ЧОВЕК КОГА ЈЕ ЛУКАШЕНКО УХАПСИО, „порпеваће“ и открити како земље НАТО спремају преврате у Белорусији и Русији

ЧОВЕК КОГА ЈЕ ЛУКАШЕНКО УХАПСИО, „порпеваће“ и открити како земље НАТО спремају преврате у Белорусији и Русији

26 маја 2021

Аутор: Сергеј МАРКОВ

„РОМАН Протасевич се већ појавио пред камерама у Белорусији и рекао да активно сарађује са истрагом, да је све у реду са његовим здрављем и да је спреман да све исприча.Он ће то и учинити. Откриће:

1. Како су пољске специјалне службе организовале покушај државног удара у Белорусији.

2. Ко све унутар власти Белорусије сарађује са тајним службама земаља НАТО.

3. Ко у руској власти сарађује са политичким центрима земаља НАТО.

4. Како се финансирају политички ресурси који раде на извођењу државних удара у Русији и Белорусији.

5. Како су неонацисти из Украјине повезани са опозицијом у Русији и Белорусији и како се припремају за пребацивање неонацистичких милитаната у Москву и Минск ради изазивања насиља.

6. Каква је заједничка стратегија тајних служби земаља НАТО у припреми државних удара у Русији и Белорусији.

А да он све ово не би открио, из земаља НАТО шаљу му писма подршке. Све му обећавају. Траже само једно – да ћути. Али, он ће их офирати. Издаће их.

Разлог је једноставан: они су за своје операције бирали само издајнике.

П.С. Лукашенко говорити на телевизији и рећи све о авиону. Хмм. Сви светски лидери ће то моћи да гледају уживо. Биће то дан његове светске славе.

KOMENTARI9 коментара

 1. persida says:

  Propevace ko vakserka Karleusa, osusena gusa.

 2. Риста says:

  Малецки голобради је исти као ја одувек. Ја бих и маму своју и све остале маме које би ми подметнули издао када би ме тукли и за уши вукли. Зато сам увек и био по страни од олоша и вуцибатина. Ви не би? Хехе...ај се кладимо? Па на крају крајева, овај клинац на слици је толико балав да су њему давали само мало информација јер он није калибар ни под разно. Лако су га врбовали а он то чак није ни знао. То што он каже да ће издати је чиста измишљотина али ће му КГБ прикрпити оно што КГБ зна а зна сигурно и готово све. Тај дечкић не зна ништа важно и ако неко мисли да су организатори толико наивни па њему рекли све те податке које ће он као сада издати, онда се вара. Ко што рекох, нешто од тих података зна само КГБ а остало је ипак непознато, мада то и није толико важно. Важно да су им засели на врат и да више неће моћи да се пробијају кроз демонстрације тек тако. То јесте корист од овог хапшења, а то да малиша нешто изда...Па не може јер он нема појма о томе о чему прича. И то су му рекли КГБовци па дечкић потресен све декламује ко песмицу. Мора да су га већ неколико пута купали шприцевима у току саслушања јер је напречац добијао велику нужду од страха. Такви као он нису у стању да дигну револуцију нити да организују штрајк. То бре тек измилело и не зна још ни са које стране ветар дува. Он је већ рекао све што је знао а то је стало у мање реченица него моји најкраћи коментари. Оно шире додаје КГБ. И Риста. Пустиће га врло брзо, али не због Меркеловкиних чупања седих, отрцаних коса него зато што је тај мали потпуно неважна фигура.

 3. ANA says:

  И треба! Доста је више било подмуклог западњачког диктата.

 4. E.Lirsch says:

  Tako se radi to radi. Lukasenko nije VVP.

 5. Dragi says:

  Pa ako se njemu i njegovoj prijateljici ne sedi 15 godina u zatvorima, još i te kako će sve da propevaju. Ne treba ih ni tući ni prisiljavati, samo im predočiti na koji rok mogu biti osuđeni ako ne kažu sve što znaju.

 6. test01 says:

  Siguran sam da je propevao cim se nasao u svojoj drzavi i narodu protiv koga je radio (nostalgija). Samo je pitanje od koje note je poceo ! Ovo treba da bude jasna poruka svim izdajnicima da je ruka pravde dugacka i da nema mesta na svetu gde se mogu sakriti (Izraelski MOSAD je odavno pokazao sta i kako treba raditi sa fasistima).

 7. Pendrek says:

  Kako bi tek prosli Natasa Kandic, Sonja Biserko, Biljana Srbljanovic ili Ceda Prashak itd da imamo predsednika poput Lukashenka?

 8. miliorad5 says:

  moguće je da su ZAVRNULI ovog momka, moguće je da je shvatio da mu je život u opasnosti ako nastavi sa NATO ekipom,VRLO je MOGUĆE da je sam tražio da ga uhapse nekako, iz ko zna kakvog drugog razloga , a takodje je MOGUĆE da ga podmeću lukašenku i putinu.Ali to će sve biti razjašnjeno kad počne da PRIČA,on je VRLO umešan u pokušaj prevrata u belorusiji i ZNA DOSTA,jedino je MOTIV njegove priče BITAN i šta stoji iza sletanja u minsk ali MONO bitnija riba je njegova devojka,ta devojčica je DIREKTNO na vezi sa nekoliko obaveštajnih službi i vrlo je iskusan AGEN.Momak je "aktivista" spoljni krug ekipe ali mu je devojka OBUČENI TERORISTA i ozbiljan AGENT iz jezgra operacija u belorusiji.Možda je i mladić SHVATIO neke stvari, mislim da je čak u pitanju vrlo LIČNA priča ovde.U svakom slučaju biće vrlo intresantno kad POČNE PRIČA, jer oboje će pričati ali RAZLIČITE PESME , videće te i čućete.Ovo je OZBILJAN ŠPIJUMSKI skandal za EU,NATO i USA da ne pominejm njihove pudlice koje se graniče sa belorusijom,možda čak nivoa pravih hladnoratovskih legendi.

 9. persida says:

  Celu stvar je rezirao Putin, kako bi Zapadu pokazao kako ce proci oni sa zadatkom da njega skinu. Vrlo uskoro Putin ce pustiti Lukasenka niz vodu. Za Ruse su Belorusi isto sto i Srbi ili Grci. Malji narodciki. Niko i nista. Ruska percepcija malih naroda ista je kao i americka: nadmena i sebicna.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u