ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ РАСКРИНКАО ЗАВЕРУ СА ТЕСТОВИМА ЗА КОРOНУ: У његовој земљи корона не постоји, не носе се маске, школе раде

ČOVEK KOJI JE RASKRINKAO ZAVERU SA TESTOVIMA ZA KORONU: U njegovoj zemlji korona ne postoji, ne nose se maske, škole rade

22 jula 2020

Tanzanijski predsednik Džon Magafuli postao je svetski popularan kada je raksrinkao zaveru sa testovima za koronu i u labaratorije poslao testove sa brisevima motornog ulja, koze i papaje. Koza i papaja su bili pozitivni na koronu i time je dokazao ono ušta su mnogo u svetu sumnjali da su testovi lažni i da u većini slučajeva daju loše rezultate što objašnjava ogroman broj „zaraženih“ bez simptoma.

Magufuli se nije zadržao na tome, odbio je da zatvori škole, aerodrome a u Tanzaniji nema mera pa čak ni nošenja maski u zatvorenom prostoru. On je na današnjoj konferenciji proglasio pobedu nad koronom ističući da su molitve Bogu uslušene i da je Tanzanija prva afrička zemlja bez korona virusa.On je pozvao da nadležni državne institucije i turističke organizacije nastave sa promocijom turizma u ovoj zemlji koja nije ni jednog trenutka zatvorila svoja vrata stranim turistima.

– Naši neprijatelji će svašta govoriti, ali realnost je takva da je Tanzanija bezbedna i da niko od nas ne nosi maske. Da li to znači da se plašimo od nošenja maski? Ne, to je zato jer je bolest eliminisana – rekao je on.

Magufuli je na konferenciji održanoj 4. jula tvrdio da u Tanzaniji ima samo četiri obolela od korona virusa. On je za pobedu nad koronom izrauio zahvalnost Bogu i rekao da zemlje poput Kenije, koje su zatvorile crkve, ne mogu da očekuju pomoć od Boga u borbi protiv pandemije.

(Pravda)

KOMENTARI9 komentara

 1. šiško says:

  Idem da živim u Tanzaniji, zemlji u kojoj još uvek cveta zdrav razum. Tanzanijskog predsednika predložiti za nobela jer je pokazao neverovatnu naučničku ingenioznost izmislivši metod za nepobitno dokazivanje globalnih laži i zavera.

  • Cp6a says:

   Čast izuzecima i mnogim velikim ljudima, ali koliko je budala dobilo Nobela, da ga dobije još jedna, ne bi me ništa iznenadilo.

   • Vukasin says:

    uuu druze al si lupio sad, pa mozda si u pravu 1%

    • Cp6a says:

     EU, Obama, Ahtisari, Gor, Kofi Anan, Lekari bez granica, Gorbačov, Eli Vizel. A detaljnije češljanje spiska bi pokvarilo ovako lep dan.

   • Istina says:

    Jel to mislis na sebe

 2. milorad2 says:

  države bez koronr su uglavnom ili zatvorene države sa tvrdoiim granicama ili slbo posećena mesta u svetu.Tnazanija je glavi mamac za bogatune i razvija isključivo tzv.VISOKI turizam,i oni idu tamo i normalno je da tamo NEĆE biti korone.Ovaj virus nam se podmeće i neko ga planski širi tu više nema sumnje.Mislim da je uvozna hrana isto u igri ali i širenje se obavljea preko nesvesnih zaraženih koji se šalju levo desno po svetu turistički i to rade sa ZAPADA.Kako je moguće da nemačka ima tako mali broj zaraženih i mrtvih, to nema veze sa "superiornom" nemačkom medicinom oni su jednostavno poštedjeni NAMERNOG širenja virusa a to važi i za skandinavske države jer su oni finansijska i privredna lokomotiva evrope sem danske, alo pa nemoguće je da u danskoj virus hara a u holndiji belgiji i nemačkoj ama baš ništa.to je objašnjivo time što oni imaju SEKUNDARNU infekciju , zaeraza se kod njih širi PRIRODNIM putem i zato sau stope tako MALE.Ovo je velika pljačka i zavera grupe kapitlista na svetsokm nivou i dizajnirana je da OPLJAČKA i8 UNIŠTI SVETSKO TRŽIŠTE sem odabranih sigurnih luka za njihov kapiotal i proizvodnju.

  • šiško says:

   Milorade, virusa nema. Ne postoji. Izmišljen je da se mesi ljudsko testo. U nemačkoj nema mnogo obolelih jer ne mogu ili ne žele da mrcvare nemce. Oni su ih zadužili u dva svetska rata, pa sad imaju poštedu. Po tome koliko u nekoj zemlji ima "obolelih" od ovog "virusa" možeš procenjivati koliko ta zemlja ima autonomije ili kakav joj je status kod svetskih moćnika. U prvom trenutku sam se ponadao da se Tanzanija otrgla uticaju tih moćnika, ali, evo sad čitam, da nisam bio u pravu i da u njoj nema virusa samo zato što se se oni, svetski moćnici, tamo odmaraju. Rezon je jako prost, samo ako hoćemo da shvatimo i prihvatimo. VIRUS JE IZMIŠLJEN!!! Moćnici su verovatno godinama pokušavali da naprave takav koji će biti smrtonosan, a koji će samo oni moći kontrolisati. Pošto je to, medjutim, ludačka ideja koja nikad ne može uspeti, odlučili su da tako nešto izmisle i nametnu čovečanstvu. Moram priznati da im ide prilično dobro. Bar zasad. A kad ljudi shvate...

 3. Rista says:

  Zakačenko. Ne mislim na tanzanijca, ne mislim na milorada drugog i ne mislim na šiška. Sva trojica su divni momci koji gledaju život sa prave strane a ne odnazad. Ni jedan od ove trojice neće dobiti nobela. Dobiće Greta i Kon. Sigurno će dobiti Lukašenko ako stvarno upropasti Belorusiju i odvede je u Meriku. Mora biti nagrađen.

 4. Nikola says:

  Coveku svaka cast za otkrivanje prevare. Motorno ulje je bilo pozitivno na koronu zato sto je SAE30, da je poslao 15W40 sve bi bilo u redu. Mislim da bi i Kurcatovijum 104 bio pozitivan na koronu, treba proveriti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *