narodu protiv koga je radio (nostalgija). Samo je pitanje od koje note je poceo ! Ovo treba da bude jasna poruka svim izdajnicima da je ruka pravde dugacka i da nema mesta na svetu gde se mogu sakriti (Izraelski MOSAD je odavno pokazao sta i kako treba raditi sa fasistima).

 7. Pendrek says:

  Kako bi tek prosli Natasa Kandic, Sonja Biserko, Biljana Srbljanovic ili Ceda Prashak itd da imamo predsednika poput Lukashenka?

 8. miliorad5 says:

  moguće je da su ZAVRNULI ovog momka, moguće je da je shvatio da mu je život u opasnosti ako nastavi sa NATO ekipom,VRLO je MOGUĆE da je sam tražio da ga uhapse nekako, iz ko zna kakvog drugog razloga , a takodje je MOGUĆE da ga podmeću lukašenku i putinu.Ali to će sve biti razjašnjeno kad počne da PRIČA,on je VRLO umešan u pokušaj prevrata u belorusiji i ZNA DOSTA,jedino je MOTIV njegove priče BITAN i šta stoji iza sletanja u minsk ali MONO bitnija riba je njegova devojka,ta devojčica je DIREKTNO na vezi sa nekoliko obaveštajnih službi i vrlo je iskusan AGEN.Momak je "aktivista" spoljni krug ekipe ali mu je devojka OBUČENI TERORISTA i ozbiljan AGENT iz jezgra operacija u belorusiji.Možda je i mladić SHVATIO neke stvari, mislim da je čak u pitanju vrlo LIČNA priča ovde.U svakom slučaju biće vrlo intresantno kad POČNE PRIČA, jer oboje će pričati ali RAZLIČITE PESME , videće te i čućete.Ovo je OZBILJAN ŠPIJUMSKI skandal za EU,NATO i USA da ne pominejm njihove pudlice koje se graniče sa belorusijom,možda čak nivoa pravih hladnoratovskih legendi.

 9. persida says:

  Celu stvar je rezirao Putin, kako bi Zapadu pokazao kako ce proci oni sa zadatkom da njega skinu. Vrlo uskoro Putin ce pustiti Lukasenka niz vodu. Za Ruse su Belorusi isto sto i Srbi ili Grci. Malji narodciki. Niko i nista. Ruska percepcija malih naroda ista je kao i americka: nadmena i sebicna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *