ЦРНА ГОРА НА ИВИЦИ ХАОСА! Милогорци планирају нападе на српске туристе? Пронађен арсенал оружја!

CRNA GORA NA IVICI HAOSA! Milogorci planiraju napade na srpske turiste? Pronađen arsenal oružja!

26 maja 2020

Ekstremisti u Crnoj Gori pripremaju se da ovoga leta na primorju masovno napadaju turiste iz Srbije, da im razbijaju automobile i prelepljuju ih nalepnicama na kojima piše: „Srbe na vrbe“ i „Srbi, van iz Montenegra“, piše u listu Informer.

Ovo zvuči neverovatno, ali je nažalost potpuno istinito. U Podgorici i na Cetinju proteklog vikenda privedeno je na informativne razgovore 17 navijača FK Budućnost kod kojih su nađene nalepnice „Srbe na vrbe“ i „Srbi, van iz Montenegra“, kao i čitav arsenal hladnog oružja.Oni su planirali da tokom sezone u Budvi, Kotoru i Tivtu terorišu turiste iz Srbije. Čitava akcija lociranja i privođenja ovih huligana na informativne razgovore, zadržana je u tajnosti, daleko od očiju javnosti, a čak postoji sumnja da je grupu ekstremista porganizovao neko iz crnogorske službe bezbednosti.

Osim nalepnica, nađene su su bejzbol i gumene palice, bokseri…

Dekan Fakulteta za bezbednost „Edukons“, Miroslav Bjegović, kaže da je poznato da u mnogim državama službe regrutuju ekstremiste za izvršenje prljavih poslova.

– Očigledan primer je i crnogorska ANB. Ona pokorno služi jednoumlju Đukanovića, koji želi da zatre sve srpsko. Pritom, ne shvata da je udario na svoj narod, istoriju i budućnost. Zapravo, udario je sam na sebe – upozorava Bjegović.

Bivši potpukovnik KOS, Ljuban Karan, naglašava da je podeljen prljav posao u obračunu sa Srbima i SPC.

– Dok specijalne jedinice premlaćuju, policija hapsi i zatvara, ANB planira akcije zastrašivanja Srba. Režim čak ignoriše i finansijsku koris od turizma. Nema sumnje da ANB koristi pomoć „bratskih službi“, hrvatske SOA ili albanske i „kosovske“ službe u ovim poslovima – kaže Karan.

Istoričar Aleksandar Raković, ocenjuje da Srbi iz Srbije ne treba da idu ove godine u Crnu Goru na letovanje.

– Time bi svi oni punili budžet Đukanovićevog režima i radili u korist svoje nacionalne nesreće. Država Srbija bi, ako je ikako moguće, mogla da razmisli o pomoći Srbima na primorju koji će zbog pucanja turističke sezone imati velike gubitke. Možda bi Srbi iz Crne Gore mogli da osnuju svoju zasebnu turističko-ugostiteljsku asocijaciju, pa bi onda Srbi iz Srbije i regiona kada idu u Crnu Goru letuju kod svojih, a ne kod konvertita – predlaže Raković.

KOMENTARI8 komentara

 1. persida says:

  I treba ih prebiti, ako idu u Crnu goru. Sto Srbe neko vise prezire, to oni ka njemu vise hrle. Bolest, bolest, nista drugo. Tako idu na noge i ustasama, a ovi ih tuku kao volove u kupusu.

  • Miraš says:

   Računaj na malo duže staze. U odnosu na nekad Srbi značajno manje posećuju hrvatsko primorje, ali još uvek posećuju crnogorsko primorje i to u značajnom broju. Ta razlika Hrvatima odavno smeta. Sad prave ovaj pičvajz izmedju ostalog i da toga više ne bude. Crna Gora nema značaj ni za NATO ni za EU. Ni Tramp ne drži do Crne Gore sećamo se kako je rekao "I ja sam se pitao zašto bi moj sin išao da brani Crnu Goru", kako je odgurnuo Mila, kasnije i Markovića. Taj spoljni slab položaj Crne Gore daje i manjim i većim silama mogućnost da sa lakoćom upotrebe Crnu Goru. Sem što bi da popljačkaju imovinu SPC u Crnoj Gori, istovremeno rade na uvlačenju Srbije u još veću krizu.

  • Slobodanka says:

   U čijem sve interesu je da odnosi Crna Gora - Srbija budu što lošiji. To je ključno pitanje. Dakle kad prihvatamo da ne idemo u Crnu Goru mi prihvatamo da se ponašamo kao poslušnici po diktatu Hrvatske, Vatikana, Albanije i verovatno još nekih jačih država. S jedne strane je poslušni milogorski režim koji ovo radi po nalogu Zapada i najneposrednije stvara haos, a s druge strane sje Bg režim koji takodje često sluša Zapad i sada su im potrebni poslušni Srbi iz Srbije koji treba da se upecaju na tu kavgu sa juga. Ne možemo se stalno povlačiti kako nam razne smrde diktiraju. Pogledaj samo ovo: Brnabič poreklom komunistički i hrvatski kadar moli nas Srbe da ne idemo u Crnu Goru. Zar to ne liči na podršku tihe razgradnje odnosa dve države pored svih ostalih fino diktirano još i iznutra iz Srbije. Srpske žabe se kuvaju po receptu: Srbima samo malo pripretiš i oni slušaju. ... Od ulaska u EU neće biti ništa, to je svima jasno pa čemu sad služi ova dalja razgradnja odnosa Srbija-Crna Gora? Koje države će imati koristi od toga? Od razgradnje SFRJ medju susedima najveću korist su ostvarile Hrvatska i Albanija. Od ovakve razgradnje Crne Gore medju susedima najveću korist če ostvariti opet Albanija i Hrvatska. U neku ruku ispada da svojim potpunim povlačenjem Srbija nudi Crnu Goru drugima kao na poslužavniku. To što je Crna Gora od 2006 samostalna samo još više olakšava našu potpunu kapitulaciju. Ne svidja mi se da budemo baš ovoliko šonjavi, nije slučajno što je nama dodeljen šonjav vodja.

  • Slobodanka says:

   Brnabič ima kuću na Krku, hoćemo sa njom u Hrvatsku? U Crnu Goru iz Srbije godišnje ode otprilike oko 300 hiljada turista preko agencija i još duplo toliko u privatnim aranžmanima. Povećati broj onih turista koji idu u privatnim aranžmanima i to tako da milogorska država od toga ima što manje koristi. Značajno povećati broj turista, neka 2 miliona turista iz Srbije udje u Crnu Goru, nema šanse da mogu da nas lemaju i prebijaju. Ipak ove godine malu decu ne voditi na montenegrinsko more, ostaviti ih kod kuće.

  • Slobodanka says:

   Nemam nameru da slušam princezu sa Krka koja umišlja da je mušto a nema ni visuljak.

 2. Vojna i ojdeSve says:

  Rat na pomolu....

 3. persida says:

  Rat je sto puta bolji od ovog licemernog mira u kojem izumiremo.

 4. Slobodanka says:

  Još neko vreme mogu da drže zabranu na severnoj granici jer Srbija trenutno danas ima aktivnih slučajeva zaraze 4.921. Ali taj broj će brzo da se smanji jer sada smo u fazi da svaki dan značajno je veći broj izlečenih nego što bude novootkrivenih. Čega se boje? Zamisli kad tokom turističke sezone u julu-avgustu-septembru deo turista iz Srbije i Srpske i iz drugih zemalja pridruži se litijama. Dok nije bilo turističke sezone mogli su da brane ulazak u Crnu Goru iz Srbije i Srpske, ali neće moći kad krene ta sezona. Zatim biće i kobojagi turista koji tokom sezone na granici prilikom ulaska mogu da kažu da idu na more da se odmore, a zapravo da pogode negde na litije. I tako do parlamentarnih izbora u maloj Crnoj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *