ЧОВЕК КОЈИ „ЖАРИ И ПАЛИ“ СРБИЈОМ, БИВШИ ШЕФ ЦИА-е ТВРДИ: Путин је поклон за НАТО

ČOVEK KOJI „ŽARI I PALI“ SRBIJOM, BIVŠI ŠEF CIA-e TVRDI: Putin je poklon za NATO

9 januara 2019

Bivši šef Centralne obaveštajne uprave (CIA) Dejvid Petreus naglasio je zasluge predsednika Rusije Vladimira Putina za nastavak postojanja NATO-a. General je izjavio da je upravo zahvaljujući njemu Alijansa dobila novi smisao svog postojanja, a SAD ostaju i dalje stub za mnoge države.

Putin je najveći poklon za NATO od vremena Hladnog rata, rekao je Petreus tokom konferencije Raisina Dialogue u Indiji.Bivši šef CIA je izjavio da SAD rade za NATO mnogo više od drugih članova vojno-političkog bloka. Po njegovim rečima, mnogi predstavnici Alijanse nedovoljno finansiraju organizaciju.

Petreus je dodao da se Vašington bavi ne samo prebacivanjem američkih snaga i vojne tehnike, već i razvojem NATO-a. Kao primer on je naveo obnavljanje strukture upravljanja Alijanse prošle godine.

Podsetimo, predsednik SAD Donald Tramp je ranije iskritikovao članove NATO-a, jer troše na potrebe Alijanse najmanje dva procenta svog BDP-a.

Šef Bele kuće je izjavio da samo pet država koje ulaze u NATO ispunjavaju svoje obaveze za finansiranje bloka.

(Sputnjik)

KOMENTARI12 komentara

 1. Deda Micko says:

  Av, av, vau vau, mrnjau.

  • test01 says:

   Odlican komentar i na nivou inteligencije ove izjave CIA. Da neke strukture nisu stvorile Putina Rusija danas ne bi ni postojala nego bi bila rasparcana kao i ex-Yu i lesinari bi se tukli oko prirodnih resursa kao sto su to uradili sa Libijom itd.

 2. Rastko says:

  A tek kako bi bez Rusije i Kine Nato našao odličan ,,smisao svog postojanja'' daljim bombardovanjem nedužnih, poput protivzakonitog bombardovanja Srba.

 3. punca says:

  31. decembra 1999. godine Jeljcin je podneo ostavku i imenovao je Putina za privremenog predsednika. Na izborima u maju on je osvojio 52,94% glasova pobedivši u svim guvernijama, osim u Čečeniji. Nakon isteka prvog mandata, ponovo se kandidovao, a podržalo ga je 71,34% biračkog tela.************ UNIŠTAVANJE JUGOSLAVIJE ZREŽIRALI VATIKAN NATO ——BUŠ I MMF a, Kosovo su otcepili Bil Klinton, Medlin Olbrajt i CIA ... 90te . ********Svi Predsednici SAD su zločinci nad zločincima . SAD je najveći neprijatelj Srbije. Putin je za vreme bombardovanja Srbije bio šef Federalne službe sigurnosti Ruske federacije (nekadašnjeg KGB-a). Slobodan Milošević je dao život za Srpski narod i Jugoslaviju,a vi njega pod lipu...... Slobo mnogima nisi valjao, a posle tebe dođoše oni koji su samo sebi valjali. SUZE MI SAME TEKU: "Pravićemo mi Slobo od blata" . ******S*L*O*B*O*D*A*N****S*R*P*S*K*I****H*E*R*O*J****** ......................................................

 4. rajko says:

  Petreus se trudi, a Srbi uče o psihološkom ratu. Petreus kaže da je Putin poklon za NATO, a mi znamo da je NATO opkoljavao Rusiju sa svih strana iz sve snage, koliko god je mogao. Da li je namerno hteo da isprovocira Rusiju i time ojača svoje pozicije, ili da prosto oslabi i dalje rasparča Rusiju, sad to više nikom nije važno. Da se Rusija nije branila i odbranila sad bi NATO slavio najveću pobedu u svojoj istoriji, pravio slavoluke po evropskim gradovima i kidisao na sve ostale zemlje u svetu. Ovako ostalo im je samo da podmeću Rusiji i Putinu zasluge za svoj opstanak. Tužno i ružno, bedno i prljavo.

  • Velika Metla says:

   Rajko,pokušava nacista da kod sluđene srbadije izazove neku smutnju! Ovaj nacista priča kao da se obraća onim ddebilima koje nazivamo američkim graDžanima,pa misli da je ceo svet ddebilan,ili da se plašimo naci-amerike pa ćemo u sve šta oni izlaprdaju i da bespogovorno poverujemo! Budala!

 5. Nikola says:

  Kao, da je bio neko kao pijani jeljcin oni bi raspustili nato i otisli kuci da piju pivo! Ma hajde molim te, koga lazes bre, mozda samog sebe!

 6. deda mraz says:

  Ostalo je jos vrlo malo sljama u istocnoj evropi koji vole vase falsifikovane dolare ali ih je vrlo malo ostalo koji bi za vas ginuli.

 7. harry neron says:

  Petreus je u pravu jer tako kako Putin služi Nato-u u Natu mogu samo da požele. Putin je odabran od strane Jelcina kao ozbiljna osoba što se tiče čuvanja nuklearnog arsenala RF. I to je najbitnije Nato-u jer dok je Putin u Kremlju ili bliskoj okolini nuklearni arsenal RF biče na broju. Največa opasnost po Nato država nije trenutaćna RF koja ima svoj nuklearni arsenal pod kontrolom nego ako bi došlo do haosa i narhije u vojsci RF i tada bi postojala opasnost da pojedini delovi nuklearnog arsenala preko crnog trga dođu u ruke svakakvih ekstremista kojih ima koliko očeš diljem sveta.

 8. Milax says:

  Ovaj Amer je dvodimenzionalan primat sklon glupostima. Putin je samo izvodjac radova koji glumi oponenta Americi a sve sa ciljem da zataska trag. Cinjenica je da Putin i Tramp imaju istog sefa kao i frau Merkeltova.Sve troje se pitaju o svetskoj politici koliko i svinja u,, Neoplanti,,. Amerika,, lazna demokratija,, kojeg god predsednika da izabere on nastavlja započeto od svog prethodnika.Rusija polumafijaska drzava gde KGB ima, zakonodavnu, sudsku i izvrsnu vlast a omaleni Putin samo izvrsava naloge,, drzavne mafije,,.I na kraju Merkelova upravlja sa celom Nemackom (citaj Evropom) sve po nalogu Velikog brata - Amerike.Sve zajedno predstava za zatupljen narod koji gleda i veruje da u necemu ucestvuje.Jos kada belce hriscane svedu na optimalan broj (ispod 2% svetske populacije) trenutno belci cine oko 10% svetske populacije,otpor NWO ce biti moguc koliko i otpor ovaca svojem pastiru.......

 9. Slobodanka says:

  Sem velikih multinacionalnih kompanija NATO i vojska SAD je druga veoma važna poluga onog mračnog Novog svetskog poretka, vlada u senci. Tako osvajaju svet: s jedne strane uz pomoć velikih multinacionalnih kompanija koje su jače od mnogih država ovog sveta, a s druge strane su NATO i vojska SAD, CIA i druge obaveštajne službe. ... Imali smo ovde na Intermagazinu tekst: OVAJ čovek HARA SRBIJOM, a član je BILDERBERG grupe! 28 jula 2016 inShare Save 1448878 U Drezdenu od 09. do 12. juna se održava skup Bilderberg grupe, a jutros je izbio pravi „cirkus“ na ulicama ovog grada kada je bivši šef CIA i član ove famozne tajnovite grupe, general Dejvid Petreus, bežao od novinara Infovorsa. Između ostalog, Petreus hara Srbijom jer u svom vlasništvu ima mnoge medije, kao i SBB! Petreus je izašao na jutarnji džoging, ali nije očekivao da će ga presresti novinar Infovorsa, Rob Dju. Dju je hteo da ga pita o slučaju Hilari Klinton i skandalu koji je proizvela zloupotrebom državnih mejlova, ali je Petreus krenuo da beži od njega. ...

 10. Slobodanka says:

  NATO uporno skriva svoju misiju i kome služi, a služi mračnom svetskom poretku. Ovo je kao "Držte lopova", sa ciljem da se Vlasi i svi ostali širom sveta ne dosete koje je lopov i ubica svetskih razmera. Ali NATO kolos iziskuje puno novaca. Dokle će SAD moći da finansira sa 75% NATO alijansu? Pogotovo ako petrodolar počne značajnije da opada, a najave su da će toga biti u ovoj godini. Isprazniće se kasica NATO prasica, biće manje te NATO sile.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *