ЧОВЕК КОЈИ НАЈВИШЕ ЗНА О ОВОЈ ТЕМИ: Све о Сребреници и убијању Срба у Сарајеву (ВИДЕО)

ČOVEK KOJI NAJVIŠE ZNA O OVOJ TEMI: Sve o Srebrenici i ubijanju Srba u Sarajevu (VIDEO)

16 februara 2020

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, bio je Milivoje Ivanišević. U ovoj emisiji je otkrivena istina o navodnim zločinima u Srebrenici, ali i istina o ubijanju Srba u Sarajevu.

OBAVEZNO POGLEDAJTE RAZGOVOR:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI10 komentara

 1. Filip says:

  Ako neko zna pravi broj ubijenih muslimana, onda je to Ivanišević. Odličan razgovor!

 2. petrovgrad says:

  Baš su razradili lep i unosan biznis sa sahranama (đenazama). Kako mi je pričao jedan strani diplomata iz muslimanske zemlje. Ovi u Srebrenici ništa ne rade, samo idu na đenaze. Nije pošteno da im se razrađeni biznis sada narušava, a od njega svi imaju koristi. Nataša Kandić, Čeda Jovanović, crna Zojović,Čanak,... Niko od njih ne laje radi sela, već da namakne neku kintu.

 3. Istina booli says:

  Jadan ste narod, koji je dibio šta je zaslužio.Gubitak Kosova. Ima pravde srbi moji.....ima boga, koji sve vidi

  • rodja says:

   Tako je. Ima nekog odozgo ko sve vidi! Sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli. I ne boji se!!!

  • Nemanja says:

   Jadan narod, a zbog cega? Jer zbog toga sto su nas vise ubijali nego ijedan drugi narod na Balkanu? Sto neprijatelji Srba lazu o svojim zrtvama i pokusavaju da okrenu ko je zlocinac a ko zrtva? Jadni su svi ti koji to pokusavaju. A Boga ne mesaj. Da ti je do Boga stalo ne bi sad bio protiv vere svojih predaka.

 4. Istina booli says:

  KO je ubijao od Vukovara do Srebrenice, bre? Da imaš malo obraza, šuteo bi, a veruj mi bog sve vidi i VIDEO JE.......

  • Pera says:

   A ti kusuj ustaski skote ! Nece cionisticko americko biti do veka, a onda berite kozu na curak. Mora konacno da platite vi srpska otpadijo i izdanicki gnoju ! Izdali ste i Boga i roda. Posto ste totalni imbecili, oslepljeni od katolickog djavola, posto vise nemate korena kao tikve, apsolutno nemate ni buducnost, to je aksioma ! Niko, nikada nije ostao duzan Bogu ! Setite se sodome i gomore, obzirom da ste im nalik, nestacete isto !

   • Istina booli says:

    Srbijančino ne spominji boga, jer za tebe je bog žderanje na slavama i bay the way JAS SEM SLOVENEC IN SLOVENIJA NIMA NIČ S TVOJIMI USTAŠI. JA SELJO ISTI STE HRVATI IN SRBI ISTIII

    • Srbin says:

     Uvek ste bili poklisare I podanicivelikih sila da ne kazem kolonizatora icekali da pod njihovim skutom zabijete noz narodu koji se bori za svoju slobodu I koji vam je bio na usluzi I borio se I za vase interese da postanete drzavotvorni jer drzavu nikad niste imali.I ne bi je nikad imali da Srbija svoje zrtve nije ugradila u Vasu drzavnost I zrtvovala svoje interese.I sada ste nagradjeni od strane tih sila da odlucujete kroz razne modalitete evropskih komisija da ocenjujete Srbiju I o njoj arbitrirate.Ali sve ono sto ste dobili uskoro ce biti plod analize da li imate pravo da posedujete od onih sa kojim ste u savezu.

     • Istina booli says:

      Jadno i još jadnije. Ništa drugo za tebe patetičan srbine. Nije muški ali ipak si srbin...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *