ЦРНА ГОРА и КОСОВО потписали план војне сарадње

CRNA GORA i KOSOVO potpisali plan vojne saradnje

19 aprila 2019

Crna Gora i takozvana država Kosovo potpisali su plan bilateralne saradnje u oblasti odbrane. Ovaj dokument je, kako je saopšteno, ispred Crne Gore potpisao generalni direktor Direktorata za politiku i planiranje Ministarstva odbrane Crne Gore Ivica Ivanović.

„Direktor Ivanović je potpisao plan bilateralne saradnje u domenu odbrane između Crne Gore i Kosova za 2019. godinu“, navodi se u saopštenju.Dokument je potpisan u Tirani, gdje je održan sastanak zemalja-članica i posmatrača Američko-jadranske povelje (A-5).

Na sastanku su, kako se dodaje, razmatrani aktuelni bezbjednosni i politički izazovi u regionu, sa posebnim fokusom na NATO politiku otvorenih vrata i buduće projekte u okviru Povelje, te zajedničko učešće u mirovnim misijama i operacijama.

Ivanović je, kako se navodi, potvrdio posvećenost Crne Gore promociji evroatlantskih vrijednosti kroz mehanizme A-5 i spremnost da pruži političku i ekspertsku podršku svim zemljama-aspirantima za članstvo u NATO.

KOMENTARI3 komentara

 1. milorad2 says:

  spremni su za NATO a možda i za DOM.Koje je ovo ludilo u crnoj gori to je samo tamo moguće da se dešava isto kao i sa komuniizmom , koja oportunističk gomila pacova drži vlast tamo to je smešno , pa svako normalan bi im odavno došao glave za sve ovo što rade. To nema veze ni sa crnom gorom , ni sa istorijom tih ljudi, to je smrdljiva narko mafija bez bilo kakvog respekta za SOPSTVENO POREKLO I IME.Tragedija šta oni rade.

  • Pravda says:

   to su ti komunisti.

  • test01 says:

   Nije tragedija - samo dokaz koliko su Srbi naivni i okupirani. UK i Svabe zele da nas uniste kao naciju i ovo je samo ispiranje mozga da crnogorci (Srbi) zamrze Srbe vise od bilo koga drugog nepriijatelja. Zavadi pa vladaj. Mi smo krivi sto to dopustamo i sto su nam postavili svoju pascad i izdajnike i kriminalce na vlast.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *