ЧОВЕК КОЈИ ЛЕЧИ ОД СВИХ БОЛЕСТИ: Излечио Едија Марфија, Џона Траволту, Мајкла Џексона, Меџик Џонсона… (ВИДЕО)

ČOVEK KOJI LEČI OD SVIH BOLESTI: Izlečio Edija Marfija, Džona Travoltu, Majkla Džeksona, Medžik Džonsona… (VIDEO)

17 oktobra 2015

dr-sebi-640x380Dr. Sebi, iscelitelj, patolog, travar, biohemičar i prirodnjak posvetio je svoj život i svoje znanje otkrivanju leka koji će pomoći ljudima da se izbore protiv ozbiljnih bolesti.

Štaviše, ovaj pravi medicinski reformator se suprotstavio Američkom medicinskom udruženju na sudu, tvrdeći da njegov “lek za sve bolesti” može da izleči depresiju, hiperkinetički poremećaj, HIV, AIDS, moždani udar, rak, artritis, bipolarni poremećaj, refluks kiseline i bolesti zavisnosti.

Postoji verovanje da ljudsko telo ima veliku moć samoizlečenja. Ovaj lekar menja istoriju i širi put ka izlečenju svih bolesti.

Svoje otkriće branio je pred Vrhovnim sudom 1988. godine. Naime, on se pred Vrhovnim sudom suprotstavio optužbama za lažno reklamiranje i lečenje bez dozvole. Do tužbe je došlo nakon što je svoje otkriće reklamirao u velikom broju novina, uključujući i New York Post.

Jedan od njegovih oglasa je glasio:

“Usha Research Institute je ustanova gde je AIDS uspešno izlečen. Mi smo specijalizovani za lekove koji leče srpaste ćelije, lupus, slepilo, herpes, rak i druge bolesti.”

Sudija je zatražio od dr Sebija da dovede jednog svedoka za kog je tvrdio da je izlečen. Nakon toga, sudija nije imao izbora nego da proglasi da doktor nije kriv ni po jednoj tački optužnice, jer se 77 svedoka pojavilo na sudu. Oni su dokazali da dr Sebi zaista ima lek za sve bolesti navedene u novinama.

Dr. Sebi je lečio nekoliko poznatih ličnosti uključujući Edija Marfija, Džona Travoltu, Majkla Džeksona, Medžik Džonsona… Iskustva pacijenata možete čuti u priloženom snimku.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. Pera komšija says:

  Majkl Džekson, najiskopleksiraniji muzičar koji je ikad hodao po zemaljskoj kugli, isključujući Elvisa, je odapeo u cvetu trule mladosti i jalove snage neizlečen. Valda nije umro zbog lekova Dr Nesima. Nije ga izlečio od crne boje kože, od droge, od pedofilije i satanističkih rituala. A ovi što su preživeli, verovatno su pokupljeni sa kazana i obučeni u farmerice, hranjeni jedno nedelju dana i učeni šta da kažu. Nema to veze, ipak. Svejedno ni jedan lek nije opremljen sa bombama koje leče potpuno i brzo. Svaki lek je vremenom genetski modifikovan samo da učini bolest podnošljivom, ali da se uzima svaki dan po jedna pilula. Ta "jedna piluka dnevno" je najveća javna tajna SVIH farmaceutskih industrija na svetu. A doktori svih fela, doktori su samo ako koriste te pilule, inače im obavezno počinju umirati pacijenti i oni onda više nisu doktori. Savremena zajna zdravlja je u farmaceutskoj idiličnoj floskuli - jedna pilula dnevno i doživotno.

 2. Mike says:

  Au Pero kolko pojma nemas

 3. M.Marko says:

  Pa i ja se pitam gdje su ovi sto su izlijeceni?

 4. persida says:

  Gledala sam video ovoga doktora koji je pola sata govorio o stetnosti beloga luka. Odmah sam shvatila da radi za farmako mafiju pod firmom mudraca prirodne medicine. Pogledajte i sami, covek je totalna budala, da ne kazem biznismen.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *