ČOVEK ZVER – Za Soroša ne postoje žrtve – to je sve kolateralna šteta na putu do njegovog cilja

ČOVEK ZVER – Za Soroša ne postoje žrtve – to je sve kolateralna šteta na putu do njegovog cilja

11 novembra 2014

Rebuilding Economics: George Soros…”i videh zver gde izlazi iz mora, koja imade sedam glava.. usta velikih za huljenje – i pokloniše se zveri” * Otkrovenje Jovanovo, 17

Citat iz Biblije proročki dočarava neokons zveri globalnog rajha, poznatog pod imenom novi svetski poredak. Termin neokonsa je sinonim za one kojima je novac jedina nacija, rasa i vera i koji će za novac žrtvovati sve religije, rase i nacije – uključujući i svoju. Školska definicija termina je nama dobro poznati “humanista”, jedan od vodećih članova Bilderberga, Trilaterale i siva eminencija Al-CIAide za organizaciju pučeva i građanskih ratova na teritoriji Evrope.

Džordž Soroš je Mađarski Jevrejin koji je za vreme Drugog Svetskog rata sarađivao sa nacistima. Zarad novca svojim bogatijim zemljacima, Jevrejima je omogućavao ezgile iz nacističke okupacije, one siromašnije je žrtvovao zarad viših ciljeva kolaboracije. Zanimljivo je da se tim činjenicama javno pohvalio medijima 2011-e godine. Kuriozitet vezan za njega je da je nakon završetka rata “kažnjen” od strane navodnih boraca protiv nacizma tako što je dobio Američko državljanstvo i nagradu od 5,000.000. petro-dolara u obveznicama sa čime počinje njegov vrtoglavi uspon. Saradnju sa Nemačkim nacistima zamenio je saradnjom sa istim tim Nemačkim nacistima koji su prebačeni u Ameriku, gde su radili za CIA, FBI a čak 14 generala Američkih vojnih i službi bezbednosti su bili bivši Hitlerovi visoki oficiri.

Soroš je od samog začetka učesnik globalističkih kult organizacija nama poznatih kao Bilderberg i Trilateralna komisija. Značajnu ulogu igra i u Američkom Centru Spoljnjih poslova (CFR) i u Američkoj Rand korporaciji prilikom izrade projekta “Američki vek”. Ne bez razloga, Soroš se pominje i kao vladar iz senke Američkih demokrata, uključujući tu i samog Američkog predsednika Huseina.

Zajedno sa svojim globalističkim saradnicima, porodicom Rotšild zaslužan je najpre za raspad, a potom i za građanske ratove u bivšoj Jugoslaviji. Lernejska Hidra svetskih vladara iz senke, uključujući tu Madlin Olbrajt i Havijera Solanu je preko “trilaterale” umešala svoje krvave prste i u agresiju na Srbiju 1999-e godine od strane naci-pakta. Direktno se Soroš pominje kao jedan od glavnih odgovornih za puč u Srbiji i žuti oktobar čije posledice svi još uvek osećamo. Bombardovanje nato (North Atlantic Terrorist Organization) je nanelo manju ekonomsku štetu od demokratsko-burazerske otimačine državnih firmi i kupi-me-prodaj-me-za-10-maraka-tri-fabrike privatizacije.

Soroš je javno priznao i svoju umešanost u organizaciju najpre puča, potom i građanskog rata u bivšoj ukrajini, a jedan od njegovih prijatelja i bliskih saradnika u toj regiji, ukrajinski tajkun se povezuje sa masakrom Ruskih civila u Odesi. Ostajući dosledan taktici primenjenoj na području Balkana, koja se zasniva na asimetričnom ratovanju, strategiji tenzije i zamrznutog konflikta, uvek kada je pokušano mirno rešenje sukoba tu se našao humanista Soroš da ugasi požar naftom. Govoreći o nafti, ne sme se zaboraviti ni pravi razlog svih ratova koji se vode širom sveta poslednjih pola veka.

Projekat Rand korporacije “Američki vek” ima za cilj potpunu dominaciju Amerike nad ostatkom sveta, bazirajući se isključivo na monopolu. Pored monopola nad informacijama, koje Amerika ima već decenijama zahvaljujući Holivudu i vladinim agenturama CNN i sličnih, postoji i monopol nad energijom kao glavnim oružjem neo-kolonizacije koju sprovodi Vašingtonska “bela kuća”. Metode variraju u zavisnosti od regije, države i religije, a modus operandi je postao zaštitni znak projekta koga zovu i vek beskrajnog rata – zemlja koja poseduje energetske resurse, bez obzira da li je u pitanju nafta, prirodni gas ili metali postaje legitimna meta “demokratizacije”.

Sadam prestaje da koristi petro-dolar prilikom prodaje nafte, Američke službe režiraju 9/11 “False Flags” kao opravdanje za agresiju i okupaciju Iraka. Gadafi odbija da poklanja besplatnu naftu anglo-američkim kompanijama zbog neisplaćenog duga od 160. milijardi dolara – ceo svet gleda na CNN kako ga od strane Vašingtona ubačeni džihadisti razvlače po ulici. Sirija, zajedno sa Iranom i Irakom kreće u izgradnju gasovoda za Evropu – dobija od Amerike na poklon najpre ISIS, pa napad hemijskim oružjem a sada i još jedno u nizu od Američkih nelegalnih bombardovanja drugih zemalja bez saglasnosti Ujedinjenih Nacija. Rusija počinje da pravi Južni Tok za Evropu – dobija fašistički puč u Kijevu u organizaciji Soroša i ostalih ološa. Majdanski puč je inače repriza “gladijator” operacije koju je nato već odradio na Taksim-Trgu u Turskoj, 1976-e godine. Nigerija ima naftu, a Sijera Leone dijamante – ubaci se “obola” i iskoristi kao povod za još jednu vojnu okupaciju pod plaštom humanitarne pomoći. Protiv ebole se bore timovi doktora, a ne Afrički korpus elitnih jedinica specijalne namene bez ijednog zaštitnog odela i odgovorajućih zaštitnih maski protiv bolesti.

Recept same zamisli “Američkog veka” je jednostavan, radi se o klasičnoj otimačini tuđih prirodnih bogatstava i eliminacije svake države koja je potencijalni rival. Slično je Amerika uradila najpre sa Japanom, potom i sa propalim projektom nama poznatim pod imenom evropska unija, a sličnu sudbinu očekuje i Kinu koja je prestigla Ameriku kao prvu svetsku industrijsku silu. Rusija ima dragocene metale u Sibiru, ogromna nalazišta nafte i prirodnog gasa i platežno sposobno tržište kao što su zemlje EZ*. Amerika ima ogromne količine “fraking” gasa i planove da umesto ekološki čistog, prirodnog Ruskog gasa prodaje Evropi fraking – po dvostruko većoj ceni. Dovoljno je setiti se izjava organizatorke majdanskog puča i masakra u Odesi, Amerikane Njuland kako “svi prljavi poslovi sa Ruskim gasom za evropu moraju odmah prestati”.

Šta se radi u toj situaciji? Pošalje se Soroš. Istina nije bitna. Žrtve ne postoje – to je samo kolateralna šteta.

(anon.arte.in.rs)

KOMENTARI13 komentara

 1. Gale says:

  Soroš je, na kapitalistički način, degenerisana osoba.

 2. Neša says:

  Sarađivao sa nacistima za vreme drugog svetskog rata? Pa koliko godina ima ovaj vampir!?

 3. dragana says:

  slazem se u potpunosti sa Nesom,koliko god ima ta sotona,ima li nameru UMIRAT

 4. Pavle says:

  Da je zlo, zlo je, ali mi nije jasno to sa nacistima jer je on imao 9 godina kada je počeo II svetski rat. Teško da je kao dete tako kompleksno "sarađivao" s nacistima. Indikativno je kako te hazarske kornjače žive dugo, ovaj skot ima 84 godine, Kisindžer 91, Jakob Rotšild 78, Dejvid Rokfeler 99... Engleska kraljica 88... Za razliku od onih koji im se suprotstave, koji su vrlo kratkog veka. Srećom, Putin je toga svestan.

 5. mile says:

  Soroš se pogubio, umislio je da je Bog...Potrebno je nekoliko grama olova na pravo mesto, i od njega će ostati gomila kostiju i govana...

 6. Rade Bukarar says:

  to je obican majmun koji je sisao sa drveta jer mu je dosao kraj

 7. Mare says:

  Ovo je jako glup tekst. Soros sa svojih 10-15 godina saradjivao sa nacistima? Dajte molim Vas. Inace da je govnar jeste, ali neke stvari moraju da se provere da bi se tvrdile.

 8. Anonimni says:

  "Mare" dezurni trol koji umire od ljubomore na svaki tekst sa "Info Anonimni" - sve informacije su na originalnom tekstu sajta sa koga su preuzete - kliknes na hiperlink (to je onaj deo teksta koji promeni boju kad predjes misem preko) ili ukucaj u google search "soros nazi colaborator" - ako znas da koristis goggle ili kliknes na link?

 9. mikan says:

  soros je poremecena ličnos koju treba eliminisati iz političkog zivota

 10. Mare says:

  Anonimni Ti si batice nenormalan... Soros je rodjen 1930 godine. WWII je poceo 1939 godin, a zavrsio 1945 godine. Nadji molim te u tom periodu kada je on stigao da saradjuje sa nacistima? Ajde molim te. Ukljuci mozak ovaj put.

 11. purić aleksandar says:

  neki jevreji namerno su žrtvovali svoje jevreje za vreme drugog svetskog rata zarad neke tamo njihove kporisti pa i sam hitler je pola jevrejin i ko zna skim u dilu je tamanio svoje ima gomila takvih slučajeva kao markale ...

 12. Nenad says:

  Hitler je pola jevrejin a nije imao ni j od jevreja,e kakve sve gluposti necu procitati a da i Elvis je ziv i Tito nije umro nego je ziv a sahranjen je njegov dvojnik,kakve budalastine sve neke kvazi teorije rekla kazala "pricase zene na cesmu".

 13. Vuk Samotnjak says:

  zasto niko ne kaze da su jevreji tvorci svih velikih ratova i da je ovo govno zajedno sa rotsildima, rokfelerima, bzezinskim i mladjom gardom poput bila gejtsa i zukerberga samo nastavak treceg rajha koji je utro put globalnom jevrejsom teroru u obliku novog svetskog poretka. Za utehu je jedino sto su uglavnom svi mladi, pa imaju vremena da taj njihov poredak odnesu sa sobom na onaj svet.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *