ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ ТРАЖИО БОМБАРДОВАЊЕ СРБА – Ево како данас изгледа БИЛ КЛИНТОН

ČOVEK KOJI JE TRAŽIO BOMBARDOVANJE SRBA – Evo kako danas izgleda BIL KLINTON

6 jula 2023

Bivši predsednik SAD Bil Klinton, čovek koji će ostati upamćen po naredbi da se Srbija i SRJ bombarduju 1999. godine, ali i skandalu s mladom stažistkinjom Bele kuće Monikom Luinski, proveo je 4. jul – Dan nezavisnosti, inače najveći američki nacionalni praznik, u Albaniji kao gost premijera Edija Rame.

On je, inače, rado viđen ne samo u toj zemlji nego i na tzv. Kosovu gde ga smatraju velikim prijateljem albanskog naroda koji je uz pokojnu državnu sekretarku iz tog vremena Medlin Olbrajt lažnoj državi izboksovao nezavisnost.Klinton (77) se juče zahvalio „Rami i narodu Albanije na gostoprimstvu“, te je dodao da mu je bila čast da s njima radi toliko godina na jačanju prijateljskih veza između dve zemlje.

“Od srca zahvaljujem premijeru Ediju Rami i narodu Albanije za veče koje nikada neću zaboraviti. Bila mi je čast da radim sa vama toliko godina na jačanju prijateljskih veza između naših zemalja i izgradnji boljeg sveta za sve”, rekao je Klinton. Rama mu je uručio priznanje „Zvezda zahvalnosti za javna dostignuća“. Uoči dolaska u Tiranu, Rama je Klintona najavio kao „veliki poklon“.

Izabrane fotografije posete objavio je na svom Tviter nalogu, a među njima je i ona na kojoj se vidi kako se šeta sa Ramom, njegovom suprugom i njegovim mlađim sinom kojem je prebacio ruku preko ramena.

KOMENTARI5 komentara

 1. Rista Bre says:

  Ta se poseta dogodila posle poziva Rami od nekog iz Amerike. Čak je moguće da je taj neko bio Bajden. Rama je pozvan i dobio je naređenje da pozove Klintona. Sve slugeranjske države Amerike moraju da plaćaju posete bivših predsednika, aktivnih kongresmena i senatora Amerike i tako iskažu svoju "zahvalnost"! Jedan Klintonov govor te države plaćaju najmanje 450 hiljada dolara. To je opšte poznata stvar, dakle nema nikakve tajne koliki je cenovnik Klintona. Rama je Klintonu verovatno morao da plati milion dolara i sve putne troškove za ovu posetu. Naravno da se Rama neće hvaliti Albancima sa ovim poniženjem nego će to sve predstaviti kao svoju veliku zaslugu. Amerika je država gde je korupcija ozakonjena i zove se lobiranje. Kada jednom neko uđe u taj čarobni krug lobiranja, njegove obaveze plaćanja vrlo teško prestaju. Nema veze da li je lobiranje uspešno ili ne, mora da se plaća decenijama a lobisti nisu obavezni da postignu bilo kakve rezultate. Zato kad pročitate da je Ukrajina najkorumpiranija zemlja na svetu, nemo nasedate. Ukrajina je zemlja koja naveliko plaća ta lobiranja a početna tačka je bio Mek Kejn, pa onda ostali. Ali kako je Ukrajina ipak došla u situaciju da nestane sa planete Zemlje kao država i pored intenzivnog plaćanja lobiranja Americi, imam utisak da će ta plaćanja uskoro biti prošlost. Verovatno već nemajući previše mušterija, Bili je sagnuo glavu i uz daj šta daš otišao u Albaniju. A da bi sačuvala sebe od glupih odluka lobista, pa Američkom zakonu aktivni predsednik nema prava da lobira nizakoga, odnosno ne sme da prima mito sve dok je predsednik. Ovo gornje što sam napisao, nije uopšte tajna u Americi. To je zakonski dozvoljeno i ozvaničeno, mora da se prijavi poreskom uredu ali mislim da se ne oporezuje.

 2. Kosovac says:

  Na onoj kolektivnoj slici Bil Klinton nosi neki bedž u obliku Davidove zvezde. Znači, Jevrejin Klinton bio u poseti Jevrejinu Ediju Rami. Ustvari, nisu oni Jevreji, oni su Hazari. Ako ne verujete meni, vi slobodno pitajte Dejana Lučića.

  • Kosovac says:

   Molim Hazarsku persidu da uzme reč.

 3. Brane says:

  Biznis. Sve najgore.

 4. Gagi says:

  Istorijska razbojnicka kolonizatorska banda. Samo nastavljaju tradiciju svojih predaka gusara i drumskih razbojnika. Danas takodje silom, ponekad i dobrovoljno, okupiraju zemlju nekog naroda a zatim postavljaju svoje kolonijalne upravnike koji na fin i "demokratski" nacin pljackaju taj "svoj" narod. Za to upravnicko mesto se vodi krvava bitka, vidimo to i kod nas ovih bivsih godina. Ogroman i veliki uspeh je kada taj opljackani narod poseti Al Kapone. Ovi upravnici se useru od srece sto im je ukazana dostojna paznja za njihov "uspesan rad" u pljackanju "svog" naroda. Ova vremena nisu dobra, desio se maler u tom kolonizatorskom programu, uleteo im je virus koji im rusi sistem. Taj virus se zove Rus.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *